2245
APB
  • Party Hard
    Ne költsd ell a lóvédat mindenféle fegyóra hanem gyűjtsél módokra (olyanok mint a perk ek)
    Keresd ki melyik küldetés adó npc ad olyan felszerelést amire vágysz, és nála legyen bekatintva a pledge gomb.
    Valamint ha az eu1 szerveren vagy rebbellekkel akkor írj rám privátba

Ez természetesen mindenkire érvényes
  • Party Hard
    EU01 es szerveren van rebel oldalon magyar klán?
  • NagyiBMX
    Klánok vannak, de mint láthatod a topik is elég kihalt, a játékot már régen nem játszom, de anno 300+ órám volt benne. Bele untam a sok prémiumosba, megveszik 10 ezer forintért a lila shotgunt, te meg mint free játékos jöhetsz a fehér fegyvereddel, ő úgyis one shotolni fog téged... Amúgy a játék elképzelése jó lenne
  • Party Hard
    Most rakom fel a játékot.
    Van valami amit tudnom kell vagy amit ajánlani tudtok?
    Vannak klánok benne vagy ilyesmi?
  • speed01
    Ez lett a játékból, egy kalap fos. Ha nem fizetsz elő lószart nem érsz benne, meg az hogy 30-on össze rak 200-as szintű emberekkel, jól elbaszták ezt a játékot is, GZ!
  • NagyiBMX
    Régen nekem is volt, aztán ha közelebb értem az elmosodott távoli tájhoz akkor kitisztult a kép de nem tudom miért van, a topic is eléggé kihalt neten nézz rá valamit :\
  • Dominic901
    Üdv Tegnap keztem el a jázékot EU1-en, valaki találkozott olyannal hogy a textúrák el vannak mosódva de a menüben minden okés valami megoldás erre?
  • NagyiBMX
    Prémium, igazi pénz
  • Styx36
    Lenne 1 kérdésem. Hogyan tudom feloldani a Jericho-hoz a tuningokat? Ezen belül nem a lökhárítókra gondolok hanem a turbora meg a hangokra.
  • Bekalolz

1 újjabb frag montagem az Obeya szerveren eltöltött időről. :'D
  • speed01
    Értem. köszi! :)
  • NagyiBMX
    Az FPS lagg már velejárója az APB-nek, meg a sok laggolás a sok köcsög prémium aki no zoom one shot leszed a pálya másikfeléből... Amúgy régen volt valami program ami tudta szabályozni az FPS-t de fingom sincs melyik az.
  • speed01
    Sziasztok fps lagg-ra nem tudtok valami megoldást? 50-60 között van de néha beakad és leesik 20-30 ra
    majd vissza 50-60 közé, nem értem miért csinálja. pls help!

Config:

Ati 5770 XFX 1GB-t,
    AMD Atholn x2 240, 64 bit 2.8GHZ,
    2x2GB DDR3 1333MHZ.

Segítséget előre is köszönöm! :)
  • zritya
  • zritya
    Pár kép.

Ohhh NO!
    [IMG]http://cloud.steampowered.com/ugc/541815386461212538/25D918C864A58E3ECEBC33DC5934D805E29B4ABB/[/IMG

• zritya
    Jaja, az elég rossz szokott lenni, ki merre játszik, én EU1 meg néhány barátom.
  • Bekalolz

Első APB videóm.. Nem tudom, hogy lesz-e több majd kiderül :D
  • Malakai
    De utálom, amikor final stagen behívnak erősítésnek egy már megnyerhetetlen körre.
    Múltkor az olyanok miatt estem vissza ezüstre. :P
  • zritya
    Nem, csak lehet te pont olyan szerveren voltál ahol kevesen voltak, vagy lehet az is hogy sokan voltak küldetésbe és backup sem volt.
  • Anonymusxxx
    Az miért van hogy néha perceket kell várni más játékosra, vagy hogy elinduljon egy küldetés? Ilyen kevesen játszanak vele?
  • Malakai
    Ha meg van véve, akkor újra kell tölteni a nálad lévő készletet, lőszer autómatáknál lehet, alapból azthiszem a T gomb.
    Dettó újra lehet tölteni, ha valaki kirak egy lőszeres ládát maga elé, vagy autóknál, ha van lőszeres mod rajta.
    Elméletileg dettó lehet újratölteni egyéb helyeken, ahol inventoryt hozza fel, pl contactokkal beszélve, vagy autós autómatáknál, közben megnyomva a T-t, ezt a bugot nem tudom javították-e már.

