2245
APB
-
#886 Táska* :D -
#885 Nem játszottam mostanság mert kéne még 2GB-t memoriát venni hozzá. 2GB-t memoval elég szépen laggzik a game ha olyanja van! meg ez most nagyon nem jön be nekem hogy 9 napig lehet meg egy fegyód aztán megkell vegyed újból!
De a vásárlásra vissza térve amit ti beszéltetek: Ha veszel egy fegyvert, abban a percben bebirod ott rakni. (de gondolom ezt már tudjátok!) Van az ammo töltő állomás, jelzi is a radar. ott tudtok ammot tölteni illetve fegyvert váltani, ha megnyomjátok az 'i' betűt. 't'-vel pedig ammot tölteni! E-mail-ben kapni fogtok gránát hozzá férést, illetve kapni fogtok egy perket amit a karakterednek majd betudtok rakni. az a ammo tástak, azt ha előveszed tudtuk ugyan úgy tölteni is, meg fegyvert váltani is. azt hiszem 4 percenként lehet elővenni! lesznek perkek nagyobb fegyvereknél amit automatikusan megadd majd hozzájuk. meg lesz olyan is ami üres lesz és ahhoz tudtuk berakni! ugyan így lesz járműnél is. Akinél npc-nél veszitek a ruhát, fegyvert, stb... ott is tudtuk fegyvert váltani! Social városban tudtok ruhát felvenni, kocsit szériát tunningolni, mintákat csinálni rá. Van marketplace ahová a nagyobb játékosok, illetve ti is betudjátok rakni a ruhát, kocsit, perket, stb. onnan tudtok kis szinten is cuccokat venni! tetkó csinálás is ott van, karakter újracsinálása, stb.. nem nehéz megtalálni őket ha keresitek. :) Röviden ennyi lenne. remélem azért tudtam valamit segíteni! Majd nemsokára megyek én is :) Az ammo táska perk ha megvan a '5'-ös gombbal veszitek elő! na bb. -
#884 valami crash volt -
#883 Én felvettelek de nem látlak a listámon, a Clan-hoz én is tudok csatlakozni?
Nah majd estefelé mindent ma már meló van inkább.. Pacsi -
#882 SGPortal néven létrehoztam egy klánt...egyszerűen senkit nem találok a megadott neveken...szimbólum stb-t még nem készítettem...valamit hozzunk össze -
#881 Ja a belső VoIP-hoz hogy minnél jobban értsük egymást az Audio settings 2. lapfülöön az utolsó lehetőséget pipáljuk be. -
#880 ott nekem vhogy nem megy próbáltam mindent, ha jól emlékszem a social districtre kell mennem de ott nem tudom hova.... -
DRPCDoki #879 Szerintem az Inventoryban a Character fülön, bár én még nem vettem semmit, de pl. gránátot is ott kell betenni, azt asszem nem is lehet venni (ott beteszed és utána engedi venni a lőszervásárló helynél). Most akarok majd valami fegyót venni, mert még az alappal szaladgálok. -
#878 De most komolyan srácok, együtt kell tolni mert akikkel csak úgy berak egy missioba azokkal egyáltalán nem lehet fejlődni.
Ja és valaki megtudná mondani, hogy hol tudom a megvásárolt cuccokat magamra aggatni? + tattoo stb? -
DRPCDoki #877 Jaja, tökéletesen lehet hallani a másikat, hangminőségileg is jó és lagg sincs szal egész jó. -
#876 Ha sikerül belépni felveszlek én is. -
#875 Valaki nem tudja, hogy most is skillezni kell a kocsi vezetést?
Anno kellett és annál jobb volt. Smoothabb ha úgy tetszik.
Mellesleg én felkértem Sp33dyHun LazuL-t barátnak majd fogadjátok el.
