2245
APB
-
#2165 Nem a 70-80-astól kell félni hanem a 195-ös elit faszoktól akikel együtt rak be egy küldibe ez a gennyláda szar balance... nem a veled egyszintüekkel áááá... berak hozzád egy 16-os kezdő Star 556-os faszt, amig az enemy egy kész OSMAW team és mindegyikben tuningolt shotgun meg minden apád fasza... Ezért hagytuk abba, mindent elbuktunk és röhejes volt hogy 4-es egy embert nem tudtunk megölni... -
Zero 7th #2164 Jó, most mondjam, hogy lvl70-80asok ellen esélyünk sincs? És kb soha a büdös életben nem is lesz, mert alig kapunk xp-t, mert MINDEN küldetést bebukunk? -
#2163 Őszintén megmondva én 3 másik haverommal együtt játszottam ezt, de meguntuk hogy mi olyan 70-80 level-en járunk erre jön a 195-ös apuci anyuci túlnagymenő tizéves vérpistike az OSMAW(rakétavető)-vel, meg az agyontuningolt 1922 thompson-jával és akkor álljál vele szemben egy 3000 pénzes szaros egy lövetű karabéllyal... szóval egy fos ez a prémium rendszer... annyira meglátszik hogy pay2win... -
Zero 7th #2162 Jájdekurvajó, hogy egy nap alatt sikerült gold threatté változnom, és vagy a haverjaim kapnak 10%kal kevesebb pénzt, vagy én 100%kal. Meg feszt olyan ellenfeleket dobál be ellenünk, akiknek vagy 57.6szer erősebb fegyvereik vannak. Az azért kurvajó, hogy 1v1ben lövöm a csóka fejét karabéllyal, ő meg kispisztollyal bealáz.
Mikor lehet normális fegyvert venni? -
Zero 7th #2161 Most hirtelen három haverom is belevágott ebbe a játékba, és kúl lenne valami 'klános' egyenruhát csinálni. Azt persze bármiből lehet, de azért valami rendőrcucc-féle jó lenne. :) Sapka mondjuk pont nem hiányzik, Miami-féle fekete rövidujjú, vagy Texas Rangeres kalapos téma fordult meg a fejemben...
Persze, tudom, hogy minden mellett írja, meddig marad, csak így melóhelyről nehéz csekkolni... :P -
#2160 Minden mellett ott van meddig marad meg, de ruhák véglegesek, meg a fegyvereken kívül mindenből van végleges (fegyóból is, de csak valódi kessért).
Rendes rendőrruháról nem tudok (lehet persze attól még), de az Enforcerek nem is rendes zsaruk, ezért egyenruhályuk sincs. Viszont eléggé egyénire lehet szabni a ruhákat, tehát ha nem is unlockolható, kétlem, hogy ne lehetne összerakni egy olyat, ami hasonlít egy rendőr egyenruhára (rendőrsapka van 15. szinten unlockolható). :) -
Zero 7th #2159 Igen, látom, ez teszik benne elsősorban.
Olvasom a topikot, láttam, hogy át lehet menni másik körzetbe, azt hol?
Sima rendőr egyenruha van, vagy mindenképp ilyen díszpinty kell legyek enforcer oldalon, mint ez a csóka itt jobbra? Mert akkor lehet, hogy marad a gyakorló cucc... :P Megmarad egyébként a vásárolt ruha, vagy azt is 10naponta újra kell venni, mint a fegyvert? És az autók? -
#2158 Új fajta küldik nem nagyon, persze lehet nem találkoztál még mindennel, ez egy multiplayer lövölde elsősorban. -
Zero 7th #2157 Letöltöttem, megnéztem ezt a cuclit. Egész aranyos, bár nagyon gagyi, San Andreas szintet súrolja alulról, tizedakkora pályán. De nem baj ez, el lehet vele szórakozni egy darabig.
Később mire számíthatok, miben fog változni a játék? Lesz pénzem jobb autóra, fegyverekre, ruhára, aztán annyi? Vagy lesznek új helyszínek, küldetések, egyebek?
