FAQ

Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!

Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
  • KILLER2
    Ja, azt tapasztaltam. Bár gyakran 10-15 perc is megvan már az is, hogy megtalálja az öt műholdat. Meg elég pontatlan is. Nem tudom, hogy az N82 (asszem az a fasza) GPS-e mennyire pontos, de gyorsaságba örülnék egy olyannak az N95ömbe. Bár ez a GPS nekem olyan, hogy jó, hogy ilyen is van, de nem halnék bele a hiányába. Bár azért gyakran idegesítő a pontatlansága, de nem vészes. Amúgy marha jó telefon ez.
    Ja és nem tudom, hogy kinek van itt 8GB-s N95-e vagy nem tudom, hogy milyen a simának most a multimédia menüje. Lényeg, hogy azt nem tudja valaki, hogy akárhogy lehet-e módosítani a 8GB-s N95 multi menüjének tartalmát? Mert ennél feleslegesebb baromságot még nem láttam. Kitalálta szépen a Nokia, hogy mi legyen benne, azt nesze. Kb 1 sb funkció van benne, ami jó, az meg a zenelejátszó indítása, amit onnan eddig 2x indítottam el, mivel szinte mindig a multimédia gombokkal szoktam. Régebbi ilyen menü jobb volt, még akkor is, ha csak 5 dolog fért el benne, ott legalább én szatam meg, hogy mi és hol legyen.