APB
-
Nem játszottam mostanság mert kéne még 2GB-t memoriát venni hozzá. 2GB-t memoval elég szépen laggzik a game ha olyanja van! meg ez most nagyon nem jön be nekem hogy 9 napig lehet meg egy fegyód aztán megkell vegyed újból!
De a vásárlásra vissza térve amit ti beszéltetek: Ha veszel egy fegyvert, abban a percben bebirod ott rakni. (de gondolom ezt már tudjátok!) Van az ammo töltő állomás, jelzi is a radar. ott tudtok ammot tölteni illetve fegyvert váltani, ha megnyomjátok az 'i' betűt. 't'-vel pedig ammot tölteni! E-mail-ben kapni fogtok gránát hozzá férést, illetve kapni fogtok egy perket amit a karakterednek majd betudtok rakni. az a ammo tástak, azt ha előveszed tudtuk ugyan úgy tölteni is, meg fegyvert váltani is. azt hiszem 4 percenként lehet elővenni! lesznek perkek nagyobb fegyvereknél amit automatikusan megadd majd hozzájuk. meg lesz olyan is ami üres lesz és ahhoz tudtuk berakni! ugyan így lesz járműnél is. Akinél npc-nél veszitek a ruhát, fegyvert, stb... ott is tudtuk fegyvert váltani! Social városban tudtok ruhát felvenni, kocsit szériát tunningolni, mintákat csinálni rá. Van marketplace ahová a nagyobb játékosok, illetve ti is betudjátok rakni a ruhát, kocsit, perket, stb. onnan tudtok kis szinten is cuccokat venni! tetkó csinálás is ott van, karakter újracsinálása, stb.. nem nehéz megtalálni őket ha keresitek. :) Röviden ennyi lenne. remélem azért tudtam valamit segíteni! Majd nemsokára megyek én is :) Az ammo táska perk ha megvan a '5'-ös gombbal veszitek elő! na bb.