A három köcsög, akiket jelöl folyamatosan a játék, és fel lehet ajánlani a szolgálataimat (Ty akárki, valami cowboykalapos picsa, stb), azok mire jók? Látom, hogy náluk lehet felszerelést vásárolni, ez a pledge téma mit csinál? -
tomy88trance #2156 Na felraktam(csak közbe volt egy vinyó behalásom :( ) Hát nem tudom nekem ugyanúgy kifagy 1 óra múlva kb mint alapból ,pluszba még sötét a kép :D -
tomy88trance #2155 Köszi! Meglesem, magyar nyelvű a leírás amúgy? Az angolom nem valami jó,de ha angol akkor is csak kiigazodok rajta, és köszi! :) -
DRPCDoki #2154 Itt találsz még fasza configot hozzá, én az elsőt használtam, a "Karyl's High FPS Config (NEW: WITH SHADOWS!)"-t, readmeben értelmesen le van írva minden, előtte érdemes a gyári fájlokról biztonsági másolatot csinálni. Ettől sokkal jobban futhat a játék, viszont hajlamos lehet tőle fagyásokra. Nekem pl. alapból sose fagyott a játék, de ezzel van, hogy napi 4x is, de volt, hogy 1x se, de tényleg sokkal jobb vele játszani még jó gépeken is. Ami még észrevehető, hogy sokkal sötétebb vele a játék, ezért is van felhúzva már alapból a fényerő az egekig, de szerintem nem túl zavaró, először max szokatlan. Ki van véve benne teljesen az egérgyorsítás is, viszont sokak szerint gyors lesz tőle az egér, de írja is, mit érdemes átírni benne, hogy jó legyen. A rar-ban egyébként ott van a 8bit cheatje is, persze azt lehetőleg ne használja senki, egyesek szerint egyébként nem is működik, nekem nem szokásom kipróbálni se az ilyesmiket. Szóval a readmbe fájl a lényeg belőle, meg a config fájlok. Először érdemes biztonsági másolatot csinálni, aztán betenni a configot és a readmeben leírtak alapján beállítani a dolgokat. -
tomy88trance #2153 Köszi a Pando Mediás tippet, lehet majd kipróbálom, furcsáltam amúgy,hogy amikor elsőre raktam fel a játékot akkor alig szaggatott be, másodszorra meg már játszhatatlan volt :( Remélem segít a tipped majd,bár az alaplap meg a memóriabővítés már igencsak ráférne a gépemre így is úgy is :) -
tomy88trance #2152 Üdv! Én is elég rég játszottam már, pedig imádom a game-t ,ha minden igaz, talán hétvégén felrakom( lesz végre helyem :) ) Amúgy ,ha megint dadogni fog(amit első alkalommal nem tapasztaltam csak mikor már másodszor raktam fel) akkor valószínű abbahagyom megint mire meglesz az alaplap amit tervezek venni, hátha több rammal már sikeresebben fogok tudni játszani :) Nekem amúgy van Criminal és Enforcer karim is, szóval jah. Majd írok,hogy mikor leszek vagy hogy leszek-e egyáltalán és akkor szívesen ütköznék pár emberrel, van klánom is amúgy,de érthető okokból eddig nem voltam valami aktív. Remélem nem lesz az,hogy végre tudok játszani és akkor rá 1-2 hónapra lelövik a szerókat :D -
#2151 Sokáig próbálkoztam a cseten hirdetni,hogy magyar csapatot keresek,1x se volt rá válasz.Pedig néha ugy visszatérnék az egyik kedvencemhez. -
#2150 Bevallom én is egyre ritkábban játszok, mostanában alig, de EU1-en (criminal).