Bal felső sarokban pedig sokminden van, rank, notority/prestige, threat, csapat, státusz.

Ha ezek a kifejezések nem tudod mit jelentenek a játékban, akkor érdemes hivatalos fórumon getting started guideot megnézni, vagy wikit, vagy ha magyar kell akkor ha jól látom APB Hungaryn és MOBA-Hungaryn is vannak leírások.
  • Anonymusx
    Nemrég kezdtem a játékot, és egy pár dogot nem értek...

Az egyik ha totál elfogyott a töltényem és vettem akkor hogy kell újratölteni?

A bal felső sarokban a jelek mit jelentenek?
  • Nydenack
    A rózsaszín csodák mindössze egyedi skinekkel felvértezett fegyverek, taggerrel, meg néhány alapból beszerezhető moddal, melyeknek szintúgy vannak negatív tulajdonságai is, nem csak előnyei.

Ha két threat levellel lejjebb levő districtben megy a játék, akkor vagy csinálj új accountot, és kezdd bronzként, vagy veszíts még pár meccset, és akkor derankolsz.

Ha veszítesz, az három dolgon múlik :
    1. A saját képességeiden
    2. Kevésbé előnyös fegyver egy adott szituációhoz
    3. Csapattársak

Amúgy itt összehasonlítgathatod a cuccokat: http://apbdb.com/
  • Zero 7th
    "Az, hogy belelősz valakibe fél tárat, ő meg mondjuk ugyanolyan fegyverrel 3-4 lövésből lelő,"

Nyilván NEM ugyanolyan fegyverből. Mindenféle rózsaszín csodákkal lőttek le, meg valami betolható válltámaszos szarra emlékszem.

De egyébként tegnap egy teljesen szűz nulla szintű haverhoz mentem be, igaz, hogy -50% rewardot kaptam abban az instában, de legalább ölhetőek voltak az ellenfelek. Semmi gond nem volt, ezeket meg lehetett ölni. Simán nyertük a köröket.

Amikor meg a 100+ szintűekkel rakott egy szerverre, azokat meg NEM lehetett megölni.
  • Nydenack
    Ami pisztollyal meg lelőnek 3-4 lövésből távolról, az pl egy ACT44 lehetett. Keveset tudsz a játékról és a mechanizmusáról, én is ilyen voltam, és szitkozódtam. De mostmár úgy látom, hogy egy nagyon jól összerakott, balanszolt játék ez. Persze a premium fegyverek borítják az egyensúlyt némileg, azonban Joker ticketekért már ingyen is elérhetőek egyes cuccok 7 napra azoknak is, akik nem hajlandóak fizetni.

Az, hogy belelősz valakibe fél tárat, ő meg mondjuk ugyanolyan fegyverrel 3-4 lövésből lelő, az szimpla sync fail, FPS vagy netes lag.

Jó játék ez, persze vannak hibái. Kicsit fapadosnak érződik, a szerverek teljesítményei hagynak némi kívánnivalót maguk után, új tartalmak ritkán érkeznek, vannak hackerek, de szerencsére nem túl sokan.
    A járművek fizikájával meg nem is értem mi a probléma. Van egy-kettő, ami érdekesen viselkedik, de összességében pofás.
  • Nydenack
    Szvsz a kezdő STAR az egyik legjobb fegyver. középtávra és közelre perfekt. A modokról annyit, hogy nem tesz jobbá egy fegyvert sem, csupán a balanszt tolja valamilyen irányba. Pl. ha tűzgyorsaságot pakolsz, akkor jobban szór a cucc, kevésbé pontos, ha nagyobb tárat, több idő újratölteni, stb. Karakter esetében pl azonnal elkezdhető az élet újratöltése lassan, de tovább is tart mint az alap esetben. Minden szituációfüggő, hogy mekkora előnyt lehet összehozni.
    Fizetős fegyverek közül az OCA nano és Scout az, ami nagyon kibaszás tud lenni, a többinek van free alternatívája.

