2245
APB
  • darki81
    elvagyunk vele :)
    ha meg nem megy, addig netezés- msnezés megy, és a vesztésre is ad pár százat :D
  • redmonk
    Hogy tudtok még ezzel nyomulni? Van rá 100 rugóm, hogy befuccsol az egész megint.
  • darki81
    leápdételt vmi 18megás cuccot
  • titty
    de jó hogy megint csinálnak valamit [error code 8 kurva jó]
  • titty
    ok én még vettem észre 1 honpja tolom még csak XDDDDD
  • darki81
    ő csak kérdezett, amúgy engem is érdekelt
  • darkmenx
    van jerichohoz bodykit armas marketen. talan rakene nezni mielott teleszarod megint a forumot a butasagaiddal.
  • darki81
    Belevaló fickók! :)
  • titty
    hogyérted? ott nincsenek karosszériai cumok , én ott meg kocsit nem veszek mert nem lehet customolni
  • darkmenx
    armas market
  • titty
    mikortól lehet karosszériai dolgokat tenni a jericora? mert én silver 7 nél járok, de még semmi karosszériai cumom nincs a kocsihoz
  • darkmenx
    PINEAPPLE COCTAIL nevu mission a patch ota bugos de ezt kb. meg az is tudja aki tegnap kezdett jatszani.

ha nem engeded a criminaloknak, hogy kiraideljek a szart vagy ti nem raidelitek ki kaptok egy final staget item nelkul amit csak criminalok nyerhetnek meg akarmennyire is szetlovod oket. lol.
  • darki81
    egy újabb légpárnás kocsi XD
  • darki81
    még jó hogy vesztésnél is ad valamennyit :)
  • DRPCDoki
    Ismét az általam nem rég említett final mission bugjaiba botlottam, mer' hogy van neki sok. A történet még egyszer. Vedd fel a csomagot és vidd be a pontodra, az ellenfél feladata ugyan ez, nekik is van saját lerakó pontjuk. Ezúttal enforcer oldalon játszottam, beadta a küldetést és nem mutatta a csomagot. Gondoltam az ellenfélnél lehet, ha nem nálunk, vagy esetleg a pályán valahol, ezért mentem az ellenséges lerakóra. Szénné daráltuk az ellent, volt hogy próbálták letenni a csomagot, gondoltam, ha tiszta a terep, körbenézek, megkeresem (ha már a térkép nem mutatja, pedig kéne). Viszont a csomag sehol nem volt a közelbe se, pedig a lerakónál szenvedett vele az ellen, szóval eltűnt és az enemynél volt, nem tom hogy. Bár mivel hihetetlen suta volt az enemy, ezért a végén megunta és már nem támadott. Aztán lejárt az idő és nyertek... Aztán ez megint megismétlődött. Aztán már mutatta a csomagot, lejárt az idő és vesztettünk aztán megint beadta ezt a küldit, megszereztük a csomagot, odamentünk vele a pontra és egyszerűen nem lehetett lerakni. Már mindenki próbálta letenni a csapatból, eldobtuk, felvettük semmi...És természetesen vesztettünk, mikor lejárt az idő, pedig mi birtokoltuk a csomagot. Még az ellenséges lerakónál is próbáltuk letenni, de az se jött be...
  • Rikho
    Csátok játokos társakat keresek Criminalba Rikho néven játszom elég régóta ha valaki szeretne velem gamelni itt jelezze :D
  • darkmenx
    rank/threat?
  • darki81
  • redmonk
    Te törödj a magad a dolgával itt meg mindenki el tudja dönteni, hogy honnan szerzi meg az új infokat. Olyan nagyra vagy az oldallal aztán csak egy ctrl+c->ctrl+v csinálsz/csinálnak ezen azért elgondolkodnék.
  • Fallingstar
    Enforcer oldalon pl. Zeliak, Drawen
  • Fallingstar
    A MOBA-n vannak hírek. APB-ben ez Magyarországon az egyetlen oldal ahol vannak rendszeresen. Mellesleg közel hibátlan magyar helyesírással, nem úgy, mintha valaki odahányt volna. Ezen felül ez nem egyetlen játék weboldala, hanem egy tájékoztató weboldal. Ha APB lesz akkora, hogy megérje külön oldalt csinálni neki, majd lesz külön oldala és részletes fordítás, de addig tökéletesen megfelel ez a nagyobb halmaz számára szolgáltatott tájékoztató szint, ami mellesleg nem a fő profilja a lapcsaládnak.

