WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

BÉTA PATCH IMMÁR ELÉRHETŐ: KATT IDE ...TERMÉSZETESEN CSAK EREDETI JÁTÉK ESETÉN ORVOSOLJA A GONDOKAT...
  • arty
    "különben meg hidd el hogy ha az ATInak lett volna lehetősége hogy itt-ott betartson a nagy ellenfelének, ugyanúgy meglépték volna..."

lehetősége volt, hiszen vannak ATI által "nyomott" játékok, de... neked jo lenne, ha a játékok fele a te kártyádon, a másik fele a haverod kártyáján menne csak? nv-nek ez az egyetlen lehetősége, mert a kártyái amugy kevésbé versenyképesek. ha ide jutunk, mindenki lép konzolra, ez oltári szopás lenne! (ld glide-s idők)

"ha Batmanban nem tudott AA-t kapcsolni az ati tulaj ezért az egy játékért ugyanúgy nem dobta ki a kártyáját...minthogy ugyanúgy nem biztos az sem hogy a csúnya gonosz nvidia tiltatta le...simán lehet hanyagság/trógerség/hiba...ha kijön hozzá fix, akkor az utóbbi volt...ha nem, akkor meg az előbbi, láttunk már iylet az üzleti életben :D"

biztos azért hivták (demo) Geforce Anti Aliasingnak az opciot, amit nem tudtam eredetileg bekapcsolni, mert hanyag volt a fejlesztő ... :)))) véletlen se sugallni akarták, h nv akkora király, h ott van spéci AA :D

"Shift: patch jött ki? jött. megy atin is normálisan? megy. szerinted hányan váltottak nvidiára azok közül akik atisok voltak, azért hogy előbb tudjanak shifttel játszani? szerintem kevesen...max akinek annyi felesleges pénze volt :D és ez sem bizonyítottan a másik cég gonoszdi húzása ;)"

mikor jött ki a patch?
    játszhato volt az elmult honapokban ATI-n? (éppcsak)
    szted hányan gondolják ugy most, h ATIn csak a gondok vannak? és esetleg legközelebb emiatt nvidiát vesz?
    ha geforce kártyával a gépben megy jol az nem bizonyiték? akkor mi lett volna az? ha az nv elismeri? lol

"Dirt2: megy, nem is azt mondtam...arról beszélek hogy jelenleg ez is olyan exkluzivitás amit az ati vitt...és mennyivel extrább a játék így? ahogy te is írtad: egy marék gyönggyel több...tehát anyni mint a physix gyakorlati haszna :D nem fogok azonnal dx11es kártyára váltani én sem merthogy azon vannak most fűűű de durva effekthegyek...:DDD"

az ATI "dx11 effektet a játékba" "nyomására" a majdani nv dx11 kártyatulajok is előnyhöz jutnak! azaz a fejlesztésből Te is profitálsz a majdani geforceddel - ha azt veszel!

ati által "nyomott" játék (ritka): jolmegy a konkurencic cuccán is
    nv által "nyomott" játék: ATI-n direkt letiltanak dolgokat, ami egyébként nyugodtan mehetne a kártyán vagy épp szarul fut

tényleg nem akarod ezt elfogadni?

ok, a birkázás talán tényleg erős - számomra ez nem annyira bántó szó. de elnézést MINDENKITŐL, aki magára vette :)

(én is dx10es kártyát vettem dx11es helyett nemrég)