A Microsoft is kiállhat a Blu-ray mellett
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja. Csak a fejlesztõk nem. A játékosnak meg eladták azt vegyen aranyárban HD DVD-t vagy DB playert mellé. Okos.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
amikorra eldõl, hogy milyen formátumra lesz szükség, megveszik olcsóér... minek nekik prototípus?
Tudom, most jön az, hogy ez a moziban nem zavar? Akármelyik moziba is megyek, egyikben rosszabb a kép, mint a másikban, és emiatt, meg a friss dvd megjelenések miatt, mi már inkább megreszkírozzuk azt, hogy a trailer + ismerõsök véleménye alapján dvd-t veszünk mert ez így olcsóbb, és nézzük piciben.
Planescape Torment, Baldur\'s Gate 1-2, Starcraft, Warcraft 1-2, Omikron: The Nomad Soul, Discworld Noir, Fahrenheit és a feledhetetlen C64 és +4 játékok - turbók, fejbeállítás!
Masreszt igencsak sokan vesznek csak azert PS3-at, mert van benne Blu-ray lejatszo. Jelen pillanatban nem is nagyon eri meg masert megvenni, mivel a jatek valasztek oruletesen szegenyes.
Ezt az is bizonyitja, hogy a PS3 eladasokkal megtobbszorozodtek a Blu-ray film eladasok is. Mostmar 2x annyi filmet adnak el BR-en, mint HD-DVD-n. A PS3 elott ez az arany pont forditott volt.
A Microsoft most is pont ugyanugy jart, mint minden massal, amibe belfog. Egyszeruen a donteshozok keptelenek nehany evre elore megbecsulni, hogy mi lesz a nagy durranas. Es ezzel egyidoben felnek az innovaciotol. Tipikus kovetok. Ugyanigy jartak pl az Internettel is. Szerintem az XBox360 fejlesztesekor is azert maradtal a DVD-nel, mert rosszul becsultek fel a jovo elvarasait. Majd meglatjatok, hogy 1-2 ev mulva a MS fogja a legjobban reklamozni az XBox360-hoz csatolhato BR lejatszot, mar amennyiben a BR nyer. A prototipus mar biztos ott van valamelyik redmondi szekrenyben.
Az, hogy a MS mennyire rosszul tervez akar 5 evre elore a Vista-bol is latszik. Ez az egyetlen ceg, aki konzekvensen, rendszeresen ujrairja az operaciosrendszeret, ahelyett, hogy csak az elozot fejlesztene tovabb. Hogy miert? Mert akkora f*s mind, hogy nem is erdemes tovabbfejleszteni. Es ezt meg ok is elismerik. Ennek a benasagnak persze a felhasznalo issza meg a levet. A Vista kifeljesztese durvan 20 milliard dollarba kerulhetett. Kicsit sok ez azert a nehany plusz funkcioert, amit kaptunk (a fejlesztokek meg ujra kell tanulniuk a Windows programozast).
Ezzel egyidoben a Linux/OS X fejlesztok vigan epithetnek a korabbi verziokra, igy sokkal gyorsabb a fejlesztes es jobb a kompatibilitas.
DON\'T PANIC!!!
Már többszáz film kijött Blu-rayen, ezen belül néhány kivétellel IMDB top 200 megvan... Itthon 10-20 film lesz hamarosan a boltokban magyar szinkronnal.
"Mellesleg, én nem ismerek egy embert sem aki ps2-õn nézné a dvd filmjeit, a legtöbbnek van asztali dvd lejátszója..."
LOL, igen, ma már. Annak idején sokan a ps2-t is (legalább részben) emaitt vették.
"Nem hiszem, hogy ez másképp lenne a ps3 esetében is hosszabb távon."
Hosszabb távon, ja. De most most van.
"Tényleg mennyibe is kerül az euban a ps3? szerintem nem egy magyar átlagfizetés, igencsak gazdagnak vagy játékb.zinak vagy elvakult hivõnek kell lennie, aki pl. ma magyarországon ps3at vesz."
