All Points Bulletin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wizard
Wizard
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
http://screenshot.xfire.com/s/115985338-4.jpg
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Olvasgattam amit írt, jó kis idõpocsékolás volt(Mármint elolvasni, ja meg leírni is 😄 ).
"Kolegák, ijesmi..stb" És még õ írja, hogy gondolkozz már. 😄 Brainstorm a javából! 😄
Aarch
No hiszen, nálam jó a contacting + killing

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
es minden kocsi alatt is at lehet loni.
meg ahogy nezem a kepeidet nem a mento volt a mission object.

Meglátásom szerint vannak szép számmal most is cheaterek, de engem eddig és ezután se zavarnak. Ez a 21. század hozománya. A kényelem korába léptünk, az ember lassan "szarni is erölködés nélkül akar" (már bocs a kifejezésért), elfog jönni az az idö is, mint a Bruce Willis Hasonmás c. filmben volt, hogy már nem is mi megyünk dolgozni, hanem a robot hasonmásaink.
Azért ez még egy jó játék, bár a készítõk igyekeznek azon hogy minél jobban tönkretegyék az alapkoncepciót.
Aarch
még mindíg tele van a játék csalókkal?
Mint ahogy a trailerben is van TROLL, "there is a your opinion and there is the truth." 😄
Sajna ez igy van a játékban.
Peace: Aarch
ma pl. úgy volt hogy sprinteltem, a gyerek meg kocsiból rám sorozott, én meg egybõl feküdtem is 😄
sniper golyókat lõ ki az ak? 😄
Többször megfigyeltem már, 2 lövés AK-ból, és annyi (1 ember lõtt, és full hp-m volt)
gondolom itt a fejlövés nem számít
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
2 lehetoseg van amikor gyorsabban megolhet egy masik NTEC:
1. kozelre CJ
2. tavolra IR
HS3 lofaszt se er ha nem marksmanship modeban ol az ember mivel semmi bonuszt nemad azonkivul.
.
122db nev van a 07.07-e banlistan, mindez ~24 districtre osztva, magas threat levelen. gondolom mindegyikkel jatszottatok orakon keresztul.
sajnos van sok olyan primitív emberfajta, akinek valamiért ez tetszik
bár szerintem ez inkább már munka nekik, mint játék!
A készítõknek meg csak annyi lenne a dolguk, hogy megveszik a csalást, és készítenek rá egy ellenmérget..
Hetente lenne egy frissítés, és elõbb utóbb megunnák mindég megvásárolni .. 😄
15 évvel ezelõtt kezdtem az online gamelást, és akkor még nem voltak csalók!
körül belül amikor megjelent a cod2, azóta lett ilyen népszerû ez a baromság.
Mi lett ezzel a világgal? A sok kis elkényeztetett hülyegyereknek inkább meg kellene tanulni játszani a csalás helyett.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★