767
SMSbandi - Világszenzáció - Eléneklem az SMS-ed!
  • Dynamic
    "söt, szerintem konkrétan pannon alkalmazott, és ez a gerillamarketingjük :)"

Van akinek most esik le?Nyílván pannon kreálmány egész.Biztos nem a 20 Ft-os sms-ekből akar megélni.Az oldalon lévő djuice bannerekről nem is beszélve.Meg mondjuk óriásplakátokat is láttam a városban, ami az oldalt reklámozta.Elég valószínűtlen hogy egy egyszerű magánszemély több milliót költ ilyenre.
  • SHADOWEYES7
    :ASDASdasd

hát KB.
  • PyRex
    Ez - már megbocsáss - nagyon szar. Bár lehet, hogy ez volt a cél :)
  • Drephis
    milyen igaz :D
  • GVG
    ahogy nézem ez a topic is csak 13-21-ig üzemel majd pörgősen:D
  • Jagumo
    ez de kemény:)
  • Győri Devi
    lol hát ez kész belehalgatam egybe és majd megszakadtam amikor a szlicium gyártásárol énekel :D
  • buldozer99
    kiráááááááááááály
  • dienesoft
    Szia! Reggel úgy keltem, hogy elkapott az ihlet!Ezt nézd! :D

Lenyomtam a sztólkert, király vagyok, oh yeah,
    top10-ben a helyem, ezért szpemmelj nekem..
    ezt ne nyisd meg teso, ezért halálfejet adok,
    itt nincsen játék, itt nincsen adok-kapok!

A modik döntik el, hogy ki lesz bannolva,
    meglátják a topikot és azonnal szólnak,
    hogy ÁLLJ! itten vannak apró gondok,
    ezt bizony te javítod, mert nincsen erre gondnok

Az ESGÉ topik mostan johusvétot kíván,
    SMSBandinak, ki röhögve sír mán,
    Bandi, erre plz ne mondj most vétót,
    annyit szeretnénk csak, hogy Kellemes Husvétót!
  • bigfoot
    ez nagyon kéééész:)
  • Count Adyn
    könnyesre röhögtem magam rajta:DD
  • ColdFire
    :D
  • Fantos
    *vizuálisan
  • Fantos
    azé vizoálisan elképzelem ahogy a lapát meg a kasza locsol....XD
  • Borgi
    az.. de direkt nem irtam csunyát.
  • akyyy
    :DDDDDDDDDD "apádnak a faszsa"
  • Fantos
    lapát kasza helyet nem apád fasza van?
  • Borgi
    én küldtem neki azt :)
    csak ugy volt hogy:
    künn a réten peng a kasza, locsoljon meg lapát kasza.

meg itt van másik szerzeménye, én irtam a verset, ő megzenésitette:
    http://rapidshare.com/files/24931734/sehovaveg2.wmv

szerintem nagyon mulatságos. akárki akár mit mond. inkább nzéem ezt, és nevetgélek minthogy nézzem a sok hülye plémétet nyilatkozni a tv-be.
  • Hixer
    aszittem ez csak vmi szlogen OMG... nem semmi, kijelenthetjük, hogy TÉNYLEG van mindenre ember. Coldfire, az SGnek küldött dolog üt.
  • Beast Machine
    "a legjobb esgés a BÍSZT MASÍÍÍN!!!"
  • autoszimulator
    ez nagyon osztó :DSA:D:ADS:DSA:DSA
  • akyyy
    Két hal úszik a vízben, melyik a keszeg? A jobb. És miért? Mert a bal a ton.

