• Fezo
    #177
    Hello mastadoc

    Hát nem is kommentezném a veled történteket mert most már olyan szinten tele van a tököm a T-comal hogy az leírhatatlan !

    Már abba is beletörődtem hogy az emelés után a gyárilag 2Mbites kapcsolatom hol 6Mbiten hol pedig 1.5Mbiten ketyeg de a legrosszabb az az hogy az előző itteni üzenetem óta nem hogy csak le és fel ugrál a sávszélességem hanem a nap 24 órájából kb 2 órát tudom használni ugyanis újabban egyszerűen az adsl modem nem hajlandó felcsatlakozni a hálózatra vagy ha nagy nehezen sikerül akkor is max 1 órán keresztül élvezhetem mert egyszerűen megszakad és újra próbál csatlakozni.

    És hiába küldözgetek levelet a t-comnak a szolgáltatómon keresztül ők folyton csak azt mondják hogy nincs semmi probléma .

    Holott az egész gépet újra telepítettem vettem a gépbe egy új háló kártyát is (gondoltam hátha azzal van valami gond) kölcsön kértem 2 haveromtól is 2 különböző adsl modemet és mind kettővel ugyan úgy problémák voltak még az új hálókártya ellenére is. És náluk meg egyébként tökéletesen működött az én modemem !!!!!

    Tehát egyértelműen nem nálam van a probléma hanem bizony az ő vonalukon vagy központjukba vagy mit tudom én hogy hol.

    Szét robban már az agyam hogy nem tudok mit csinálni ! egyébként most már közel 3 órányi T-com ügyfélszolgálatos telefonbeszélgetésem van amiben már egyre jobban kimutatja a t-com a stílusát , a legutolsó beszélgetésemkor egy öreg faszi már jószerivel megfenyegetett hogy kiküld majd akkor ő szakembereket és majd bemérek nekem hogy nincsen SEMMI probléma a hálózatommal és akkor majd jó sokat kell nekik fizetni a kiszállásért ! Én meg mondtam neki hogy rendben akkor küldje ki a kollegákat . azóta sem hívtak időpont egyeztetésre. Persze lehet hogy csak azért mert szokásomhoz hívem mielőtt befejeztem a telefonbeszélgetést elmondtam a habzó szájú ügyfélszolgálatos öreg embernek csak hogy tudassam vele is hogy én is felvettem a beszélgetést na akkor néma csend lett és mielőtt megszólalt volna elköszöntem és leraktam a telefont.

    Nagyon bízom benne hogy olvassa ezeket a sorokat valami T-Comos főnök is és kicsit körbenéz a saját háza táján.

    Egyébként már tényleg gondolkodok azon hogy felrakom mind a telefonbeszélgetések és más egyéb írásos „dokumentumokat” bele értve a nekem küldött T-com-os emileket is a netre és már csak azért sem fogom megvágni és benne hagyok mindent még azokat a részeket is ahol bemutatkoznak az emberek mert baromira elegem van már ebből a hercehurcából .

    Ha hét életem lenne akkor most biztos feláldoznák egyet emiatt mert simán felkötném magam az erkélyre és a nyakamba akasztanák egy táblát hogy mi miatt is lógok itt fent amiben szépen le lenne írva minden a T-commal kapcsolatban de az akció előtt persze felhívnám az összes tv és újság szerkesztőséget hogy jöjjenek el jó sokan a „demonstrációra” :D :D :D :D :D :D hogy végre nyilvánosságot kapjon az egész dolog.

    Egyébként érdekesnek tartom nagyon hogy még egyetlen egy nem internetes médiában sem hallottam azt hogy bizony nem minden fenékig tejfel a T-com háza táján !

    Komolyan mondom hogy pezsgőt bontanák örömömben !

    Van egy olyan érzésem hogy össze is szedem az összes ilyen írásos és hang anyagot és neki állok és össze rakom és stílusosan felrakom majd pl.: a videobomb oldalára és akkor a többiről még nem is beszéltem


    Nagy szeretettel üdvözlöm a T-com vezetőségét !!!!

    Ui.: ja igen mire ezt a bejegyzést el tudtam küldeni kb.: eltelt vagy egy óra mire újra lett netem mert miközben megírtam ismét elkopott