All Points Bulletin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap láttam egy magyar criminal klánt EU1-en (enforcer karival voltam fent), de nem beszéltem velük, mert gecifáradt voltam, nem tudok róluk abszolút semmit, csak hogy legalább 3an vannak, mert annyian voltak 1 csapatban és asszem A P B Hungary a klán név, és egyik tag Turosteszta, de a többi név is megvan asztali gépen, csináltam screenshotot, de tényleg nem tudok róluk semmit, mert nem beszéltem velük.
Más: Non-Steam-es verziónál lehet javítani a játékon azzal, ha letörlitek a géprõl a Pando Media Booster-t. Én pár napja tettem ezt meg, az óta érezhetõen kisebb a játék memóriahasználata és jobban is fut így (több fps-em nincs, de érezhetõen jobb attól függetlenül), de persze a rohadtul idegesítõ random szerverlaggokat ez se oldja meg. Annyi hibát fedeztem fel a törlés óta, hogy ha pl. criminal karakterrel vagyok belépve és vissza akarok menni a lobbyba, hogy átjelentkezzek az enforcerbe, akkor kidob az asztalra és megkérdezi, hogy küldjön-e hibajelentést, de egyébként stabil a játék, csak ennél az egy dolognál kidob.

Én EU1en vagyok 2 spanommal, de egyikük elég inaktív, a másikkal általában napi szinten fent vagyunk pár órát este (teamspeaket használunk). Általában enforcer karival játszunk, de van criminalom is asszem 203-as (enforcerem 87es). Mi is goldok vagyunk, max néha silver, de klánom nincs nekem se, illetve mindkét karim klánban van, de azok még a gamersfirstös apb indulásakor indított 100%ig inaktív klánok...Nem tudom ismered-e apbhungary-t, itt is lehetne találni klánokat, de legalább olyan szinten kihalt, mint ez a topic...Egyébként játékban szinte minden 2. nap látok pár magyart, szóval biztos, hogy vannak.

A Moirai nekem nagyon nem "áll kézre", mindig kicsúszik a kanyarokban. A Bishada jó kocsi, csak könnyen sebezhetõ. Nézegettem a többi autót, de egy darabig maradok a Patriot T-25-nél, most amúgy sincs pénzem. A legnagyobb hátránya hogy könnyen felborul. Amúgy van egy furgonom is (free candy+pedobear az oldalán :D). Eredetileg kirakatrabláshoz vettem. Poén ezzel menni, jól el lehet torlaszolni amit védeni kell <#eplus2> és fedezéknek az egyik legjobb, sok ólom kell bele mire felrobban, csak lassú.

Amúgy tudna valaki egy jó klánt? EU 1 criminál, R134, gold (néha silver ha nincs szerencsém :D )
Malakai
Ja, nekem szempont volt, hogy négy személyes legyen, lehet vele furikázni a csapatot. :)
De tervbe van véve, hogy kéne második autónak egy Bishada.
Pakolós autót meg egyik haver veszi úgyis. :P

(\__/) ( X.x) ( } . { )

NagyiBMX
Bishada, gyors jól kezelhetõ, bár kettöszemélyes és semmi rakodótér

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Malakai
Én legutóbb Moirait vettem, ami négy ajtósok között jó gyors és eléggé strapabíró is, hátránya a kezelhetõsége, meg a pici csomagtér (5).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Jah, és a 64 bit-es oprendszer erõsen ajánlott. <#vigyor4>
Sziasztok!
Látom elég kihalt a fórum, de azért megkérdezem: Kinek melyik a kedvenc autója (nem valódi pénzért vehetõ). Én most a Patriot T-25-öt használom egy ideje (permanent, mobile supply unit) egész jó gép :) Bírja a gyûrõdést, és egész gyors, ráadásul 4 személyes.

Más: Akinek gondja van a játék sebességével, vagy folyamatosan szaggat, annak elmondom hátha segít: Úgy tapasztaltam, hogy az APB-nek leginkább memória kell. Én most újítottam be 8 GB-ot, ezzel tökéletesen fut. Ha chat-be beírjátok hogy "/fps" akkor ott kiírja hogy mennyi memóriát foglal a játék. Nálam 2500 MB-nál szinte soha nem megy feljebb, és zöld marad. Tehát ha a játék elindítása elõtt legalább 2600 MB-ot sikerül felszabadítanotok (böngészõ, felesleges progik off stb), akkor valószínûleg nem lesz baja.
Simán tökéletesen futnia kell azon a gépen, nálam meg haveromnál semmi gond nincs és hasonló a rendszerünk is (itt ott erõsebb vagy a tiéd, vagy a miénk), a 8GB RAM-nak, pedig kifejezetten örülöni fog az APB! A szerver laggolhat esetleg, más gond szerintem nem lehet, de az örök apb betegség. Hol kevésbé, hol jobban elõ tud jönni...