hasonlo idiota vicceket, valamelyiken majd sírvaröhögi magát:D
  • passatgt
    :D
  • akyyy
    hmm, holnap a meglesz1lövésből vicceket kéne elkülndei neki, a rovidebbeket:DDD

vagy a legszarabb vicceket:D
  • passatgt
    három rendőr megy az utcán oszt konektor
  • fsgh
    LÁLL!!!!:DDDD

mennyit kereshet egy nap alatt?:)
  • Fantos
    kétszer is meghalgatam amit küldtem és jó érzés volt Bandi for president
  • Drephis
    úristen /fav
  • ColdFire
    4. song beszarás :DDDDD
  • II Rocky II
    jaja.én is meglepődtem.De azért mert nagyon pörögtek az itt levő emberek.......:)
  • King of Roads
    bazz..az nem semmi, h ez lett az első a TOP 10-ben
  • jupa
    Bandi ThaNigga
  • Beast Machine
    BANDI FOR PREZIDENT!!!!!!!
  • King of Roads
  • 4kos
    Nekem ha egyszer elkezd menni bandi megállíthatatlanul akadás nélkül zenél :D
  • akyyy
    te kérted? lol:D

hányan kérhettek ma innen tőle:D:D:D
  • scorpeeon
    Nektek sem folyamatos amúgy teljesen a streaming? Nálam a kép sokszor megakadt, a hang is néha. (pedig 8mbit van elméletileg)
  • akyyy
    Carnation - SMS Bandi
    2007. április 6.

Az új djuice tarifacsomag bevezető kampányának támogatásához a Carnation elkészítette az smsbandi.hu website-ot, ahol a felhasználók által küldött SMS üzeneteket SMS Bandi élőben megzenésíti és elénekli.

SMS Bandi, a kampány főszereplője, az önmegvalósítás egy szokatlan módját választotta, miszerint minden beérkező SMS-t elénekel. A Carnation feladata volt, hogy lehetővé tegye az elénekelt SMS-ek élő, online közvetítését.

A látogatók által beküldött SMS-ek a Carnation által készített, archívum és legjobb SMS-ek modult is tartalmazó CMS-rendszerbe érkeznek, ahol moderálásra kerülnek. Ha az SMS átment a szűrőn, akkor egy automatikus reply üzenet érkezik a felhasználónak, azzal, hogy az SMS-t Bandi hamarosan elénekli.

A megoldás során feladatunk volt az élő közvetítés biztosítása, SMS Bandi weboldalának elkészítése, valamint a Pannon SMS-küldő rendszerével való összekapcsolódás megteremtése.

A kampány koncepciót a djuice almárka offline ügynöksége, a Leo Burnett, a Carnation támogatásával dolgozta ki.
  • 4kos
    Az utolsó mulatósat amit kértem jó volt nézni ahogy teljes átéléssel csinálja :D egyszerűen csodálatos volt :D Bandi a király :D:D:D
  • akyyy

Mai rohanó, stresszes világunkban szükség van arra, hogy pár pillanatra megálljunk és örömet szerezzünk magunknak. Akár a kezünk ügyében lévő technikai eszközzel. Ez ihlette bennem a mobilszórakoztatás fogalmát, ami a zene szárnyán egy új, boldogabb világba repít. Kapuja előtted is nyitva áll, csak be kell lépned.

Odabent én várlak és a mobilszórakoztatás nagyköveteként örömmel jelentem, hogy világszenzációban lesz részed!!! Különleges csodában, amit most egy SMS-ből személyesen átélhetsz. Dőlj hátra és érezd, ahogy lényedet átjárja a muzsikám, miközben azokat a szavakat hallod vissza, amiket te küldtél nekem SMS-ben. Mindezt élőben, hiszen az élmény így lesz teljes, személyes és megismételhetetlen.

Ez nem holmi átlagos szolgáltatás, amit bárkitől, bármikor megkaphatsz. Ez valódi és igényes szórakozás egyenesen a XXI. századból, amit ráadásul húsz forintból megúszhatsz a djuice új kártyás csomagjával. Láthatod, hogy nem lehúzni akarlak. Nekem nem származik ebből hasznom. De neked annál több, hiszen ez az élmény egész életed során elkísér!!!