APB
-
DRPCDoki #1911 Ismét az általam nem rég említett final mission bugjaiba botlottam, mer' hogy van neki sok. A történet még egyszer. Vedd fel a csomagot és vidd be a pontodra, az ellenfél feladata ugyan ez, nekik is van saját lerakó pontjuk. Ezúttal enforcer oldalon játszottam, beadta a küldetést és nem mutatta a csomagot. Gondoltam az ellenfélnél lehet, ha nem nálunk, vagy esetleg a pályán valahol, ezért mentem az ellenséges lerakóra. Szénné daráltuk az ellent, volt hogy próbálták letenni a csomagot, gondoltam, ha tiszta a terep, körbenézek, megkeresem (ha már a térkép nem mutatja, pedig kéne). Viszont a csomag sehol nem volt a közelbe se, pedig a lerakónál szenvedett vele az ellen, szóval eltűnt és az enemynél volt, nem tom hogy. Bár mivel hihetetlen suta volt az enemy, ezért a végén megunta és már nem támadott. Aztán lejárt az idő és nyertek... Aztán ez megint megismétlődött. Aztán már mutatta a csomagot, lejárt az idő és vesztettünk aztán megint beadta ezt a küldit, megszereztük a csomagot, odamentünk vele a pontra és egyszerűen nem lehetett lerakni. Már mindenki próbálta letenni a csapatból, eldobtuk, felvettük semmi...És természetesen vesztettünk, mikor lejárt az idő, pedig mi birtokoltuk a csomagot. Még az ellenséges lerakónál is próbáltuk letenni, de az se jött be...