All Points Bulletin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nandor te nem cordha-s voltál-vagy?

Wizard

nandorb

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Elvoltunk csak nem találtunk 4 kamiont de így is szép nagy lett XD

http://screenshot.xfire.com/s/115985338-4.jpg
redmonk
na tisztítottam a topikot reméljük több ilyen alak nem esik ide

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

Látom volt itt egy díszmagyar a köreinkben.
Olvasgattam amit írt, jó kis idõpocsékolás volt(Mármint elolvasni, ja meg leírni is 😄 ).
"Kolegák, ijesmi..stb" És még õ írja, hogy gondolkozz már. 😄 Brainstorm a javából! 😄

Aarch
redmonk
Ekkora orgazmust azért nem okoz ez a game

No hiszen, nálam jó a contacting + killing

am speed01 nemtudom te hol laksz hogy nálatok egy nap 500 órás <#zavart2><#papakacsint>
persze persze mondta valaki hogy hagyd abba?
speed01
Naponta 500 órával nem nehéz megcsinálni. mondjuk ha nem hagytam volna abba a játékot hamarabb végeztem volna Dragi 😄

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

R195 kiakasztva a karim
byzhouse
az szép, de én akkor se nézek rá a játékra 😊))

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

193 estére full
Egy ilyen kis gagyi autót kellett burnölni, a mentõt meg vagy mi, vagy õk, vagy a másik missionben levõ ugyanazon helyszínen tartózkodó 2 csapat egyike vitte oda. Meg ugye ami iszonyat idegesítõ, hogy szinte nem is volt olyan kör, amiben ne lett volna +1 emberük. Ebben a körben is éppen 5 vs 3-as küzdelemrõl beszélünk. Iszonyat idegesítõ az osmaw és a gl is. De most már nem érdekel, ha osmawoznak, vagy gleznek ellenünk, akkor én is osmawozni fogok rájuk, de csak akkor, ha azzal jönnek, mert ha õ gyökér és kihasználja a noob fegyvert, akkor én mért ne szívathatnám vissza, fõleg hogy már nem is tudok szinte semmit venni magamnak és van szûk 300K-m fölösbe...

166 körül asszem

redmonk
113

byzhouse
hányasok vagytok már?

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

darkmenx
ha nem a te missionodbe van a kocsi akkor attudnak rajta loni. ha mas jatekosnak a kocsija moge probalsz bujni, attudnak rajta loni.

es minden kocsi alatt is at lehet loni.

meg ahogy nezem a kepeidet nem a mento volt a mission object.

Nem tudom ezt hogy csinálják, de elég érdekes. Keresztüllõnek a kocsikon. Az oké, hogy kocsi alatt tudod lõni az ellent, meg csúszós béna a hitbox és irtó nagy, na de ezeket keresztül lövik a kocsit, ezt hogy? Elég szar pillanatot kaptam el, de azért látszik ezen is, hogy simán átlõnek a mentõn. Itt egy videó róla, lentebb pedig 2 kép.

darkmenx
ja

sziasztok tudnátok segíteni nekem? le szeretném tölteni a játékot, le is töltöttem valami gamefirst live - ot, és rányomok hogy dowloand mappát választok és semmi nem történik , mi lehet a hiba?

egy premiumoshoz lenne kérdésem ha veszek 1 fegyvert akkor az 1 karinál lehet és ha másik karinak is szeretném akkor annak külön megkell vennem ?:S
redmonk
eddig is totál nyílvánvaló volt, hogy a nagyképûen beharangozott TL-jük baszik mûködni.

Már nincs annyi, mint 1 hónapja volt. Figyeljétek meg hogy eltüntek a magas threat levelen lévõ emberek is. Gold 5-ös felett nem nagyon láttam mostanában, és a max gold level 10-es szinte eltünt. 3 hete nem is láttam olyan kiírást, hogy "be carefull high threat player joined". Ezért van a az effektus, hogy most a kisebb rank 50-70 körüli emberkék a gyanusak, mert valószínüleg õk azok akik lebuktak és ujra kezdték, persze megint cheat-tel.
Meglátásom szerint vannak szép számmal most is cheaterek, de engem eddig és ezután se zavarnak. Ez a 21. század hozománya. A kényelem korába léptünk, az ember lassan "szarni is erölködés nélkül akar" (már bocs a kifejezésért), elfog jönni az az idö is, mint a Bruce Willis Hasonmás c. filmben volt, hogy már nem is mi megyünk dolgozni, hanem a robot hasonmásaink.
Azért ez még egy jó játék, bár a készítõk igyekeznek azon hogy minél jobban tönkretegyék az alapkoncepciót.

Aarch
üdv
még mindíg tele van a játék csalókkal?

[/url][/img]

TROLL te ismételgeted az elméleti tényeket, de a gyakorlat nagyon sokszor másképpen mutatja a képet. Akik írják ezeket azok nem véletlen írják, én is találkoztam olyannal hogy full hp-ról 2 golyó golden N-Tec-böl vagy hogy a golden N-tec gyorsabban lö mint az OCA smg.
Mint ahogy a trailerben is van TROLL, "there is a your opinion and there is the truth." 😄
Sajna ez igy van a játékban.