Teszteltük a belső VoIP-ot Doki azt mondta hallott normálisa szal TS se fontos. -
#874 Jó amm.. pl én is. Nem tudok belépni és ezt az üzenetet kapom a weboldalukon ha be próbálok lépni. unhandled exception - Kezelt kivétel
:/ Nem tudom miért meg mit takar de ezek szerint ki lettem tiltva? :D Még a weboldalukról is?! xD -
DRPCDoki #873 Egyáltalán nem túloz, egyesek tényleg segg hülyék. -
#872 Nem cikizek senkit. Anno RTW által is toltam. Sajna nem tudtam áthozni a karaktert, de biztosíthatlak nem sokszor vesztettem... -
#871 Szerintem amikor te kezdted hasonló cipőben jártál, ne cikizz senkit aljas dolog!!! >.< -
#870 az APBs link csak neke nem tölt be? -
#869 Aki tud jöjjön már mert nagyon láma emberek vannak fent. El sem tudják olvasni mi a küldetés stb -
#868 hol? -
ricsimaster #867 Social-ban van egy kis gardrób ;) -
#866 Sziasztok! Ti honnan szedtétek le? :)
Valaki elárulhatná priviben. ;) -
#865 Elvileg átment privátban -
#864 ja ok én is sokáig fent leszek
mellesleg amit megvásárolok ruhát hogy tudom magamra rakni, már régen játszottam és elfelejtettem? -
DRPCDoki #863 Én szerintem este 9 után leszek elég sokáig (tegnap/ma hajnal 4ig nem tudtam abbahagyni ). -
#862 Akkor este 8körül kikre lehet számítani? Most belépek megpróbálok felmenni mindenkit aki ide írta a nevét. Aztán legközelebb 8kor. -
#861 Felülírnám amit kér de 1-et nem találok 2-őt beteszek ugyan úgy error és ugyan úgy 3 file hiányzik neki -,-"
Valaki help :D
Leírom mik kellenek azokat valaki becsomagolva küldje el. :/ Remélem akkor megoldódik... Azt nem értem miért akarja letölteni ez a vacak a másik 2-őt ha már bent vannak...
3 file download failed
APBGame\Content\Release\Packages\DesignObjects\HUDMaterials.upk
EZ NINCS MEG -> Engine\Localization\RUS\OnlineSubsystemGameSpy.rus
APBGame\Content\Release\Packages\FinancialDistrict\Buildings\FinancialDistrict_FinancialDistrict_Block02_Package.UPK
Betettem ami meg van de ugyan úgy letöltené... :@ HELP ME
-
#860 Na írom össze a neveket kiket kell majd felvenni én valószínüleg kereken 8órakor este megyek fel. EU1, Waterfront District, R34X.
A felbontás nálam 1680*1050/Full High. tökéletesen fut.
X2 240 2.8GHz, HD5750 512MB, 4GB 1600MHz Kingmax -
#859 Na meglesem én is.Mi javult az utóbbi hetekben.Akinek meg errorja van
az ITT a hibás fáljt kicserélheti jóra! -
#858 De most már error mindig ugyan ott, szerintem szándékos :)
Mindig 38%-nál nyomja be... -
DRPCDoki #857 Vegyetek fel engem is amúgy, szerintem este 10 körül felnézek, de ts-t ilyesmit most nem tom megoldani. DRPCDoki néven vagyok EU1en. Nem tudom, az eddigiekhez képest mennyivel jobban lett optimalizálva a stuff, mert a zárt bétáról lecsúsztam, de nekem full grafikán, élszűrőt, mindent maxra tolva, sose volt 60FPS alatt (igaz, elég erős gépem van, de ha el lenne cseszve, simán szaggathatna jó gépen is). -
zritya #856 Nekem is ez volt mikor meg kaptam zárt béta kulcsot, nekem is ilyen lassan szedte kb -
#855 39 kb/s-al tölt OMG és 20 Mbit/s lenne engedve... -
#854 Nem. -
zritya #853 Barátok közé kell venni mindenkit, mert csak úgy lehet 1 szervere kerülni és aztán a barátodra join!
LazuL, Criminal, EU1 -
#852 Remélem nem lettél vérig sértve, nem annak szántam :) -
#851 Ok, de azért ne tökizz, jó? :D -
#850 Valahogy úgy :) De olvass kicsit vissza töki -
#849 Holnaptól open beta? -
#848 Updatelt reggelig most dolgom volt hazaértem és egy oldalt Foglaló ERROR várt :) Most kezdem elölről. -
#847 Srácok
Akik Criminalnak álltak be, este hozzunk már össze valami gangelést, nem?
Én R34X néven vagyok fent EU1 server, Waterfront District.