FAQ

Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!



Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
  • ZilogR
    #3958
    Olvasgatom egy ideje a topikot, ugyanis a családon belül nekem adtak egy N95 8GB-ot, dobozostul, mindenestül.
    Ok is volt persze, mégpedig az, h a kijelzőről időnként eltűnik minden, mondhatni több az olyan állapot, amikor semmit se látni. Minden műkszik amúgy.

    A gurukat kérdezem, mert mindenféle szalagkábelek vannak a gépben:
    a.) a kijelző cserére utaló dolgokat hogyan lehet biztosan kiszűrni?
    b.) "flexkábel" hiba hogyan jelentkezik?
    A kijelző érdekes módon mintha zöldes árnyalatú lenne, nem csíkozódik, hanem egyszerűen kikapcsol, de egyértelműen hardveres az ok (legalábbis az IS biztosan). A "csúszka feltolásra" beugrik a kép, majd pár másodperc és kikapcsol a kijelző, ellenben a teló megy. Ha van kép, annak a fényessége kicsit ingadozik, de szinte stabil.

    Ötlet?

    Kijelző csak az LCD-vel együtt cserélhető vagy van csak kábelcserére lehetőség? Kompatibilis kijelző van-e vagy csak a sajátja? (Mert egy csúcsmodellbe 320x240 akkora szégyen, hogy az már sírógörcsösen fáj, míg az N80 tökéletes, de minek nem tettek bele GPS-t? A NOKIA annyira, de ANNYIRA balfasz ilyen téren, mert azt gondolja, ha ebből azt hagyom ki, abból amazt, emebbe meg nem teszek Symbian-t, pedig minden van benne, akkor ezzel minden telómnak lesz majd célközönsége és mindent el tudok majd adni... Ezzel fogják megszívni és már érik ennek a gyümölcse szépen... Majd mennek vissza a gumicsizmákhoz, meg az autógumikhoz, mint régen... Nokian, Made in Finland - most vettük le a kocsiról, jót röhögtem! Bocs az OFFÉRT, de már ki kellett káromkodnom magam - a 3650 óta teli van velük a tököm, azt pedig nagyon imádtam!)