• Tetsuo
    #45
    Ez baromság. A többség a jövőben max nem kőművesnek megy, hanem gépkezelőnek, gépészmérnöknek, irányítástechnikusnak, hardver v szoftverfejlesztőnek, pneumatikus szakembernek, karbantartónak, vegyésznek, gyártástervezőnek, kutatónak.. stb. Meg még v 100féle munkahelyet generál 1 ilyen újdonság.
    A gépek az életet általában megkönnyítik, egy messzi jövőben az emberek nem is fognak dolgozni SOHA, csak a gépek, és a többségnek mindene meglesz, hiszen a gépek fullon ellátnak minket még magukat is karbantartják, cserélik stb. Megújuló energiából..

    Ha nem affelé tartunk, az nem a gépek, hanem a rendszer hibája. Egy bizonyos réteg megtartja magának a horribilis hasznot, aránytalanul felhalmozza a javakat, tehát a többségnek nem feltétlenül több munkára van szükség, hanem az arányokat kéne visszaállítani (meg a gyalázatos oktatási rendszeren kéne változtatni..stb). Tehát a pajeszosokra (v bárki másra, aki a legfelsőbb elit tagja) utalás ennyiből helytálló lehet. De ők a hagyományos építkezésekből is busás haszonhoz jutnak, MUNKA nélkül is..