2245
APB
-
MayorPayne #1339 Helló.
Valaki tudna segíteni abba, hogy a játék miért nem patcheli magát?
Mikor elindul a launcher azt írja, hogy 8/8 100% meg hogy <patchserver is offline>.
Ha elindítom kiír egy hibaüzenetet az EnvironmentGame.ini vel kapcsolatban.
Ha be akarok jelentkezni akkor 8as hibakóddal valami hibát ír ki.
Próbáltam a repairt meg az újratelepítést is.
PLS help -
foxxi #1338 hm, elsőre az ég világon semmi se tünt fel mint változás... persze gondolom kismillió van, csak még nem vettem észre. 2 dolog viszont megmaradt.. az autók mintha folyamatosan olajfolton mennének és akkora a lag mint a ház. Oké hogy újra elindítják meg minden, de legalább ne 56k-s modemről nyomná a szerver... -
Rane19 #1337 Lagg....
Na itt pl jól jártam vele de ugyan ez megy apb be is.... -
foxxi #1336 No sikerült végre migrálnom, igy kipróbálom újra :) Foxxyka néven vagyok még mindig ( EU1) -
Gman2142 #1335 Valaki találkozott már olyannal akinek a témája (a hangra gondolok amikor lelő) 1 vagy 2 percig megy? Ez is valami premium f@**ág, vagy hack lenne? -
#1334 Van opcio ami bevan kapcsolva ezenkivul a beallitasokban. -
#1333 Quick Capture csak akkor megy ha adott billentyűt benyomod. Én alaplapi VIA HDDECK hangkártyával használtam RTW-s korszakban is. Azzal semmi para nincs. -
#1332 En is integraltal tolom, neha nembasz ki egyaltalan neha meg 10percenkent... Amit jovolna kikapcsolni a Quick Capture-t es a VOIP-t. A music playert meg alapbol kapcsold ki a kockaval mert az nagyon oda ut. -
#1331 így sem jó! (letiltottam az egész voipot)
Játszik valaki integrált realtek hangkártyával?
ui.: csak holnap tudok TS-re menni, mert nem otthon vagyok -
#1330 TS-n kessobb megprobalom elmagyarazni. -
#1329 án az egészet letiltottam, de nem a biosban, mert ott nem találtam, hanem a vezérlőpultban, de sajna ott sem jó. De azért teszek még egy próbát a játékban -
#1328 Probaljatok meg hogy a hangot a voipot stb.-t kikapcsolni. -
#1327 a bnőm szeretne játszani, de 1-2 perc játszás után kifagy úgy, hogy a reset gomb segít csak!
Nekem régebben volt ilyen a battlefield játétéknál amikor integrált realtek hangkártya volt a gépemben! (neki is az van most) -
#1326 szerintetek miért fagy le a gép, akárhányszor beszpónolok? -
#1325 mert a cod 1 arcade game. csak a hitboxal van baj. cs-ben pedig elég 1golyó fejbe mondjuk ez fegyvertől függ -
DRPCDoki #1324 Alapból a hitbox mérete akkora kéne legyen, mint amekkora a karakter, mert itt nem akkora, hanem nagyobb. Mivel egy hitbox van, ezért apb-ben olyan, hogy fejlövés, nincs is, ami megint röhej, remélem ezen változtatni fognak. -
Gman2142 #1323 Szerintem a karakterek Hp-ját kéne csökkenteni kb 30-40%-al, vagy még többel. Mert az annyira irreális hogy Ak-val 5x fejbe lövöm és még mindig él. Régebben cs-ztem, azért ott is elég sok kellett egy emberbe, de ami ebben a játékban van az több mint túlzás (szerintem). Én a cod-ban is inkább a HC módot szeretem, mert ott nem az számít hogy kinél milyen fegyó van, hanem az hogy kinek jobbak a reflexei (pl kp-val is max 4 lövés, desert eagle-el 1). Persze akkor a csipával is 1 lövés kéne, de azt is meglehetne csinálni normálisan, hogy belenézne a távcsőbe,ami ugye kis időbe telik. Mert az is idegesítő hogy bekempel vhova csipával, én meg meg sem próbálom lelőni mert semmi esélyem nem lenne, közben befutok egy ház mögé, miután már belém lőtt 1-et már a spawn helyen, de muszáj kifutnom mert már ott van a társa a defendnél, és amint kiérek már kapom is a 2-ik golyót, úgy hogy közben oldalasan futok a snipernek, kb 5 méterig jutottam és 1x nem lőtt mellém. Más játékban azért kicsit nehezebb sniperrel eltalálni egy mozgó célpontot. A másik hogy ha az ellen shotival van vagy valami "közelre jó" smg-vel van, és egy kicsit is jól játszik, nekem akkor szintén semmi esélyem ellene ha zárt térben kempel, mert hiába én lövök hamarabb, ő csak lazán felémfordul 6-7 golyóval a testében és lelő. Gondolom lesznek páran akik nem értenek velem 1-et, de szerintem sokkal jobb és élvezhetőbb játék lenne ha nem kéne egy emberbe annyit lőni amennyi a cod-ban egy fél csapatra is elég lenne. -