NagyiBMX
Sziasztok, régen 32bites windowson ATI HD 3850-el, 4 giga RAM-mal kb 1 hónapig müködött kifogástalanul. Aztán elkezdett kifagyni, meghalt, repair se segitett semmi. Azóta beszerztem egy új vasat, 64bites 8 giga RAM, Radeon HD 6880. Szerintetek ha most leszedném és újra elkezdeném folytatódna ez az állandó kifagyás, crash, laggolás, lassan betöltés, akadás tömkelege ? :D

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Overburner
x86 ot használsz? Az lehet a baj nekem régen azvolt :D

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Na a játék elindult...
egy gondom van, hogy a kocsin a logo és a karakter grafikája nagyon szar... hiába állítgatom a veió beállítást low ra vagy maximumra, mindig ugyan olyan rossz. Ati driver a legfrissebb. Mindig van valami :)

Leszedtem steammel... jónak tûnik, már updatel

LIVE! has crashed. A minidump will be written to disk
Ezt írja.

Letöröltem mindent, aztán mikor újra le akartam tölteni apb-t a live al már azt írta hogy a Ponda media boostert nem tudja installálni amit elõtte töröltem... egyébként mindig belassúlt a gép kb a 10% ra akárhányszor el akartam indítani a játékot mikor még le volt töltve...mindig reset lett a vége... pbuster rendben volt updatelve , játék hozzáadva.

Játszottam már ezzel kb fél éve, de most a launchert sem indítja el...

Sztem hagyom a Csába :)

Köszi a helpet, próbálgatom

windows-on belül system32 ott van a cmd dos

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Akkor esetleg ez:
Windows/cmd/jobb klikk futtatás rendszergazdaként/beirod: bcdedit /set IncreaseUserVa 3072
Ez is megoldás lehet.Ha ez se jó akkor driver frissítés is lehet pl.

Letölöttem a pb-t de ugyan úgy crashel... updateltem meg elvileg hozzárendelte a játékot rendesen, de mégis... na mind1 még próbálkozom. :(

oks köszi

Valami karbantartás van talán ?

Persze ha kitartasz.Én feladtam egyelõre:D

Itt beirod kódot letöltöd új PB-t indítod kiválasztod apb-t,install.Ez segít a crash-en
http://websec.evenbalance.com/downloader/download.php?file=1

Premium játékos sok amúgy nem a cheater és premium is elõnybe van.Eleinte nehéz kicsit aztán lesz pénz upgrad-re akkor könnyebb lesz.

AZ nomrális hogy nem indul a game ? EZzel a gamers frst live al... folymataos crash :S

Malakai
Nem mondanám, hogy eltûntek.
Nemrég elméletileg volt egy tömeges ban, de nemtudom mennyi hatás lett.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Üdv melyik szeróra mennyek ha magyar Zsernyák klánban szeretnék nyomulni...
Még 1 kérdés, még mindig sok a cheates fa*x ?

Oké este leszünk majd kereslek!

Overburner
Oksa Vegyetek fel aztán közösen kitalálunk egy jó klán nevet azt usdi pont ma találkoztam egy magyar gyerekkel majd akkor õt is bevetetem :D Nevem: Hedge

EU 1 Criminal nekünk van klánunk 6 tag aki aktív

Jönnénk ketten!

Overburner
Én EU1 en vagyok Enforcer egy barátommal :D de ha van szükségrá csinálunk egy klánt és akkor invelünk embereket. De ahogy észrevettem nem sok magyart látni :D De azért akad szoval össze lehetne kapargatni párat :)

EU1 Magyar Klán esetleg?APB Hungary-n hirdetett klánoknál megadott nevek nincsenek online 2 napja..

Overburner
Vannak szivatós fizetõs fegyverek de aki nemért hozzá az azzal se nagyon öl :D De aki ért a fegyójához z meg tuti tud érvényesülni :) Semmiség szivesen :)

Egész jól hangzik,köszi!
Feltettem maxra a grafikát vsync-t bekapcsoltam és 60 fps alá nem megy,stabilan tartja és nagyon tetszetõs a graf.Meg a játékélmény is jó.
Csak ettõl a f2p modelltõl tartottam de ezekszerint ezzel se lesz gond.

