• strogg
    #3
    A tököm televan már az egyenjogúsággal.
    Ha a fizetésekről van szó, vagy vezető beosztásról, akkor minden nő olyan rohadt egyenjogú. De abban a pillanatban, hogy elküldik a p***a, nem engedik előre az ajtónál, vagy ha beszól szájon emrik vágni, rögtön: "nők elleni erőszak!" "te vagy a férfi!" stb felkiáltások jönnek.
    A nagy bü***s helyzet az, hogy a nők csak addig akarnak egyenjogúak lenni, amíg nekik megéri. Abban a pillanatban, hogy olyan követelménynek kellene megfelelni, amelyhez nem szoktak hozzá (ugyanakkor azegyenjogúsűgból fakad) rögtön ismét szortíroznak, hogy ki a nő, és ki a férfi.

    Nálam ez úgy működik, hogy akit előre engedek, az nő. Elvárom, hogy úgy is viselkedjék, öltözködjék. Annak a nőnek nem adom meg a nőket megillető tiszteletet, amelyik: képmutató módon addig egenjogú amíg neki kényelmes, férfiasan öltözködik/viselkedik, visszaél azzal, hogy nőként tiszteltem. Mindegyikre horro példát találhat bárki, aki csak 1x is felszáll egy tömegközlekedési járműre. Úgyhogya cikkre visszatérve. A Csajt ELkurvázták. Nagyügy. A férjét meg valszeg hülye faxnak titulálták ugyanazok. A kiscsaj meg döntse el végre, hogy egyenjogú, avgy sem, mert a sivitására magasról tesz mindegyik közösség. Akár van etikai kódexe, akár nincsen.