WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

BÉTA PATCH IMMÁR ELÉRHETŐ: KATT IDE ...TERMÉSZETESEN CSAK EREDETI JÁTÉK ESETÉN ORVOSOLJA A GONDOKAT...
  • ratgab
    Na végre miután sikerült regisztrálnom, le tudom írni, hogy hogyan lehet akadásmentessé tenni a játékot Nvidia videókártyával, Xp oprendszerrel és többmagos processzorral.

Nálam kipróbált megoldás, és működik is, az akadás a töredékére esett vissza, szinte észre se vehető.
    A következőket kell tenni:

1. Nyisd meg a tálcáról az Nvidia Control Panel-t (jobb katt Nvidia CP ikon, majd onnan a vezérlőpult megnyitása)
    2. bal oldalt lévő fastruktúrán belül 3D beállítások lenyitása, ott 3D beállítások kezelése opció nyitása
    3. Ott menj a programbeállítások fülre, ahol katt a hozzáadás gombra
    4. keresd ki a saboteur.exe-t és a saboteurlauncher.exe-t is, majd add hozzá (hozzáadás gomb)
    5. a legördülő menüből válaszd ki a saboteur.exe-t és az "adja meg a program beállításai pontnál az "Előre reprodukált képkockák maximális száma" (angolul Framerate azthiszem) felirat mellett a lenyíló menüben az előre beállított 3-as értéket állítsátok nullára. Nem tudom, hogy mindkét fentebb exe-re meg kell-e csinálni ezt a beállítást, ahhoz, hogy jó legyen a game (nekem mindkettő be van így állítva).

6. Ezután már készen is vagytok, nekem működött a dolog. Remélem segíthettem. Jó játékot mindenkinek.

Ha kérdés van nyugodtan tegyétek fel, szívesen segítek.

Ui.: A beállítás semmi mást nem befolyásol csak az adott programot, szóval elrontani nem tudtok semmit a gépen.