WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

BÉTA PATCH IMMÁR ELÉRHETŐ: KATT IDE ...TERMÉSZETESEN CSAK EREDETI JÁTÉK ESETÉN ORVOSOLJA A GONDOKAT...
  • gfreak
    ATI fanboy-e vagy? :DDD (a választ borítékolhatod, tudjuk :D )

TWIMTBP nem azért van ám hogy az ATI tulajok ne tudjanak játszani a játékukkal, mint ahogy az ATI hasonló programja sem azért működik hogy összezúzza az nvidiát :DDD ja hogy az nvidiának ez előbb jutott eszébe, és így több kiadót/fejlesztőt tudott megnyerni akikkel együtt dolgozva, közösen próbálják a piacon jelen levő hardvereikkel ellátott gépekre kihozni a max játékélményt? ez jogos...viszont a fejlesztők/forgalmazók sem idióták,hiszen a másik cég hardvereivel ellátott gépeken is menie kell a játékuknak...max lesz pár elérhetetlen funkció...ez van...itt a dirt2, van benne dx11, amit jelenleg csak ATI tulajok élvezhetnek, mégsem kezdem el szidni az ATit hogy elnyomjáka piacot meg mindenki hülye aki ATIt vesz...

érdekes, miért nem kurvaanyázott senki amikor betoppant a 3DFX az első társkártyájukkal, és kinyomták az első Turok-ot ami csak azzal indult el? csak most ez a divat, hogy elvakultan ragaszkodom a kedvenc gyártómhoz, aki meg nem iylet vesz, az egy idióta,stbstbstb...

csak én unom már ezt kurvára? Bocs de nem tudom szó nélkül tűrni hogy valaki azért nézzen le és savazzon embereket mert más vidkarit vesznek mint ő...

mindkét gyártó bukott már nem keveset, de mindegyik újra bebizonyította hogy van heyle a piacon, és minőségi eszközöket gyártanak...az hogy spec. neked nem jön be az nvidia nem jelenti azt hogy én birka lennék mert nvidiát vettem..akkor éppen ez volt a jobb..aztán ha az ATI lesz a jobb akkor is amikor megint fejleszteni akarok, majd veszek ATIt..ennyi...

az a helyzet hogy ki kéne nőni már ezt a hozzáállást :DDD