Általában modolatlan 3000$-os szarokkal toltam, és nem okozott gondot a játék. Röhej tud lenni, amikor még meg is gyanusítanak csalással olyanok, akiknek mindenük vásárolt, és R215-ös goldok.

Továbbá, az egyetlen dolog ami számít matchmaking szempontjából, az a threat level (Green, bronze, silver, gold), nem pedig a rank. Az csak a feloldott cuccokat, teljesített contractokat jelenti jórészt. Persze befosatós, amikor jön egy R215-ös gold OSMAW-al és OCA nano-val, esetleg egy CSG-fest van kibontakozóban, mégis a játékosok felének nagyobb a füstje mint a lángja, és keményen pofáraejthetőek.

Üdvözlet,
    Egy mediocre játékos.
  • tomy88trance
    Szasztok! Valaki játszik innen Criminal oldalon? :) Amúgy nem tudtok valamit még a Karyl's konfigon kívűl ami segíthetne? Komolyan nem értem mi van.. egyszer simán végigtolok két órát máskor meg kb 15-30 percenként kifagy a játék :( Amúgy igaza van az utolsó előttinek, sajnos nem a legjobb a balansz és a MM tényleg elég katasztrófa ,de ez van, örüljünk neki,hogy ennyi is van, személy szerint én nagyon bírom a játékot a hibái ellenére is :)
  • Zero 7th
    Ja, lehet, hogy uninstall lesz. Rövid az élet ehhez a szopáshoz. Azért rendesen felkúrta az agyam, főleg úgy, hogy első nap még mint mondtam, tök jó volt, jól ment, hasonló szintűekkel kerültem szembe, és öltem őket halomba. Tegnap meg totál esélytelenség.

Azért azt még lehet, hogy kipróbálom, hogy éjszakára futni hagyom, hadd gyűljön a lóvé a bukott küldikből. Persze nagyon fognak utálni azok, akikkel berak egy csapatba, de hát telibeszarom én azt. :P
  • Forolto
    Ezzel kell élni,ha az APB-vel játszol.Később jobb leszel jobb fegyverekkel és ezeket elintézed könnyen,vagy nem.:)

Ha hacker bandával találkozol a legtáposabb fegyverrel sincs esélyed.Ezvan.Nem szabad ezen rágódni,a cél lebegjen elötted,amit el akarsz érni a játékban,VAGY abba kell hagyni és uninstall.
  • Forolto
    azért ez nem teljesen igaz,a fizető játékosok azért fizetnek,hogy előnyét élvezzék amit a pénzükért kapnak.Nem kell annyir farmolniuk,hamarabb megszerzik a 7 napos fegyvereket és ha még van pénzük olcsóbban vásárolhatnak.Nekem is van,mert nincs időm annyit játszani,hogy a szükséges pénzt kifarmoljam.A modokat nekem is meg kell vennem,vagy kifarmolnom,de az nehezebb.
    A legtöbb megszerezhető fegyverem megvan armas-ról,de igazán csak a 3 nyitott slotos fegyvereknek tudok örülni,mert azok érik meg az árát,amit ugye normál esetben is meg lehet venni ha kifarmolod.
    A sok gagyi Pr1 Pr2 fix modos cuccok elöbb utóbb kikopnak.

Az MM ugy xar ahogy van,de a szerverkiosztás még rosszabb.Bemegyek bronz szeróra,mert csak skillt húzok de egyetlenegy bronzal nem találkoztam,az egy dolog,hogy missioba se rakott.
  • Zero 7th
    Lófaszt.
    Egy alapból kétszer erősebb fegyver (health damageről beszélek) fullra tápolva összehasonlíthatatlan a kezdő fegyverrel. Nézegettem a fegyver modokat, látom mit tudnak. Ne akard már légyszíves megmagyarázni, hogy az, hogy ha egy fegyver alapból kétszer akkorát sebez, mint az enyém, pluszban még rá van rakva +20százalék sebzés, 20% pontosság, 20% tűzgyorsaság, meg zoom, az skill meg játéktapasztalat.

Továbbá nem három modos megszerezhető fegyverről beszélek, hanem az alap szarról, amivel pénzért vett maxos, vagy épp a három modos megszerezhető fegyverek ellen kellene játszanom. Lehet, hogy a fizetős, meg a maxra tápolt szerezhető fegyverek közt nincs nagy különbség, de a megszerezhető fegyver megszerzése lehetetlen így.

