WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

BÉTA PATCH IMMÁR ELÉRHETŐ: KATT IDE ...TERMÉSZETESEN CSAK EREDETI JÁTÉK ESETÉN ORVOSOLJA A GONDOKAT...
  • TopGun
    Sziasztok! Nekem van par kerdesem:
    1.Amikor lemegyunk a mulato alagsoraba, ahol a sok gyonyoru lany van, van egy akinel kesdobalast lehet jatszani, az miert nem enged jatszani? csak a kilepes a jatekbol lehetoseg valaszthato :(
    2.Ugyanott amikor 3 lany jatszana egymassal? ott masoknal mennyit tolt? mert nalam vagy fel oran keresztul csak toltott es osztogatta a jo tanacsait, de nem tortent semmi, ugyhogy inkabb ujra inditottam a jatekot.
    3. Annal a resznel tartok meg csak, ahol egy uveg pezsgot, kell vissza szereznem a nemetektol egy foszernek, aki gyogyszert ad erte. Siman nem tudok bemenni az epuletbe hiaba vagyok nemet egyenruhaban, mert a gestapos spicli egybol nyomja a riadot... En ket megoldasra gondolok, az egyik, hogy lelovom a gestapost, meg a ket ort a kapuban, de gondolom ez minimum 2-es szintu riadot vonzana maga utan, a masik gondolatom, hogy megkerulom az epuletet es felmaszok a tetore, ugy probalok meg bejutni. Nem azt kerem, hogy mondjatok el a megoldast, csak arra vagyok kivancsi, hogy melyik a jobb, az elso elgondolasom, vagy a masodik inkabb?