APB
  • DRPCDoki
    Tegnap kitettem aukcióra az előző kocsimat eladásra, amit korábban szintén ott vettem, aztán este később azt vettem észre, hogy se ott, se a mailboxban, se se a lockerben nincs meg. Vagy én vagyok hülye meg figyelmetlen, vagy már az aukciót is hackelik, amin a speedhack, aimbot, wallhack és társaik után már meg se lepődnék. Ma már délután 2kor is élvezzük a hackerek társaságát, elképzelhető, hogy nem csak az ellennél van belőlük, mert kaptam egy gold 2es 55ös srácot alap starral, ami elég érdekes...Aztán nem tudtam, hogy tudok repülni, de kiderült, hogy még is. Gondolom lagg miatt van, vagy esetleg a hackerek már sith lovagokat megszégyenítőn fel tudnak emelni és folytogatni :D Frapssal vettem a videót aztán gyorsan betömörítettem virtualdubbal, azért a szar minőség. Kicsit későn kezdtem el a felvételt, mert nem gondoltam, hogy a világ tetején leszek vele a végén, mert hogy a zeppelin magasságában repültem folyamatosan felfelé, ameddig le nem lőtt az enemy, amit ilyen távolságból egyébként szerintetek hogy tudott egyáltalán külső segédprogram nélkül megtenni??
    Itt egy videó róla (~8-9MB): http://www.4shared.com/video/AiXq7w-K/I_Belive_I_Can_Fly.html
    Lentebb pedig egy kép: