All Points Bulletin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
majd vissza 50-60 közé, nem értem miért csinálja. pls help!
Config:
Ati 5770 XFX 1GB-t,
AMD Atholn x2 240, 64 bit 2.8GHZ,
2x2GB DDR3 1333MHZ.
Segítséget elõre is köszönöm! 😊
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
Ohhh NO!
Elsõ APB videóm.. Nem tudom, hogy lesz-e több majd kiderül 😄
Múltkor az olyanok miatt estem vissza ezüstre. 😛
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Dettó újra lehet tölteni, ha valaki kirak egy lõszeres ládát maga elé, vagy autóknál, ha van lõszeres mod rajta.
Elméletileg dettó lehet újratölteni egyéb helyeken, ahol inventoryt hozza fel, pl contactokkal beszélve, vagy autós autómatáknál, közben megnyomva a T-t, ezt a bugot nem tudom javították-e már.
Bal felsõ sarokban pedig sokminden van, rank, notority/prestige, threat, csapat, státusz.
Ha ezek a kifejezések nem tudod mit jelentenek a játékban, akkor érdemes hivatalos fórumon getting started guideot megnézni, vagy wikit, vagy ha magyar kell akkor ha jól látom APB Hungaryn és MOBA-Hungaryn is vannak leírások.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Az egyik ha totál elfogyott a töltényem és vettem akkor hogy kell újratölteni?
A bal felsõ sarokban a jelek mit jelentenek?
Ha két threat levellel lejjebb levõ districtben megy a játék, akkor vagy csinálj új accountot, és kezdd bronzként, vagy veszíts még pár meccset, és akkor derankolsz.
Ha veszítesz, az három dolgon múlik :
1. A saját képességeiden
2. Kevésbé elõnyös fegyver egy adott szituációhoz
3. Csapattársak
Amúgy itt összehasonlítgathatod a cuccokat: http://apbdb.com/
Nyilván NEM ugyanolyan fegyverbõl. Mindenféle rózsaszín csodákkal lõttek le, meg valami betolható válltámaszos szarra emlékszem.
De egyébként tegnap egy teljesen szûz nulla szintû haverhoz mentem be, igaz, hogy -50% rewardot kaptam abban az instában, de legalább ölhetõek voltak az ellenfelek. Semmi gond nem volt, ezeket meg lehetett ölni. Simán nyertük a köröket.
Amikor meg a 100+ szintûekkel rakott egy szerverre, azokat meg NEM lehetett megölni.
Az, hogy belelõsz valakibe fél tárat, õ meg mondjuk ugyanolyan fegyverrel 3-4 lövésbõl lelõ, az szimpla sync fail, FPS vagy netes lag.
Jó játék ez, persze vannak hibái. Kicsit fapadosnak érzõdik, a szerverek teljesítményei hagynak némi kívánnivalót maguk után, új tartalmak ritkán érkeznek, vannak hackerek, de szerencsére nem túl sokan.
A jármûvek fizikájával meg nem is értem mi a probléma. Van egy-kettõ, ami érdekesen viselkedik, de összességében pofás.
Fizetõs fegyverek közül az OCA nano és Scout az, ami nagyon kibaszás tud lenni, a többinek van free alternatívája.
Általában modolatlan 3000$-os szarokkal toltam, és nem okozott gondot a játék. Röhej tud lenni, amikor még meg is gyanusítanak csalással olyanok, akiknek mindenük vásárolt, és R215-ös goldok.
Továbbá, az egyetlen dolog ami számít matchmaking szempontjából, az a threat level (Green, bronze, silver, gold), nem pedig a rank. Az csak a feloldott cuccokat, teljesített contractokat jelenti jórészt. Persze befosatós, amikor jön egy R215-ös gold OSMAW-al és OCA nano-val, esetleg egy CSG-fest van kibontakozóban, mégis a játékosok felének nagyobb a füstje mint a lángja, és keményen pofáraejthetõek.
Üdvözlet,
Egy mediocre játékos.
Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,
Azért azt még lehet, hogy kipróbálom, hogy éjszakára futni hagyom, hadd gyûljön a lóvé a bukott küldikbõl. Persze nagyon fognak utálni azok, akikkel berak egy csapatba, de hát telibeszarom én azt. 😛
Ha hacker bandával találkozol a legtáposabb fegyverrel sincs esélyed.Ezvan.Nem szabad ezen rágódni,a cél lebegjen elötted,amit el akarsz érni a játékban,VAGY abba kell hagyni és uninstall.
A legtöbb megszerezhetõ fegyverem megvan armas-ról,de igazán csak a 3 nyitott slotos fegyvereknek tudok örülni,mert azok érik meg az árát,amit ugye normál esetben is meg lehet venni ha kifarmolod.
A sok gagyi Pr1 Pr2 fix modos cuccok elöbb utóbb kikopnak.
Az MM ugy xar ahogy van,de a szerverkiosztás még rosszabb.Bemegyek bronz szeróra,mert csak skillt húzok de egyetlenegy bronzal nem találkoztam,az egy dolog,hogy missioba se rakott.
Egy alapból kétszer erõsebb fegyver (health damagerõl beszélek) fullra tápolva összehasonlíthatatlan a kezdõ fegyverrel. Nézegettem a fegyver modokat, látom mit tudnak. Ne akard már légyszíves megmagyarázni, hogy az, hogy ha egy fegyver alapból kétszer akkorát sebez, mint az enyém, pluszban még rá van rakva +20százalék sebzés, 20% pontosság, 20% tûzgyorsaság, meg zoom, az skill meg játéktapasztalat.
Továbbá nem három modos megszerezhetõ fegyverrõl beszélek, hanem az alap szarról, amivel pénzért vett maxos, vagy épp a három modos megszerezhetõ fegyverek ellen kellene játszanom. Lehet, hogy a fizetõs, meg a maxra tápolt szerezhetõ fegyverek közt nincs nagy különbség, de a megszerezhetõ fegyver megszerzése lehetetlen így.
Azt, hogy én fél tárat belelövök az emberbe (találat, nem kilõtt golyó!), õ meg három golyóból kivégez, az skill, azt sosem fogod nekem bemesélni. Pl konkrét szitu, áll haver a csóka mögött, az mászik fel a létrán. Pumpálja bele a golyót közvetlen közelrõl, fröcsög a vér. Nyugisan felmászik, megfordul, három golyóból kivégzi a havert.
"vagy olyan modokat pakolt a karakterére"
És, ez nem ugyanaz a kategória, mint a tápolt fegyver? Nekem, mivel két napja kezdtem, hogy a tökömbe lenne esélyem megvenni egy hatvanezres karakter modot? És ez is skill meg játéktapasztalat?
De mondom, legyen ilyen a játék, leszarom, csak a matchmaker ne rakna össze ezekkel...
Haverom silver threat. Ha én megyek abba az instába, amit õ kap, akkor nekem mínusz SZÁZ százalék reward. Konkrétan SEMMIT nem kapok. Ez is, mi már? Hogy a picsába gondolták ezt?
Meg kérlek, ne nézz már hülyének. Húsz éve játszom FPSekkel, kurvaélet, TUDOM, hogy kell lõni egy nagy szórású fegyverrel. Ne képzeld már el, hogy max lõtávra szórom a fullautót. Kettes-hármas sorozatokkal lövök messzire, csak közvetlen közelrõl darálok. De tökmindegy, mert nem lehet célozni olyan távra ezzel a szarral, ahonnan õk már simán szitává lõnek.
Meg gondolod, hogy seggbéna vagyok, ha a saját szintû ellenfelek ellen egy nap alatt gold threat lettem? Aki szintén fos fegyverrel jött ellenem, azokat szarba aláztam. Skillbõl, tudod. Csak a fegyverek közt van akkora különbség, hogy kenhetem a hajamra.
De olyan is volt, hogy PISZTOLLYAL voltam három-négy lövés, olyan távról, ahová nem tudtam ellõni a STARral.
A matchmaking tény, hogy lehetne jobb, ha egy szerón folyamatosan sokkal erõsebbek ellen rak be, akkor át kell ugrani másik szerverre, vagy ha mindig ugyanazok ellen rak, akkor egy darabig nem küldiket csinálni. Valószinüleg mindig az a csapat a szabad, akikkel össze tud rakni, többiek küldetésben vannak / nincsenek readyben, stb.
Most berakott goldba, de majd lejjebb megy, ha sokat vesztesz. <#zavart1>#zavart1> Bár a kezdeti besorolást hajlamos tartani egy darabig, ami rossz annak, aki az elsõ pár küldin bénázik és berakja bronzba pl, onnan sokkal nehezebb felmenni aranyra, mint késõbb, ha magasabb fokozattról estél vissza.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Az,hogy ti ketten nem tudtátok lelõni sok oka lehetett,lagg vagy olyan modokat pakolt a karakterére,amivel több lövés kell a megöléséhez,vagy egyszerûen nem találtátok el.😊 Egyszerû mint a pofon,a fegyverek be vannak osztva hol sebeznek és mennyit.Egy Star plö medium fegyver,medium távra jó,de nagy a szórása kevés golyó fog találni,közelre használhatattlan a nagy távra nem is tudsz lõni vele.Bele kell jönni és meg kell tapasztalni a fegyvered hol hatásos.Érdemes utánaolvasni a neten,vagy egyszerûen tesztelni.
