APB
  • Zero 7th
    Lófaszt.
    Egy alapból kétszer erősebb fegyver (health damageről beszélek) fullra tápolva összehasonlíthatatlan a kezdő fegyverrel. Nézegettem a fegyver modokat, látom mit tudnak. Ne akard már légyszíves megmagyarázni, hogy az, hogy ha egy fegyver alapból kétszer akkorát sebez, mint az enyém, pluszban még rá van rakva +20százalék sebzés, 20% pontosság, 20% tűzgyorsaság, meg zoom, az skill meg játéktapasztalat.

Továbbá nem három modos megszerezhető fegyverről beszélek, hanem az alap szarról, amivel pénzért vett maxos, vagy épp a három modos megszerezhető fegyverek ellen kellene játszanom. Lehet, hogy a fizetős, meg a maxra tápolt szerezhető fegyverek közt nincs nagy különbség, de a megszerezhető fegyver megszerzése lehetetlen így.

Azt, hogy én fél tárat belelövök az emberbe (találat, nem kilőtt golyó!), ő meg három golyóból kivégez, az skill, azt sosem fogod nekem bemesélni. Pl konkrét szitu, áll haver a csóka mögött, az mászik fel a létrán. Pumpálja bele a golyót közvetlen közelről, fröcsög a vér. Nyugisan felmászik, megfordul, három golyóból kivégzi a havert.

"vagy olyan modokat pakolt a karakterére"
    És, ez nem ugyanaz a kategória, mint a tápolt fegyver? Nekem, mivel két napja kezdtem, hogy a tökömbe lenne esélyem megvenni egy hatvanezres karakter modot? És ez is skill meg játéktapasztalat?

De mondom, legyen ilyen a játék, leszarom, csak a matchmaker ne rakna össze ezekkel...
    Haverom silver threat. Ha én megyek abba az instába, amit ő kap, akkor nekem mínusz SZÁZ százalék reward. Konkrétan SEMMIT nem kapok. Ez is, mi már? Hogy a picsába gondolták ezt?

Meg kérlek, ne nézz már hülyének. Húsz éve játszom FPSekkel, kurvaélet, TUDOM, hogy kell lőni egy nagy szórású fegyverrel. Ne képzeld már el, hogy max lőtávra szórom a fullautót. Kettes-hármas sorozatokkal lövök messzire, csak közvetlen közelről darálok. De tökmindegy, mert nem lehet célozni olyan távra ezzel a szarral, ahonnan ők már simán szitává lőnek.
    Meg gondolod, hogy seggbéna vagyok, ha a saját szintű ellenfelek ellen egy nap alatt gold threat lettem? Aki szintén fos fegyverrel jött ellenem, azokat szarba aláztam. Skillből, tudod. Csak a fegyverek közt van akkora különbség, hogy kenhetem a hajamra.

De olyan is volt, hogy PISZTOLLYAL voltam három-négy lövés, olyan távról, ahová nem tudtam ellőni a STARral.