WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
style=\"height:180px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
BÉTA PATCH IMMÁR ELÉRHETŐ: KATT IDE ...TERMÉSZETESEN CSAK EREDETI JÁTÉK ESETÉN ORVOSOLJA A GONDOKAT...
style=\"height:180px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
BÉTA PATCH IMMÁR ELÉRHETŐ: KATT IDE ...TERMÉSZETESEN CSAK EREDETI JÁTÉK ESETÉN ORVOSOLJA A GONDOKAT...
-
Szthomas #1323 Sziasztok.
Ez a játék piszkosul jó!
Az elmúlt hetekben gondolkoztam azon, hogy kellene valamilyen játék ami szabad-világú, de mégsem a végtelenségig ajnározott GTA IV. Utána néztem és akkor találtam rá újra erre a címre. Tudom, hogy ez a játék még 2009-ben jelent meg, de én nem igazán foglalkoztam vele, mondván hogy tele van már a hócipőm a második világháborús játékokkal. A lényeg a lényeg, gondoltam adok neki egy esélyt, főként mivel a Pandemic Studio-val kapcsolatban kellemes emlékeim voltak. A játékot elindítva piszkosul magába szippantott. Szerintem zseniálisan lett megalkotva a megszállt Párizs és környékének hangulata. A játékot eléggé közepesnek értékelték a legtöbb helyen, mondván a grafika nem az igazi, na meg sok helyről vett át dolgokat. Nekem a játék grafikája tökéletesen megfelel, az pedig hogy a legjobb játékok elemeit vegyíti sokat dob az egészen. Valahogy jobban élveztem/élvezem ezt játszani, mint az Assasin's Creed-et, vagy akár a GTA IV-et. A GTA IV-nek fele ennyire sincs jó hangulata, mellesleg kicsit unalmas már az a gengszterparádé ami ott van. Sajnálom hogy bezáratta az EA a stúdiót főleg úgy, hogy ebben a játékban is lett volna még potenciál ha hagyták volna őket tevékenykedni. Szerintem ez az egyik legjobb Pandemic-es játék a hibái és a kissé "félkész" állapota ellenére. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem már a nagyon ellenszenves kategóriába sem fér bele az EA...