Én annak fogok örülni, ha "apbhungary-n" nem látok egy híren belül egyetlen "egyenlőre"-t sem, nem, hogy kettőt!:)
  • darkmenx
    jatszik itt valamelyikotok patrioton?
  • DRPCDoki
    Ez valami új fajta kerékbilincs, San Paro Cityben? :D
  • redmonk
    Ezt a bodykitet ilyen kerekekkel nem is ismerem még :D
  • NagyiBMX
    Találtam valamit ami segithet. Ide kattintva ha leirjuk a karink adatait elvileg unlockolják. Hát ne mtudom megnézzük...
  • darki81
  • NagyiBMX
    Pontosabban, rámegyek hogy Next aztán előugrik egy kis hibaüzenet ezzel a szöveggel :
    "World enter has failed. Looks like this character is locked in another District Instance (Error Code 60004)

Csak "OK"-ra lehet nyomni, ha rányomtam elöjön mégegy hibaüzenet :

"You have been disconnected from the server unexpectedly. The server may have gone offline, or you may be experiencing network connectivity issues."

Action-Financial EN-14 (Obeya Eu1) serveren játszottam amikor egyszercsak minden elözetes figyelmeztetés nélkül elöjött a töltöképernyő. Amikor belépek egy szeróra és ott irja hogy Connecting to District Server : Financial, ez kijött majd kiirta hogy Exit APB és kilépett a játékból.

Valaki help plz !!!!
  • NagyiBMX
    Csak nekem nem megy a játék ? Belépek a karimhoz, rányomok hogy Next és kiirja hogy World enter failed...
  • redmonk
    Én annak foguk örülni mikor majd látom a hírt, hogy leállítottak mindent és befuccsolt.
  • DRPCDoki
    Igen, ez így van mindenkinél. El van cseszve a játék, ez van, reméljük idővel javítják, bár én már annak is örülni fogok, ha nem lesz rosszabb. :))
  • David9317
    Hali!
    Azt szeretném kérdezni h nektek is eleszi a memória nagyrészét? Nekem most 3gb van és nem a leggyorsabb a be és kilépés. Játékközben mondjuk nincs gond mert jól megy de néha rossz h sokat kell várni míg belép (meg ki).
  • redmonk
    exactly
  • byzhouse
    jobb helyeken INGYEN lefordítják,hogy segítség a játékos társaikat! így a moba-HUNGARY= 0 csak a copy megy :)
  • redmonk
    kicsit vegyél vissza...mellesleg bannerban kint van egy rakat link nem kell minden új hírt linkelned és byz-nek igaza van.
  • Fallingstar
    ma ha fizetsz érte tard, hogy minden szót lefordítsak megteszem, addig az elvárásaidat tudod hova dugd.
  • byzhouse
    eredeti szöveget berakjátok az oldalatokra és kész. sok értelme van :D
  • Fallingstar
    APB Új cuccok a boltban
  • DRPCDoki
    Voltam fent kb. 2 órát. Volt pár érdekes dolog. Pl. a társam autoshotival a kocsimból az összes fegyvert lepipáló tűzgyorsasággal osztotta az ellent. Másik meg, nem tom, nálatok előjött-e már olyan bug, hogy nem lehet beszállni a kocsiba. Küldi volt, hogy vegyél fel egy csomagot és vidd be (enemy feladata ugyan ez, külön saját pont). Szerintem ez is küldetésbug, mert egyrészt küldetés után elmúlt, másrészt meg, beszálltál egy kocsiba, kiszálltál, nem tudtál visszaszállni, és max 1 ember tudott még beszállni amúgy is csak melléd. Vagy volt olyan is, hogy betetted a csomagot és nem tudtál beszállni, szóval csomaggal kellett beszálljak. Mondanom sem kell, nem kicsit idegesítő volt. Ketyeg az óra, nyakadban az ellen és még a játék idióta hibáira találgassam a gyógyszert...
  • DRPCDoki
    Hogy ezt mért válaszként küldte el a fórummotor, azt ne tőlem kérdezzétek, mer' én se értem.
  • redmonk
    lol, ez mi?! egy lövés egy páncélkocsi gondolom ezzel :D nem lennék meglepve