WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

BÉTA PATCH IMMÁR ELÉRHETŐ: KATT IDE ...TERMÉSZETESEN CSAK EREDETI JÁTÉK ESETÉN ORVOSOLJA A GONDOKAT...
  • tmisi
    "vagy a dühtől nem látsz, vagy annyira fanatikusan odavagy a kedvenc hw-gyártódért, vagy csak simán szövegértelmezési gondjaid vannak..."

(Bocs a késő reagálásért)
    Nem vagyok dühös, csak együttérzek azokkal, akiknek nem megy. Ha észrevetted volna, XP-m van még mindig és ATI-m, és szuperul megy a játék. Nem vagyok oda egyik gyártóért sem, előző kártyám egy Galaxy 7600GS DDR3 volt és kurvára meg voltam vele elégedve! Anno ezt ajánlották. Driver gond soha nem volt a 1,5 év alatt, míg az ATI-val az elmúlt 1 évben párszor volt. Viszont mindenki ATI-t ajánlott tavaly, így az lett véve. De amúgy komolyabb baj ezzel sem volt.
    Itt az a probléma hogy el sem indul, tehát ki sem próbálták Win7 alatt, akkor minek írják a dobozra/readmebe, hogy támogatott? Tesztereket minek foglalkoztatnak?. Látszik hogy sok munkát öltek a játékba, mert nagyon hangulatos lett épp ezért nem értem, minek követtek el ekkora szarvashibát.