APB
  • nandorb
    Amugy nekem semmi bajom nincs a csalokkal meg lelehet lonni. Mikor mar 2-en lovunk bele 1.5 tarat+ 2granatot tul el, 10sec alatt akkor az mar sok...

A masik mikrotranzakcios jatekkal kezdtem az online fps-t sosem fizzettem cucokkert. 1x volt olyan hogy kaptam premiumos fegyot de az olyan volt hogy 3golyo 200meteren belul halalos volt. 1pontos volt kevessebb vissza rugas es kellemessebb hangja volt mint a tobbi fegyonak. Aztan 1evre kessobb nyaron elepte a csalo vilag az egeszet vmi. publik csittel kb. 4honapig ment ez 2het utan mikor meglett a jobb net ott is hagytam elmentem bf2-zni. Amire ki akartam lyukadni hogy mivel meg beta es bugos + az anti cheat is bena ha mar annyi fizzetos csit van, akkor miert nem keresnek vmi. normalisabbat a fejlesztok vagy talan jobban meg birtak volna irni a kodjat a jateknak hogy ne legyen konnyu dolga a csalo programozo fejlesztoknek. Ami nagyon nagy vicc hogy az osszes EA-s jatekra van vmi. csalas. Nembeszelve arrol hogy nagyon rosszul van ez az egesz megoldva foleg a sok lagg miatt(olyan mintha ddos tamadassal tesztelnek+ban a szervereket)