APB
  • Gman2142
    Szerintem a karakterek Hp-ját kéne csökkenteni kb 30-40%-al, vagy még többel. Mert az annyira irreális hogy Ak-val 5x fejbe lövöm és még mindig él. Régebben cs-ztem, azért ott is elég sok kellett egy emberbe, de ami ebben a játékban van az több mint túlzás (szerintem). Én a cod-ban is inkább a HC módot szeretem, mert ott nem az számít hogy kinél milyen fegyó van, hanem az hogy kinek jobbak a reflexei (pl kp-val is max 4 lövés, desert eagle-el 1). Persze akkor a csipával is 1 lövés kéne, de azt is meglehetne csinálni normálisan, hogy belenézne a távcsőbe,ami ugye kis időbe telik. Mert az is idegesítő hogy bekempel vhova csipával, én meg meg sem próbálom lelőni mert semmi esélyem nem lenne, közben befutok egy ház mögé, miután már belém lőtt 1-et már a spawn helyen, de muszáj kifutnom mert már ott van a társa a defendnél, és amint kiérek már kapom is a 2-ik golyót, úgy hogy közben oldalasan futok a snipernek, kb 5 méterig jutottam és 1x nem lőtt mellém. Más játékban azért kicsit nehezebb sniperrel eltalálni egy mozgó célpontot. A másik hogy ha az ellen shotival van vagy valami "közelre jó" smg-vel van, és egy kicsit is jól játszik, nekem akkor szintén semmi esélyem ellene ha zárt térben kempel, mert hiába én lövök hamarabb, ő csak lazán felémfordul 6-7 golyóval a testében és lelő. Gondolom lesznek páran akik nem értenek velem 1-et, de szerintem sokkal jobb és élvezhetőbb játék lenne ha nem kéne egy emberbe annyit lőni amennyi a cod-ban egy fél csapatra is elég lenne.