APB
  • DRPCDoki
    Tegnap láttam egy magyar criminal klánt EU1-en (enforcer karival voltam fent), de nem beszéltem velük, mert gecifáradt voltam, nem tudok róluk abszolút semmit, csak hogy legalább 3an vannak, mert annyian voltak 1 csapatban és asszem A P B Hungary a klán név, és egyik tag Turosteszta, de a többi név is megvan asztali gépen, csináltam screenshotot, de tényleg nem tudok róluk semmit, mert nem beszéltem velük.
    Más: Non-Steam-es verziónál lehet javítani a játékon azzal, ha letörlitek a gépről a Pando Media Booster-t. Én pár napja tettem ezt meg, az óta érezhetően kisebb a játék memóriahasználata és jobban is fut így (több fps-em nincs, de érezhetően jobb attól függetlenül), de persze a rohadtul idegesítő random szerverlaggokat ez se oldja meg. Annyi hibát fedeztem fel a törlés óta, hogy ha pl. criminal karakterrel vagyok belépve és vissza akarok menni a lobbyba, hogy átjelentkezzek az enforcerbe, akkor kidob az asztalra és megkérdezi, hogy küldjön-e hibajelentést, de egyébként stabil a játék, csak ennél az egy dolognál kidob.