All Points Bulletin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más: Non-Steam-es verziónál lehet javítani a játékon azzal, ha letörlitek a géprõl a Pando Media Booster-t. Én pár napja tettem ezt meg, az óta érezhetõen kisebb a játék memóriahasználata és jobban is fut így (több fps-em nincs, de érezhetõen jobb attól függetlenül), de persze a rohadtul idegesítõ random szerverlaggokat ez se oldja meg. Annyi hibát fedeztem fel a törlés óta, hogy ha pl. criminal karakterrel vagyok belépve és vissza akarok menni a lobbyba, hogy átjelentkezzek az enforcerbe, akkor kidob az asztalra és megkérdezi, hogy küldjön-e hibajelentést, de egyébként stabil a játék, csak ennél az egy dolognál kidob.
Amúgy tudna valaki egy jó klánt? EU 1 criminál, R134, gold (néha silver ha nincs szerencsém :D )
De tervbe van véve, hogy kéne második autónak egy Bishada.
Pakolós autót meg egyik haver veszi úgyis. :P
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Látom elég kihalt a fórum, de azért megkérdezem: Kinek melyik a kedvenc autója (nem valódi pénzért vehetõ). Én most a Patriot T-25-öt használom egy ideje (permanent, mobile supply unit) egész jó gép :) Bírja a gyûrõdést, és egész gyors, ráadásul 4 személyes.
Más: Akinek gondja van a játék sebességével, vagy folyamatosan szaggat, annak elmondom hátha segít: Úgy tapasztaltam, hogy az APB-nek leginkább memória kell. Én most újítottam be 8 GB-ot, ezzel tökéletesen fut. Ha chat-be beírjátok hogy "/fps" akkor ott kiírja hogy mennyi memóriát foglal a játék. Nálam 2500 MB-nál szinte soha nem megy feljebb, és zöld marad. Tehát ha a játék elindítása elõtt legalább 2600 MB-ot sikerül felszabadítanotok (böngészõ, felesleges progik off stb), akkor valószínûleg nem lesz baja.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
egy gondom van, hogy a kocsin a logo és a karakter grafikája nagyon szar... hiába állítgatom a veió beállítást low ra vagy maximumra, mindig ugyan olyan rossz. Ati driver a legfrissebb. Mindig van valami :)
Ezt írja.
Letöröltem mindent, aztán mikor újra le akartam tölteni apb-t a live al már azt írta hogy a Ponda media boostert nem tudja installálni amit elõtte töröltem... egyébként mindig belassúlt a gép kb a 10% ra akárhányszor el akartam indítani a játékot mikor még le volt töltve...mindig reset lett a vége... pbuster rendben volt updatelve , játék hozzáadva.
Játszottam már ezzel kb fél éve, de most a launchert sem indítja el...
Sztem hagyom a Csába :)
★ 汤姆 李
Windows/cmd/jobb klikk futtatás rendszergazdaként/beirod: bcdedit /set IncreaseUserVa 3072
Ez is megoldás lehet.Ha ez se jó akkor driver frissítés is lehet pl.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
http://websec.evenbalance.com/downloader/download.php?file=1
Premium játékos sok amúgy nem a cheater és premium is elõnybe van.Eleinte nehéz kicsit aztán lesz pénz upgrad-re akkor könnyebb lesz.
★ 汤姆 李
Nemrég elméletileg volt egy tömeges ban, de nemtudom mennyi hatás lett.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Még 1 kérdés, még mindig sok a cheates fa*x ?
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Feltettem maxra a grafikát vsync-t bekapcsoltam és 60 fps alá nem megy,stabilan tartja és nagyon tetszetõs a graf.Meg a játékélmény is jó.
Csak ettõl a f2p modelltõl tartottam de ezekszerint ezzel se lesz gond.
★ 汤姆 李
Lényeg, hogy játszható így is, én inkább akkor ráncolom a homlokom emiatt, mikor logó készítés / festés közben beleütközök a limitbe. :)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
★ 汤姆 李
Van egy klánom (Colby szerveren) enforcer oldalon harcolok, rajtam kívül még 1 magyar van a klánban (mind a ketten és 140 felettiek vagyunk, a threat level pedig gold mind a kettõnknél).
Ha van kedved csatlakozni írj nekem itt akár ide privátba akár a játékban....
A nevem: zsuppi
Ui.: Nekem sincsen "izom" gépem és nekem szinte teljesen lagg mentes( 3-4 naponta max 1-szer rövid ideig, de az is kibírható)
További Szép Napot!
Simon
Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,
Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.