• mastadoc
    #176
    Szia!

    Bár én befoghatom a pofámat, hisz a 8megás DSL-em legjobb eredménye 6641/290 kb/s (átlagom 5597/263 kb/s) ami nagyon jónak mondható, de azért szívesen csatlakoznék a lófaszaTszar seggébe akcióhoz. Ugyanis most kaptam 1 aprócska csekket 32400Ft-ról gyönyörű TVnet-es borítékban. Amit ugye be kéne, h fizessek. DE NEM fogom.
    A lényeg: leszerződtem az Investnettel 2005 novembere körül 2Mb-es kapcsolatra éves fizetési ráta mellett (ez azért volt jó, mert kb 100eFt-ot spóroltam így akciósan:D). Semmi gondom nem volt a nettel amíg meg nem jött az emelés, ami nálam tényleg emelés is volt, de a stabilitását elvesztette a net. Mivel lejárt az Investnetes szerződésem, én naiv úgy gondoltam, kihasználva az akciókat, kötök a TVnettel egy új 4Mb-es szerződést, mert olcsó meg egyebek. DE felhívták a figyelmemet, h az csak az új belépőknek szól, és én csak akkor leszek új ha 3 hónapig szüneteltetem a netet. Ami ugye nem jó, de a szolgáltatóváltás? -kérdeztem naivan. Erre ők: Jah, bocsi, de nem minősülök annak, mert az Investnet (ezáltal én is) a TVnettel állt kapcsolatban. Upsz!
    Aztán még azt is hozzátették, h ha most 8 van akkor ők is 8 adnak ha tetszik ha nem. Visszafelé módosítani csak akkor ha 3 hónapig nincs net a vonalon.
    Nekem viszont kell a net, de nem kell 8Mb 10800-ért, mert elég a 4Mb 7000-ért, ami mellesleg sima rablás, de az árakba tényleg nem tudunk beleszólni.
    Ezért úgy gondolom, hogy ha mindenképpen 3 hónapig net nélkül kell tengődnöm, akkor már legyen is értelme. És ha még néhány ember visszamondja ezt a dolgot és a média is ráharap...