APB
  • Gman2142
    Ehhez a patchhez csak gratulálni tudok a g1-nek Azt meg tudja valaki mondani hogy mi értelme volt annak hogy a scoreboardnál a Deaths oszlopot a Kills mellől átrakják kettővel arrébb? Mert én ezt nem tudom felfogni de mind1, mert ez még semmi a többihez képest amit "javítottak". Egyik küldi végén takeouts volt a feladat 10-10 élettel. Mi álltunk nyerésre 9/10 tk majd ugye 10/10...és nem ata be hogy nyertünk, mindenki csak nézett hogy wtf O.o majd föl ment 11/10 stb, 15 killnél nyertünk. De még ez is semmi ahhoz képest ami később történt: küldi közben egyszer csak fogja magát a karim és elkezd körbe-körbe szaladgálni, a cursor meg folyamatosan az ég felé néz és semmit nem tudtam csinálni (csak kilépni) -.-' egyetlen pozitívum hogy lehet futás közben fegyvert váltani, de többet nem tudok felsorolni (vajon miért) Off Erről az jutott az eszembe amikor a wowban a Taurin mennénk instába még 70-esen (karazanba vagy hova) és volt egy portál az 1ik főváros mellett ami nem messze rakott az instátol, csak hogy az nem volt ott, és kérdezik hogy "ezt minek kellett kivenni" jön a válasz "Mert működött"