WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
style=\"height:180px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
BÉTA PATCH IMMÁR ELÉRHETŐ: KATT IDE ...TERMÉSZETESEN CSAK EREDETI JÁTÉK ESETÉN ORVOSOLJA A GONDOKAT...
style=\"height:180px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
BÉTA PATCH IMMÁR ELÉRHETŐ: KATT IDE ...TERMÉSZETESEN CSAK EREDETI JÁTÉK ESETÉN ORVOSOLJA A GONDOKAT...
-
ezt pofázom én is, hogy azt veszed meg ami az ár/érték arányban legjobban teljesít...nem teszem le a voksom egy életre egy hwgyártó mellett...
te most komolyan két gigacég versengésére alapozva ítélsz meg embereket?
a TWIMTBP nem azt jelenti elsősorban hogy csak ezen a kártyán király a játék...az is benne van, de a közös fejlesztésről szól a program elsősorban...mert nekik ugye nem derogál leülni játékfejlesztőkkel...most meg már hiába kapálózika hasonló programmal az ellenfél, ezt az ötletet már ellőtték, így kevesebb közös fejlesztés kerüla gamerek elé...nem azt mondom hogy ez nem sajnálatos, de kapitalizmus van ugyebár :D
különben meg hidd el hogy ha az ATInak lett volna lehetősége hogy itt-ott betartson a nagy ellenfelének, ugyanúgy meglépték volna...
a játékfejlesztők (még ha nem is pacsiznak le egyikükkel sem) meg azokat a jól bevált elemeket válogatják be, ami nekik tetszik, amivel dolgozni akarnak, és olyan eszközökre is fejlesztenek...tehát az iylen physixes döntések terén legalább annyira ludasak ők is mint a csúnya elnyomó cég :D
ha Batmanban nem tudott AA-t kapcsolni az ati tulaj ezért az egy játékért ugyanúgy nem dobta ki a kártyáját...minthogy ugyanúgy nem biztos az sem hogy a csúnya gonosz nvidia tiltatta le...simán lehet hanyagság/trógerség/hiba...ha kijön hozzá fix, akkor az utóbbi volt...ha nem, akkor meg az előbbi, láttunk már iylet az üzleti életben :D
Shift: patch jött ki? jött. megy atin is normálisan? megy. szerinted hányan váltottak nvidiára azok közül akik atisok voltak, azért hogy előbb tudjanak shifttel játszani? szerintem kevesen...max akinek annyi felesleges pénze volt :D és ez sem bizonyítottan a másik cég gonoszdi húzása ;)
Dirt2: megy, nem is azt mondtam...arról beszélek hogy jelenleg ez is olyan exkluzivitás amit az ati vitt...és mennyivel extrább a játék így? ahogy te is írtad: egy marék gyönggyel több...tehát anyni mint a physix gyakorlati haszna :D nem fogok azonnal dx11es kártyára váltani én sem merthogy azon vannak most fűűű de durva effekthegyek...:DDD
a szemfelnyitás meg a birkázás véleményem szerint kettő :DDD különben meg elárulom: tök felesleges :D mindenki azt vesz amit akar, mindig is így volt, és így is lesz :D majd veszek magamnak amit a fejlesztés időpontjában úgy látom hogy jobban megéri :D
---
Turok ment csakis 3DFX kártyával....TR is, a különbség annyi, hogy a TR ment anélkül is :DDD