Peace: Aarch
redmonk
most mit véded ezt a fostalicska bughalmazt? még a kicseszett modifikációk sem úgy müködnek ahogy kell. pl. leteszteltük hogy a colbym reflex2 collong jacket 2 -vel van felszrelve spanomé meg reflex1 improve 2- vel és gyorsabb a tüzelése neki...na ugyan miért? ennyit errõl

darkmenx
2 lovesbol csak HVR ol meg.

darki81
én az ak47-et nem értem, hogy tudnak vele megölni 2 golyóval kb.
ma pl. úgy volt hogy sprinteltem, a gyerek meg kocsiból rám sorozott, én meg egybõl feküdtem is 😄
sniper golyókat lõ ki az ak? 😄
Többször megfigyeltem már, 2 lövés AK-ból, és annyi (1 ember lõtt, és full hp-m volt)
gondolom itt a fejlövés nem számít

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

darkmenx
megsugom, hogy minden NTEC ugyanannyi golyoval ol foleg, mert G1 kivette a +damage upgradet.
2 lehetoseg van amikor gyorsabban megolhet egy masik NTEC:

1. kozelre CJ
2. tavolra IR

HS3 lofaszt se er ha nem marksmanship modeban ol az ember mivel semmi bonuszt nemad azonkivul.

byzhouse
az arany fegyver semmit se ér a 3slotos fullso egyverek ellen? megsúgom,hogy arany ntec HS3-al 2-4golyóval öl én meg sima ntec5 HS3-as 7-8golyóval SE tudom néha lelõni,mert lagos f.s játék amiben fizetsz és nyerhetsz. na ennyi inkább élvezem a nyarat

darki81

😊 hát nem tudom azért én jól eltudok szórakozni a játékkal jókat lehet rajta mulatni 😊 pláne mikor lehetetlen modon lõnek le lehetetlen helyrõl.... azok a legjobbak 😊
redmonk
szerintem csak szövegelt....én már 1000 és 1 alkalommal kaptam hasonló whisper szövegeket és jéé még bent vagyok, mellesleg totál leszarnám a bant

olyan létezik hogy más ember által beküldött video miatt bannolják az embert?? mert nekem azt írta egy forma hogy elküldi a videot és bannolni fognak... azért mert egy nyomorult enforcer követett minden hova és baszogatott küldetés alatt is minket és erre írta a gyerek hogy elküldi a vidit és bann lesz belõle... 😊 ilyen létezik 😊 ?
darkmenx
jo szorakozas rohogni rajta. meg amennyi visitas megy itt a donation miatt kotvehiszem, hogy anno megvette barki is a jatekot 50fontert innen. 😞

redmonk
Az a durva, hogy úgy írta amit írt ami totál úgy jön át, hogy õ is legalább kipróbálta a cheatet. Na mind1. RTW szintû cég vegye át és hagyják a spéci cuccokat.

Én azóta játszom mióta az elsõ béta volt az elsõ sima APB nem ez a hulladék , inkább akkor ne vette volna át ha nem képes meg felelõ teljesítményt nyújtani, biztos vannak csalók is játékban de nem is az a fõbb probléma hanem hogy idejössz TROLLKODNI. Ha annyira profi vagy akkor mit érdekel téged hogy nekünk mi a bajuk ?

.

Nincsen rossz napom, csak nem szeretem az ilyeneket, ha hülyének néznek. Amúgy jó poén 😊. Köszönöm
redmonk
uuu valakinek rossz napja volt...mellesleg ALT....szóval túl nagyot nem tévedtem az elõbb.

Megkérlek téged szépen, hogy ne nézz engem hülyének.
redmonk
alt+f4 szerintem... 😉

Szeretnék üldözni egy olyan embert, aki boltot fosztogat vagy embert rabol. Melyik gombbal tudom aktiválni az üldözést?
darkmenx
http://forums.gamersfirst.com/index.php?showtopic=183759

122db nev van a 07.07-e banlistan, mindez ~24 districtre osztva, magas threat levelen. gondolom mindegyikkel jatszottatok orakon keresztul.

darki81
pontosan

redmonk
A sok kis hülyegyereknek inkább tanulnia kéne másnapra, mert lemenni focizni mindennap ahogy anno mi si csináltuk. Egy kövér gyerek nem volt a mi generációnkból a kis városkánkban. Szüleim örültek ha 5 percnél többet otthon voltam annyi évesen. Esõben hóban fagyban csak a sport volt.

darki81
A csalókat is le lehet lõni, de ha nem akkor amíg tart a küldetés, addig el kell menni máshova...
sajnos van sok olyan primitív emberfajta, akinek valamiért ez tetszik
bár szerintem ez inkább már munka nekik, mint játék!

A készítõknek meg csak annyi lenne a dolguk, hogy megveszik a csalást, és készítenek rá egy ellenmérget..
Hetente lenne egy frissítés, és elõbb utóbb megunnák mindég megvásárolni .. 😄

15 évvel ezelõtt kezdtem az online gamelást, és akkor még nem voltak csalók!
körül belül amikor megjelent a cod2, azóta lett ilyen népszerû ez a baromság.
Mi lett ezzel a világgal? A sok kis elkényeztetett hülyegyereknek inkább meg kellene tanulni játszani a csalás helyett.