Azt, hogy én fél tárat belelövök az emberbe (találat, nem kilőtt golyó!), ő meg három golyóból kivégez, az skill, azt sosem fogod nekem bemesélni. Pl konkrét szitu, áll haver a csóka mögött, az mászik fel a létrán. Pumpálja bele a golyót közvetlen közelről, fröcsög a vér. Nyugisan felmászik, megfordul, három golyóból kivégzi a havert.

"vagy olyan modokat pakolt a karakterére"
    És, ez nem ugyanaz a kategória, mint a tápolt fegyver? Nekem, mivel két napja kezdtem, hogy a tökömbe lenne esélyem megvenni egy hatvanezres karakter modot? És ez is skill meg játéktapasztalat?

De mondom, legyen ilyen a játék, leszarom, csak a matchmaker ne rakna össze ezekkel...
    Haverom silver threat. Ha én megyek abba az instába, amit ő kap, akkor nekem mínusz SZÁZ százalék reward. Konkrétan SEMMIT nem kapok. Ez is, mi már? Hogy a picsába gondolták ezt?

Meg kérlek, ne nézz már hülyének. Húsz éve játszom FPSekkel, kurvaélet, TUDOM, hogy kell lőni egy nagy szórású fegyverrel. Ne képzeld már el, hogy max lőtávra szórom a fullautót. Kettes-hármas sorozatokkal lövök messzire, csak közvetlen közelről darálok. De tökmindegy, mert nem lehet célozni olyan távra ezzel a szarral, ahonnan ők már simán szitává lőnek.
    Meg gondolod, hogy seggbéna vagyok, ha a saját szintű ellenfelek ellen egy nap alatt gold threat lettem? Aki szintén fos fegyverrel jött ellenem, azokat szarba aláztam. Skillből, tudod. Csak a fegyverek közt van akkora különbség, hogy kenhetem a hajamra.

De olyan is volt, hogy PISZTOLLYAL voltam három-négy lövés, olyan távról, ahová nem tudtam ellőni a STARral.
  • Malakai
    Én se érzem ennyire vészesnek a helyzetet, persze az ARMAS-os fegyókkal van előnyük, de nem akkora, amit skillel ne lehetne ledolgozni, a fizető játékosok nagyobbik fele meg inkább ezzel kompenzál, egyébként nem különösebben jó játékosok.

A matchmaking tény, hogy lehetne jobb, ha egy szerón folyamatosan sokkal erősebbek ellen rak be, akkor át kell ugrani másik szerverre, vagy ha mindig ugyanazok ellen rak, akkor egy darabig nem küldiket csinálni. Valószinüleg mindig az a csapat a szabad, akikkel össze tud rakni, többiek küldetésben vannak / nincsenek readyben, stb.
    Most berakott goldba, de majd lejjebb megy, ha sokat vesztesz. Bár a kezdeti besorolást hajlamos tartani egy darabig, ami rossz annak, aki az első pár küldin bénázik és berakja bronzba pl, onnan sokkal nehezebb felmenni aranyra, mint később, ha magasabb fokozattról estél vissza.
  • Forolto
    Nem ionágyúk a prémiumos fegyverek.Azok szerintem annyiban jobbak,hogy kezdetben nem alap fegyverrel modolatlanul játszol.Ennyi.El kell felejteni,hogy egy 3 modos megszerezhető fegyver rosszabb,mint egy pr1es valami xar gold fegyver.Többet játszott,tapasztaltabb,ügyesebb és ennyi.Nem kell a fizető játékosokat fikázni,ők azok akik támogatják a játékot és ebből lesz fizetése a fejlesztőnek,hogy neked is ebből legyen javitás és új tartalom.

Az,hogy ti ketten nem tudtátok lelőni sok oka lehetett,lagg vagy olyan modokat pakolt a karakterére,amivel több lövés kell a megöléséhez,vagy egyszerűen nem találtátok el.:) Egyszerű mint a pofon,a fegyverek be vannak osztva hol sebeznek és mennyit.Egy Star plö medium fegyver,medium távra jó,de nagy a szórása kevés golyó fog találni,közelre használhatattlan a nagy távra nem is tudsz lőni vele.Bele kell jönni és meg kell tapasztalni a fegyvered hol hatásos.Érdemes utánaolvasni a neten,vagy egyszerűen tesztelni.
  • Zero 7th
    "Ettől függetlenül a kis gyerek fizetős apukával is meg lehet verni,ha csapatban ügyesen játszotok."

