Dreamfall Chapters

A The Longest Journey: Dreamfall folytatása, 5 epizódban
  • takysoft
    Szia
    Sajnos nem tudok róla, hogy készülne. Egyrészt azt hiszem nem nagyon volt mód a dolog kibontására. De a fő gond az volt, hogy nem szoktunk olyan játékot fordítani, ami nincs kész. Egyszerűen azért, mert túl sok változtatás lesz még benne. A Dreamfall Chapters esetében ugye ez még egy teljes engine-update-et is magával hozott. (Unity engine ugrás volt) Ott valószínűleg a teljes struktúra megváltozott, ami nekik csak egy script újragenerálása, nekünk a teljes meló átportolása, ami hetekig tarthat.
    (a Telltale az másik story... ott ugyanis ugyanazt a metódust és engine-t használják kb 5 éve)

A játék azóta megjelent, és sikeres is lett. Szóval el lehet gondolkodni, nincs-e itt az ideje a dolognak.
    A technikai nehézségeket nem ismerem, abban annyira nem is vagyok kompetens.
    Az eredeti The Longest Journey fordítócsapatának oszlopos tagja voltam, szóval valahol érdekelne ennek a dolognak a sorsa is. Plusz lenne ismerősöm, aki fordítás esetén játszana is vele.
    Csak hát... nekem biztosan nem lenne időm újra belekezdeni fordításba.

Minden esetre technikailag ránézek a dologra, ha már épp fel van telepítve. (de mint mondtam, abban nálam ügyesebben is vannak)
    Utoljára szerkesztette: takysoft, 2017.07.31. 01:36:27