Ez sajnos nem igaz, csak akkor, ha totál segghülye az illetõ, amellett, hogy jó fegyvere van. Ha már egy pici agya van, esélytelenek vagyunk.
De simán volt olyan is, hogy kiugrott elénk egy csajszi kb négy méterre tõlünk, mi ketten pumpáltuk ólommal, õ meg mindkettõnket ledarált.
Õszintén egyébként nem vagyok nagy MMO szakértõ, elsõ pay to win játék, amit látok.
És elsõ este még rendben is volt, hozzám hasonló fullkezdõ nyomik ellen rakosgatott be küldetésekbe, akiket rendesen öltem is sorba, ahogy azt illik. Aztán valahogy az alapján az este alapján hirtelen gold threat level lettem, és most már olyan instákba pakol be, ahol ilyen brutálállatok vannak.
Ettõl függetlenül a kis gyerek fizetõs apukával is meg lehet verni,ha csapatban ügyesen játszotok.
Az MM rendszert lehet szídni,ez van.Amióta az ujrakezdõk lepték el a játékot,már tök mind1 215-ös vagy egy ujrakezdett 215-ös aki álruhában 9-es szintû játékossal játszol.Valaki ezt élvezi,hogy 9-es szintû accountos fegyverével alázza a nagyokat.Ki kell röhögni.Ha nem tudod elviselni,hogy aki fizet és jobb fegyverrel több lehetõséggel megver,akkor ez nem a te játékod,és akkor nem beszéltem a csalókról hacker bandákról,akik aimoznak és wallhack progikkal borzolják a jónép idegeit.
Ami 7 napos fegyó az 7 nap után ujra tudod tölteni a modjaid megmaradnak.
Lehet, hogy eddig tartott nálam a játék. Kicsit nehezen viselem idegekkel, hogy nekem egy tár nem elég egy emberbe, én meg három golyó vagyok.
Mert oké, legyen PVP, legyen pay to win, legyen fejlõdés, hogy aki régóta játszik vagy fizetett, érezhesse, hogy megérte. De akkor legyen hozzá egy kibaszott matchmaking is, mert ez botrányos, hogy fullkezdõket összebasz max szintûekkel. Ezt úgy mégis ki élvezi?
Vagy ez a játék kifejezetten ilyen buziknak lett írva, akik arra rejszolnak, hogy maxos szintû fegyverekkel kezdõket aláznak?
Nézegettem a fegyver modokat. Azok hogy mûködnek? Megveszem hatvanezerért, aztán tíz nap múlva eltûnik a fegyverrel együtt? Vagy a mod megmarad, csak a fegyver tûnik el?
Mert ha eltûnik, akkor kb semmi értelme fegyvert venni, meg kell venni a maxos szintû modokat a STAR-ra, azt' szevasz.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Azon gondolkozom, hogy hagyom éjszakára, meg melóidõben futni a programot auto-readyn. Ahhoz, hogy sorban bebukjam a küldetéseket fing lóvéért, nem kell hogy a gép elõtt üljek. 😛
Mikor lehet normális fegyvert venni?
Persze, tudom, hogy minden mellett írja, meddig marad, csak így melóhelyrõl nehéz csekkolni... 😛
Rendes rendõrruháról nem tudok (lehet persze attól még), de az Enforcerek nem is rendes zsaruk, ezért egyenruhályuk sincs. Viszont eléggé egyénire lehet szabni a ruhákat, tehát ha nem is unlockolható, kétlem, hogy ne lehetne összerakni egy olyat, ami hasonlít egy rendõr egyenruhára (rendõrsapka van 15. szinten unlockolható). 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Olvasom a topikot, láttam, hogy át lehet menni másik körzetbe, azt hol?
Sima rendõr egyenruha van, vagy mindenképp ilyen díszpinty kell legyek enforcer oldalon, mint ez a csóka itt jobbra? Mert akkor lehet, hogy marad a gyakorló cucc... 😛 Megmarad egyébként a vásárolt ruha, vagy azt is 10naponta újra kell venni, mint a fegyvert? És az autók?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Késõbb mire számíthatok, miben fog változni a játék? Lesz pénzem jobb autóra, fegyverekre, ruhára, aztán annyi? Vagy lesznek új helyszínek, küldetések, egyebek?
A három köcsög, akiket jelöl folyamatosan a játék, és fel lehet ajánlani a szolgálataimat (Ty akárki, valami cowboykalapos picsa, stb), azok mire jók? Látom, hogy náluk lehet felszerelést vásárolni, ez a pledge téma mit csinál?
Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,
Egyrészt mivel nálunk is abbahagyta minden ismerõs kb. 😞
(\__/) ( X.x) ( } . { )