Ez sajnos nem igaz, csak akkor, ha totál segghülye az illető, amellett, hogy jó fegyvere van. Ha már egy pici agya van, esélytelenek vagyunk.
    De simán volt olyan is, hogy kiugrott elénk egy csajszi kb négy méterre tőlünk, mi ketten pumpáltuk ólommal, ő meg mindkettőnket ledarált.

Őszintén egyébként nem vagyok nagy MMO szakértő, első pay to win játék, amit látok.
    És első este még rendben is volt, hozzám hasonló fullkezdő nyomik ellen rakosgatott be küldetésekbe, akiket rendesen öltem is sorba, ahogy azt illik. Aztán valahogy az alapján az este alapján hirtelen gold threat level lettem, és most már olyan instákba pakol be, ahol ilyen brutálállatok vannak.
  • Forolto
    Egy F2P játék se arról szól,hogy ha nem fizetsz csak ingyen játszol azzal lesznek kezdetben sikereid.Persze nehezen elboldogulsz,vagy ha skilles játékos vagy akkor van esélyed,de pont ennél ez nem igaz.

Ettől függetlenül a kis gyerek fizetős apukával is meg lehet verni,ha csapatban ügyesen játszotok.

Az MM rendszert lehet szídni,ez van.Amióta az ujrakezdők lepték el a játékot,már tök mind1 215-ös vagy egy ujrakezdett 215-ös aki álruhában 9-es szintű játékossal játszol.Valaki ezt élvezi,hogy 9-es szintű accountos fegyverével alázza a nagyokat.Ki kell röhögni.Ha nem tudod elviselni,hogy aki fizet és jobb fegyverrel több lehetőséggel megver,akkor ez nem a te játékod,és akkor nem beszéltem a csalókról hacker bandákról,akik aimoznak és wallhack progikkal borzolják a jónép idegeit.

Ami 7 napos fegyó az 7 nap után ujra tudod tölteni a modjaid megmaradnak.
  • Zero 7th
    Persze, lecserélhetem egy ugyanolyan szarra. Tíz napra. Yay.

Lehet, hogy eddig tartott nálam a játék. Kicsit nehezen viselem idegekkel, hogy nekem egy tár nem elég egy emberbe, én meg három golyó vagyok.

Mert oké, legyen PVP, legyen pay to win, legyen fejlődés, hogy aki régóta játszik vagy fizetett, érezhesse, hogy megérte. De akkor legyen hozzá egy kibaszott matchmaking is, mert ez botrányos, hogy fullkezdőket összebasz max szintűekkel. Ezt úgy mégis ki élvezi?
    Vagy ez a játék kifejezetten ilyen buziknak lett írva, akik arra rejszolnak, hogy maxos szintű fegyverekkel kezdőket aláznak?

Nézegettem a fegyver modokat. Azok hogy működnek? Megveszem hatvanezerért, aztán tíz nap múlva eltűnik a fegyverrel együtt? Vagy a mod megmarad, csak a fegyver tűnik el?
    Mert ha eltűnik, akkor kb semmi értelme fegyvert venni, meg kell venni a maxos szintű modokat a STAR-ra, azt' szevasz.
  • Panzeradler #2169
    Star-t én kb 3-4 mission után letudtam cserélni, pledgeni kell magad oda ahonnan akarod a kinézett fegyvert, nem kell hozzá x kill az alap fegyóval.
  • NagyiBMX
    mint már mondtam ezért egy szar
  • Zero 7th
    Másik fele, hogy ahhoz, hogy vegyek egy új assault riflet, kéne ölnöm ezzel a szarral mittudomén, százat. Hát köszi, sok esélyem van rá...
  • Zero 7th
    Na, szerinted mi mik vagyunk? Kezdő Star 556-os faszok. És nem látom, hogy valaha ki lehetne ebből keveredni.

Azon gondolkozom, hogy hagyom éjszakára, meg melóidőben futni a programot auto-readyn. Ahhoz, hogy sorban bebukjam a küldetéseket fing lóvéért, nem kell hogy a gép előtt üljek. :P