2245
APB
  • titty
    eladni nem de küldeni lehet nem?
  • DRPCDoki
    Fegyvert nem lehet eladni egymásnak.
  • titty
    mert már nagyon kéne csak még nem mostanába fogom megkapni :(
  • titty
    valakinek meg a STAR ugy hogy mind a három weapon modification fel van oldva de ugy is jó ha csak 2 van , az a valaki írjon és adok érte kocsit vegast vagy jericot
  • titty
    többi mind kezdő meg 4-5 bronzosok
  • Dragovich
    W / A Nyerés / Küldetés
  • titty
    jaja , miota lefokozott bronzra egy két silverest ha láttam
  • byzhouse
    legalább lowakkal rak össze és könnyű lesz nyerni :D
  • DRPCDoki
    Ma én is estem 1 szintet. Egyébként j billentyűt megnyomva ez a W/A a győzelem/vereség statisztika akar lenni? Mert ha igen, akkor jól elbaszták ezzel a patchel, ugyanis a vereség értékét minden kör után növeli egyel, a győzelemét pedig csak akkor, ha győzünk, így a győzelem értéke legjobb esetben azonos lehet a vereségekével, nem lehet annál nagyobb érték. Legalábbis én ezt látom, tegnap és ma is ezt tapasztaltam. Annyi kör van, ahány vereséget ír, már ha azt szimbolizálja. De, ha csak a körök számát jelenti, akkor nincs elrontva, de valami akkor se oké, mert veszítünk 1-2 kört max., esik a TL, aztán meg nyerünk egy csomót meg 6 milliószor leszek közben bountys, csomó ellenfelet legyakok, überhigh statom van és még csak vissza se kapom a TL-em, amiről előtte lefokozott...
  • redmonk
    És ezt ki hiszi el? OK mégha meg is csinálják attól a game még szar marad.

Akik egy szaros spawn systemet nem tudnak megcsinálni azok nem ám már majd még optimalizálják is, röhej :D
  • titty
    én is 7 szintet estem vissza silver 5 röl bronz 8 ig vissza tett de nem tom hogy miért mert többször nyertünk mindt vesztettünk
  • DRPCDoki
    Ma este 10től elvileg éjfélig karbantartás van, valamint apb blogon van egy bejegyzés, amit érdemes lehet elolvasni. Én konkrétan az elejébe néztem bele, ahol főleg arról ír, hogy az SLI és crossfire támogatás be fog kerülni a játékba és a hangkártyaproblémákat is javítják, valamint optimalizálnak, új funkciókat tesznek be, javítják a 32bites rendszerek alatti problémákat stb stb.
  • darki81
    sok kocsit meg lehet csinálni úgy, hogy előre szerkeszted a fóliát rá :)
  • byzhouse
    premiumos emberkéknek...
  • darki81
    van pár jó ötletadó kocsi desing, ha valakit érdekel :)
  • DRPCDoki
    Pedig elvileg javítottak rajta valamit. Kb. annyit, hogy most már nem ragad be talán annyira. :DD Tegnap nem sok időm volt játszani és későn is mentem fel, ezért magyarokkal nem is találkoztam, a társaim pedig elég noobok voltak, de még így is több nyert kör volt, mint bukott és a statom is általában jó volt, minuszos nem is volt. A TL-em jó ideje silver 6on van, bug miatt, se le, se föl, régen 7en volt így beragadva. Ma azt vettem észre, hogy kiírta, hogy silver 6 lettem, holott nem voltam lefokozva sehova, szóval silver 6osról silver 6osra tett. :D
  • avika
    ha nyersz akkor is lefokoznak, tapasztalat.. :D most már 7 szintet estem vissza
    le is szarom a TL-t.... bugos szar az egész:D
  • Dragovich
    ez a rang egy ge.. bug silver 7 voltam 13/15 volt az arányunk buktam 2 mecset és levet silver 6-ra ez a sza....
  • redmonk
    BUKTAVÁRI LESZ!
  • darki81
  • titty
    én most sztem veszek is majd , meg fegyót is oca-whispert meg colby-shotit
  • titty
    pfff kell venni akkor premiumot azt cs 799 g1 asszem 10$ ér tudsz venni 800 g1 et
  • titty
    hát baszki tudjátok mi a durva ? az hogy kb 2 óra alatt silver level 5 röl lementem 2esre az azért komoly
  • avika
    vegyél prémiumot akkor minden bug és lag megszűnik
    közeledik a játék az újabb csődhöz
  • Gman2142
    Ehhez a patchhez csak gratulálni tudok a g1-nek Azt meg tudja valaki mondani hogy mi értelme volt annak hogy a scoreboardnál a Deaths oszlopot a Kills mellől átrakják kettővel arrébb? Mert én ezt nem tudom felfogni de mind1, mert ez még semmi a többihez képest amit "javítottak". Egyik küldi végén takeouts volt a feladat 10-10 élettel. Mi álltunk nyerésre 9/10 tk majd ugye 10/10...és nem ata be hogy nyertünk, mindenki csak nézett hogy wtf O.o majd föl ment 11/10 stb, 15 killnél nyertünk. De még ez is semmi ahhoz képest ami később történt: küldi közben egyszer csak fogja magát a karim és elkezd körbe-körbe szaladgálni, a cursor meg folyamatosan az ég felé néz és semmit nem tudtam csinálni (csak kilépni) -.-' egyetlen pozitívum hogy lehet futás közben fegyvert váltani, de többet nem tudok felsorolni (vajon miért) Off Erről az jutott az eszembe amikor a wowban a Taurin mennénk instába még 70-esen (karazanba vagy hova) és volt egy portál az 1ik főváros mellett ami nem messze rakott az instátol, csak hogy az nem volt ott, és kérdezik hogy "ezt minek kellett kivenni" jön a válasz "Mert működött"
  • darki81
    a prémiumról meg van az én szerény véleményem
  • avika
    pénzért
  • titty
    hogy lehetek az?
  • titty
    és hogy lehet az ?
  • avika
    aki prémiumos bónuszként több standinget és pénzt kap, mivel Te nem vagy az, így nem jár
  • titty
    Helló a pérmium ott a statnál az mi is pontoson mert azt nekem nem ad miért?
  • redmonk
    A GAMERSFIRST a baja a játéknak
  • avika
    mi a fészkes fene történt a TL-el?? 6 szintet estem pár óra alatt!!
    akkor is ha nekem volt legjobb a statom és nyertük a kört..
    vagy nyertük a kört, akinek rosszabb statja volt minden téren > nőtt, nekem megint csökkent (és magasabb rangú játékos nálam)
    mi ebben a logika kérem!? 6 szint.. agyam eldobom
  • Fallingstar
    1.5.2 patch
  • redmonk
    úgy érzem továbbra is veszett fejsze nyele
  • byzhouse
    főleg,hogy sokszor nem ad be ellenfelet...
  • Redmarlboro
    mi a retek ez a cash nerf?O.O
    800-1000$ 10 killel nyer missionért és 46$ amikor nincs ellenfél, ezt nem gondolhatják komolyan...
    egyébként laggol, mint állat az egész.
    ha marad ez a cash nerf teljesen csattra basszák a piacot
  • redmonk
    a kép zsír
  • darki81
    :D
  • redmonk
    Na beléptem és csak egy változást láttam még pedig felment a TL egy szintet, LOL. Amúgy lagg spikes maradt.