• NEXUS6
    #6
    Hát elméletileg nem, de gyakorlatilag nagyon úgy néz ki, hogy eldőlt. A BD mellett több kiadó van, hála a PS3nak nagyságrendileg több lejátszót adnak el, illetve ennek köszönhetően a filmek is jobban fogynak.

    Az M$ politikája meg elég tapló. Sokan bedőltek már ennek a cégnek, de mindíg megszopták akik összeálltak vele.

    Jelenleg olyan szinten konkurál a két cég egymással, hogy ennek az egésznek nem sok alapját látom. Hülyeség ahogy van. Mi lehet mögötte?
    A Sony vezetése jelenleg egyfajta válságban van. A PS3-mal kapcsolatban a Sony táboron belül sem mindenki látja rózsaszinnek a jövőt, volt már ilyen kijelentés 1-2 Sony vezető részéről is. Pénzügyileg is állhatna jobban a cég.
    Szerintem egy ilyen nyilatkozattal csak meg akarja osztani a vezetőket, akik azt mondhatják: hagyjuk a PS3-at, ami konzolként elég döcögős. A BD üzletben viszont jók vagyunk. Dobjuk ki a ballasztot és koncentráljunk a BD-re, a HD piacra, amit úgy tűnik már megnyertünk. Kössünk üzletet az M$-el!

    Ha így nézzük arról szól a dolog, hogy a M$ hogyan üsse ki a PS3-at saját táborán belül. Valószínűleg nem lesz az egészből semmi, de elég ha egy ilyen nyilatkozat hatására néhány Sony vezető tovább hezitál, ami eddig is jelentős károkat okozott, és elég jól hövedelmezett az M$-nek.