• WiZe
  #102
  Idestova végigtoltam GDI és NOD részt. Hát az elöbbi az totál szabvány történet volt, a NODé viszont totál kritikán aluli; valamint a játék súlyos kiegyensúlyozatlanságokkal küzd, a GDInál mindenhol müködött a 10 mammoth tankot épitek és azzal leverek mindent. Pláne ha szintet is léptek már elötte akkor elég volt fele is. (ez generalsban kínánál detto)
  NODnál a vertigo bomber ami ütöképes, több pályát csak azokkal vittem át, a többi mind használhatatlan. Az avatar akkor ér valamit ha flame tankot és a laserest is megeteted vele, úgy meg már 1 darab 5000. Az, hogy a légi egységeket hamar le lehet szedni egyszerüen nem igaz, a vertigo bomber igen bivaly nem is beszélve a scrin cuccokról.

  Rémesen kevés az upgradek fajtája.

  Cikkben van egy-két helyesírási hiba: mammuth tank, scrier. A másik elhibázott dolog, az hogy a cylonok a nemcsak a GDI soraiba férkőztek be. Kilian szintén játszik BSGben, ő pedig NODos. Szerintem ezt javítani is kéne.

  Pozitívum: Végre 3 választható csoport van. Minél több oldallal lehet harcolni annál jobb.

  Összegzés: a körítéssel töltötték a munka 90%át(értsd: szépek a videók, de a kutyát nem érdekli) és pont a lényegre nem jutott idő sajnos, ami beleszorult a maradék 10%ba. Érdekes, minden EAs játéktól ez az érzésem.