Egyrészt mivel nálunk is abbahagyta minden ismerős kb. :( -
#2149 én hónapok óta nem találkozom magyarral az EU1-en,pedig kedvem lenne még játszani,de egyedül teljesen értelmetlen. -
#2148 Szerintem ez pont tökéletes így, akinek nagyon kell az szedje ki szépen lassan és dolgozzon meg érte, aki meg fizet az így tudja érezni, hogy megérte neki. Mondom ezt úgy, hogy én nem fizettem érte é nem is fogok. -
DRPCDoki #2147 A topic egyébként nem fedi a magyar játékosok aktivitását, mert játszani játszanak, csak ide nem nagyon ír senki. A mi klánunkban is vannak vagy 25en és tsen meg játékban is fent szokott lenni egyidejűleg vagy 10 ember minden nap, még úgy is, hogy sokan épp nyaralnak. Új patch is jött pár hete, lehet gyűjtögetni a jocker ticketeket fight clubon, amiből lehet venni dolgokat, amiket amúgy csak valós pénzért armason lehetne. Bár pl. egy bodykit-ért elkérnek 10 000-et is ebből, ami hetek alatt jön csak össze... -
#2146 Pár kép, ha már ilyen pangás van.
-
DRPCDoki #2145 Tegnap láttam egy magyar criminal klánt EU1-en (enforcer karival voltam fent), de nem beszéltem velük, mert gecifáradt voltam, nem tudok róluk abszolút semmit, csak hogy legalább 3an vannak, mert annyian voltak 1 csapatban és asszem A P B Hungary a klán név, és egyik tag Turosteszta, de a többi név is megvan asztali gépen, csináltam screenshotot, de tényleg nem tudok róluk semmit, mert nem beszéltem velük.
Más: Non-Steam-es verziónál lehet javítani a játékon azzal, ha letörlitek a gépről a Pando Media Booster-t. Én pár napja tettem ezt meg, az óta érezhetően kisebb a játék memóriahasználata és jobban is fut így (több fps-em nincs, de érezhetően jobb attól függetlenül), de persze a rohadtul idegesítő random szerverlaggokat ez se oldja meg. Annyi hibát fedeztem fel a törlés óta, hogy ha pl. criminal karakterrel vagyok belépve és vissza akarok menni a lobbyba, hogy átjelentkezzek az enforcerbe, akkor kidob az asztalra és megkérdezi, hogy küldjön-e hibajelentést, de egyébként stabil a játék, csak ennél az egy dolognál kidob. -
DRPCDoki #2144 Én EU1en vagyok 2 spanommal, de egyikük elég inaktív, a másikkal általában napi szinten fent vagyunk pár órát este (teamspeaket használunk). Általában enforcer karival játszunk, de van criminalom is asszem 203-as (enforcerem 87es). Mi is goldok vagyunk, max néha silver, de klánom nincs nekem se, illetve mindkét karim klánban van, de azok még a gamersfirstös apb indulásakor indított 100%ig inaktív klánok...Nem tudom ismered-e apbhungary-t, itt is lehetne találni klánokat, de legalább olyan szinten kihalt, mint ez a topic...Egyébként játékban szinte minden 2. nap látok pár magyart, szóval biztos, hogy vannak. -
Gman2142 #2143 A Moirai nekem nagyon nem "áll kézre", mindig kicsúszik a kanyarokban. A Bishada jó kocsi, csak könnyen sebezhető. Nézegettem a többi autót, de egy darabig maradok a Patriot T-25-nél, most amúgy sincs pénzem. A legnagyobb hátránya hogy könnyen felborul. Amúgy van egy furgonom is (free candy+pedobear az oldalán :D). Eredetileg kirakatrabláshoz vettem. Poén ezzel menni, jól el lehet torlaszolni amit védeni kell és fedezéknek az egyik legjobb, sok ólom kell bele mire felrobban, csak lassú.
Amúgy tudna valaki egy jó klánt? EU 1 criminál, R134, gold (néha silver ha nincs szerencsém :D ) -
#2142 Ja, nekem szempont volt, hogy négy személyes legyen, lehet vele furikázni a csapatot. :)
De tervbe van véve, hogy kéne második autónak egy Bishada.