#1322 OCA így is 1tárral lövi ki az autót -.- -
DRPCDoki #1321 Konkrétan az egész hitbox rendszert kukázni kéne és újraírni. Már az alapból hülyeség, hogy egy hitbox van csak, aztán meg nem is akkora, mint a karaktered, meg ugye ha 6 kilométeres óriást csinálsz, vagy ilyen kis törpillát, hitbox méretén nem változtat. Autóknál is csak egy hitbox, nem lehet kilőni a kerekeket, üveget esetleg tankot, bár ott talán kevésbé zavaró. -
#1320 ja =/ -
#1319 A hitboxot mindenki nézze meg. Ma megnéztük Rane kollegával és hatalmas például a fej és váll közötti rész is iszonyat széles, csipázásnál biztos jól jön -
zritya #1318 Hát nekem fő problémám mikor berak 40-50 szinttel nagyobbakat ellenünk és még rá hívja az erősítést , mi hívunk erősítést és berak hozzák 9-es szintűt aki jobb esetben /dnd nyom mert még az is jobb , ez az ami annyira idegesítő hogy ki készíti az embert na meg a bénítás is elég gáz , mért nem csinálják az hogy 1 meccsen 1szer tudná használni csak vagy valami ilyesmi. -
#1317 most erre sokan mondanák, hogy biztos lámák ezek reggel. ahhoz képest este a prémiumos mostanság 130+lvl darál be, ahhoz képest hajnalban, reggel ugyanilyeneket sőt + gold rankkal lehet írtani. -
repa69 #1316 én is észrevettem, hogy ilyenkor délelőtt szét tudok lőni akárkit ,délután meg csak szétdarálnak :D -
#1315 hello!
tegnap játszottam előszöd, egész jó, csak néha beszaggat! A szerverek vannak gondolom túlterhelve estére, vagy a felbontást vegyem lejjebb? :) -
#1314 én is colby-val fútkorázok,de még lehet átváltok OCA-ra. kicsit lassú a fegyver :S -
#1313 Arra gondoltam srácok, hogy írok levelet amit mailben is elküldök a GamersFirstnek. Hátha valami kisül belőle, veszíteni semmit nem lehet vele. Na most ehhez összekéne szedni dolgokat. Mi tetszik és mi nem, Mi zavar és szerinted azon, hogy lehetne változtatni vagy kompenzálni. Ötleteket, javaslatokat várom ide.
Részemről ez a stunn dolog zavar még pedig csak azért mert semmi hasonló nincs criminal oldalon. Ha a valós életet nézzük, igen a zsaruknak lehetne akár csak olyanjuk csak akkor mondjuk egy bönöző simán kiráncigálná a zsarut a kocsiból. Szerintem egy ilyen megoldás kompenzálná a dolgot. -
#1312 most vagy alakul valami a game-ben vagy én lettem sokkal jobb...colby pmg nagyon adja prémiumosnak, high level-nek egyaránt...nem hogy még nem hívtak csalónak de 5 különböző ember egymás után fél órában, xD jól beszopták ma reggel HAHAHA ;) -
#1311 Ismerős... :D -
#1310 ennyi elég is a játékból. 3an vagyunk lvl70-80 között erre berak ilyen fullos 115+ os csapatot ellenünk és még hívhatnak rá erősítést! meg 1 gránáttal megölnek mikor 2db-al se tudom megölni. -
DRPCDoki #1309 Hát elég dúrva volt. Már kb. fájt a röhögés, meg annyit könnyeztem tőle, már nem láttam a monitort se. Volt olyan, hogy pl. a hídon voltam, jött az ellen, le akart lőni, de én másodpercekig se az egeret nem tudtam mozdítani, se a billt nem tudtam használni, olyan szinten kész voltam. -
#1308 doki a végén röhögőgörcsöt kapott :D vicces volt -
#1307 Hát jah volt jó oldala is. Ellenben tök érdekes. Hajnali 3-ig mennyire jókat játszottunk pedig azok sem voltak gyökerek. Új kari + Colby nagyon adja neki. Most is tolom reggel óta és még nem volt negatív statom. -
DRPCDoki #1306 Nálam csak emelte a hangulatot nem kicsit durván. Minden nap így ki kéne akadnunk. -
#1305 Hát a szokásos csak most már még az a pofátlanság is hozzá amikor csinálják. -
#1304 Micsodak? -
#1303 OMG tho'
Így még soha nem akadtam ki mint ma este. Innen is bocs mindenkitől akit csak zavart. Ezek a dolgok már hihetetlenek számomra. -
#1302 ő is OCA-val tolja -
#1301 OMG tho' matchmaking is fuckin' AWFUL! -
#1300 Akkoriban még ilyenekre is képesek voltak emberek!