SMSbandi - Világszenzáció - Eléneklem az SMS-ed!
  • akyyy

Mai rohanó, stresszes világunkban szükség van arra, hogy pár pillanatra megálljunk és örömet szerezzünk magunknak. Akár a kezünk ügyében lévő technikai eszközzel. Ez ihlette bennem a mobilszórakoztatás fogalmát, ami a zene szárnyán egy új, boldogabb világba repít. Kapuja előtted is nyitva áll, csak be kell lépned.

Odabent én várlak és a mobilszórakoztatás nagyköveteként örömmel jelentem, hogy világszenzációban lesz részed!!! Különleges csodában, amit most egy SMS-ből személyesen átélhetsz. Dőlj hátra és érezd, ahogy lényedet átjárja a muzsikám, miközben azokat a szavakat hallod vissza, amiket te küldtél nekem SMS-ben. Mindezt élőben, hiszen az élmény így lesz teljes, személyes és megismételhetetlen.

Ez nem holmi átlagos szolgáltatás, amit bárkitől, bármikor megkaphatsz. Ez valódi és igényes szórakozás egyenesen a XXI. századból, amit ráadásul húsz forintból megúszhatsz a djuice új kártyás csomagjával. Láthatod, hogy nem lehúzni akarlak. Nekem nem származik ebből hasznom. De neked annál több, hiszen ez az élmény egész életed során elkísér!!!