Pakolós autót meg egyik haver veszi úgyis. :P -
#2141 Bishada, gyors jól kezelhető, bár kettöszemélyes és semmi rakodótér -
#2140 Én legutóbb Moirait vettem, ami négy ajtósok között jó gyors és eléggé strapabíró is, hátránya a kezelhetősége, meg a pici csomagtér (5). -
Gman2142 #2139 Jah, és a 64 bit-es oprendszer erősen ajánlott. -
Gman2142 #2138 Sziasztok!
Látom elég kihalt a fórum, de azért megkérdezem: Kinek melyik a kedvenc autója (nem valódi pénzért vehető). Én most a Patriot T-25-öt használom egy ideje (permanent, mobile supply unit) egész jó gép :) Bírja a gyűrődést, és egész gyors, ráadásul 4 személyes.
Más: Akinek gondja van a játék sebességével, vagy folyamatosan szaggat, annak elmondom hátha segít: Úgy tapasztaltam, hogy az APB-nek leginkább memória kell. Én most újítottam be 8 GB-ot, ezzel tökéletesen fut. Ha chat-be beírjátok hogy "/fps" akkor ott kiírja hogy mennyi memóriát foglal a játék. Nálam 2500 MB-nál szinte soha nem megy feljebb, és zöld marad. Tehát ha a játék elindítása előtt legalább 2600 MB-ot sikerül felszabadítanotok (böngésző, felesleges progik off stb), akkor valószínűleg nem lesz baja. -
DRPCDoki #2137 Simán tökéletesen futnia kell azon a gépen, nálam meg haveromnál semmi gond nincs és hasonló a rendszerünk is (itt ott erősebb vagy a tiéd, vagy a miénk), a 8GB RAM-nak, pedig kifejezetten örülöni fog az APB! A szerver laggolhat esetleg, más gond szerintem nem lehet, de az örök apb betegség. Hol kevésbé, hol jobban elő tud jönni... -
#2136 Sziasztok, régen 32bites windowson ATI HD 3850-el, 4 giga RAM-mal kb 1 hónapig müködött kifogástalanul. Aztán elkezdett kifagyni, meghalt, repair se segitett semmi. Azóta beszerztem egy új vasat, 64bites 8 giga RAM, Radeon HD 6880. Szerintetek ha most leszedném és újra elkezdeném folytatódna ez az állandó kifagyás, crash, laggolás, lassan betöltés, akadás tömkelege ? :D -
#2135 x86 ot használsz? Az lehet a baj nekem régen azvolt :D -
Champy #2134 Na a játék elindult...
egy gondom van, hogy a kocsin a logo és a karakter grafikája nagyon szar... hiába állítgatom a veió beállítást low ra vagy maximumra, mindig ugyan olyan rossz. Ati driver a legfrissebb. Mindig van valami :) -
Champy #2133 Leszedtem steammel... jónak tűnik, már updatel
-
Champy #2132 LIVE! has crashed. A minidump will be written to disk
Ezt írja.
Letöröltem mindent, aztán mikor újra le akartam tölteni apb-t a live al már azt írta hogy a Ponda media boostert nem tudja installálni amit előtte töröltem... egyébként mindig belassúlt a gép kb a 10% ra akárhányszor el akartam indítani a játékot mikor még le volt töltve...mindig reset lett a vége... pbuster rendben volt updatelve , játék hozzáadva.
Játszottam már ezzel kb fél éve, de most a launchert sem indítja el...
Sztem hagyom a Csába :)
-
Champy #2131 Köszi a helpet, próbálgatom -
Tomy Lee #2130 windows-on belül system32 ott van a cmd dos -
Tomy Lee #2129 Akkor esetleg ez:
Windows/cmd/jobb klikk futtatás rendszergazdaként/beirod: bcdedit /set IncreaseUserVa 3072
Ez is megoldás lehet.Ha ez se jó akkor driver frissítés is lehet pl. -
Champy #2128 Letölöttem a pb-t de ugyan úgy crashel... updateltem meg elvileg hozzárendelte a játékot rendesen, de mégis... na mind1 még próbálkozom. :( -
Champy #2127 oks köszi
-
Champy #2126 Valami karbantartás van talán ?