Malakai
Azért van pár fegyó is csak nekik, de nem minden pénzes pisti rohangál olyanokkal. :) Na meg õk is lelõhetõek. Meg õk hamarabb juthatnak hozzá a 3 kiegészítõs cuccokhoz, mert megvehetik õket ahelyett, hogy felfejlõdjenek odáig.

Lényeg, hogy játszható így is, én inkább akkor ráncolom a homlokom emiatt, mikor logó készítés / festés közben beleütközök a limitbe. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Overburner
Én egy fityinget nem költötem még rá és szeretem lehet érvényesülni persze :D Csak pl fegyvereket 10 naponta megkell venni, akkor a ruhára emberre kocsira limitált számú festési elemet rakhatsz csak. Kevesebb reput és pénzt kapsz minden küldi után :D Kb ezek a legfontosabbak amik közrejátszanak hirtelen :) De teljesen élvezhetõ szerintem :)

Hello.Azt kérdezném,hogy f2p mennyire tud érvényesülni játékban?Ha nem költök semmit rá akkor is azért élvezhetõ lesz?

Overburner
Sziasztok én még új vagyok itt :D Ma gezdtem el újbol a játékot mivel sikerült beszereznem még 4gb ramot a gépbe szerintem minimum 4 gb ram kell a játékhoz most hogy nekem 8 van élvezhetõ:D waterfront szerintm az ami nagyon ram igényes :) Klán az majd lehet kellene de most perpill nemtudom melyik szerveren vagyok de majd meglesem :)

Sziasztok!
Van egy klánom (Colby szerveren) enforcer oldalon harcolok, rajtam kívül még 1 magyar van a klánban (mind a ketten és 140 felettiek vagyunk, a threat level pedig gold mind a kettõnknél).

Ha van kedved csatlakozni írj nekem itt akár ide privátba akár a játékban....

A nevem: zsuppi

Ui.: Nekem sincsen "izom" gépem és nekem szinte teljesen lagg mentes( 3-4 naponta max 1-szer rövid ideig, de az is kibírható)

További Szép Napot!

Simon
Ezen is elfutott mint írtam,de rendszer újrarakás után lett rossz :( Amúgy szerintem 3Giga ram elég lenne neki ,hogy ne dobjon ki :(

Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,

NagyiBMX
win 7, 64 bit, min. 4 giga rammal szerintem el futna

Sajna azt nem tudom, az én gépem amúgy se izom,de rendszer újra telepítés elõtt még egész jól futott a játék, akár órákig is bírta, most meg kidob fél óra után.. 2 Giga ramom van pedig csak, akkor is csak annyi volt.. szóval nem értem mi lehet a gondja, valaki tudja esetleg? :( Már azon gondolkozok,hogy Win7 mellé felpakolom az xp-t hátha azon jobban fog menni :S

Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,

speed01
Akkor még mindig nem változott a (lagg) izom gépeken sem. ez elég szomorú!

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Szintén tag felvételt hírdetek Enforcer oldalon, Hungarian Special Forces klánomba , ha valaki akar csatlakozni írjon rám ide: [email protected] , jah és lenne egy kérdésem, titeket is ki szokott dobni out of memoryval? lehet vele valamit kezdeni? 1 órát se játszok és ledob , memóriára meg nincs zsém most :/

sose volt erõsségem a helyesírás de köszi hogy figyelmeztettél :)
0Fritz0
Amennyiben az írásjeleket nem számoljuk, akkor ez a toborzó csak három helyesírási hibát tartalmaz. :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Criminal --> Undead clan tagfelvételt hírdet aki még játszik vele és elmúlt 18 éves szívesen várjuk. ts3 használunk és kötelezõ is :) akinek vann kedve emailen vagy játékban keresen meg a nevem BRYAN333
Panzeradler
Sziasztok! Van még aktív magyar klán enforcer oldalon? elkezdenék játszani vele, de egyedül elég nehézkes
titty
csumi abba hagyom APB t és elszeretném adni a karimat , Enforceres a kari, ki van maxolva és pr2-es oca whisper van benne <10000ft-ér oda adom> szerintem jó ár ahoz képest hogy az oca whisper pr2 es 15ezer ft armas marketen 70$ körül van , és a karim ki van maxolva <195 R> kb 22000 kill stb .......... , akit érdekel írjon ide , vagy vegyen fel Xfiren ott mindig fent vagyok !

ez sem segit:S töltöttem le butitást de attol is szakadt:/
Titan
kapcsold ki a voiceip szolgáltatást a játékban, nekem dobta az fps-t...