Hallottál már olyanról, hogy részletfizetés? 6-8k havonta. Még 0% THM-re is van (bár ez neked biztos nem mond semmit).
"Nyugat európában vagy amcsiban persze más a helyzet, de azt se feledjük, ott egy normál asztali blue ray v hd dvd lejátszó megvétele sem teszi õket tacsra. Csak arról sosincs hir, hogy mennyi asztali br vagy hd lejátszó fogy..."
Fogyogatnak azok is.
"all right, ezzel teljesen egyetértek, de ez kb. ugyanaz mint amit én mondtam hogy itt csak újgazdagék vesznek ilyet, a normálisabja meg kivár az olcsó két formátumot tudó asztali lejátszókra."
Esetleg abbahagyhatnád ezt a minõsítgetést.
A szerzo itt sem vette arra a faradtsagot, hogy a DailyTech cikkenek leforditasan es nemi rovodotesen tul barmit hozzategyen a temahoz.
Kerdeses, hogy etikus-e egy angol nyelvo hirportal cikkeinek komplett atvetele ugy, hogy meg a forras sincs megjelolve.
Mellesleg, én nem ismerek egy embert sem aki ps2-õn nézné a dvd filmjeit, a legtöbbnek van asztali dvd lejátszója...
Nem hiszem, hogy ez másképp lenne a ps3 esetében is hosszabb távon.
Tényleg mennyibe is kerül az euban a ps3? szerintem nem egy magyar átlagfizetés, igencsak gazdagnak vagy játékb.zinak vagy elvakult hivõnek kell lennie, aki pl. ma magyarországon ps3at vesz.
Nyugat európában vagy amcsiban persze más a helyzet, de azt se feledjük, ott egy normál asztali blue ray v hd dvd lejátszó megvétele sem teszi õket tacsra. Csak arról sosincs hir, hogy mennyi asztali br vagy hd lejátszó fogy...
"De egyébként tök mindegy mit okoskodunk mi itt, amikor hegyekben állnak a boltokban a PS3-ak, nem veszi senki, mert az átlagembernek **rva drága."
all right, ezzel teljesen egyetértek, de ez kb. ugyanaz mint amit én mondtam hogy itt csak újgazdagék vesznek ilyet, a normálisabja meg kivár az olcsó két formátumot tudó asztali lejátszókra.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Vagy ha arra akarjuk ezt ráfogni, aki nem éri be a 4.3 gigás x.264-gyel: monitoron az jó, de egy 83+cm HDTV-n már látszik a tömörítés.
Párezek "újgazdag" országonként? Abból nehezen jönne össze a milliós eladás.
Ez az újgazdag duma is nagyon szakállas már... Aki nem egy minimálbéres eladó abban a bizonyos Tescoban, könnyen megveheti, ha akarja.
De egyébként tök mindegy mit okoskodunk mi itt, amikor hegyekben állnak a boltokban a PS3-ak, nem veszi senki, mert az átlagembernek **rva drága. Ez itt még nem nyugateurópa.
1-2 év és kijönnek majdd az olcsó asztali dvd lejátszók, amik mind a hd dvd-t mind a blue rayt viszik.
Arról nem is beszélve, hogy jelenleg még nem igazán vannak elterjedve a hd tévék sem, ezeknek is kell 1-2 év mire tényleg bekerülnek a családokhoz. Addig meg az a pár ezer újgazdag országonként nem sokat oszt szoroz, majd ha milliók rendelkeznek hd tévével, na majd akkor izgi lesz egy "hd" lejátszó, de mondom, akkor meg vszinü mindenki vesz egyet a tescoban ami mindkét formátumot támogatja és szvsz
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Ez érdekes <#buck>#buck> Sztm. a Sony nem népszerû akar lenni a Blu-ray-jel, hanem egyszerûen csak el szeretné terjeszteni, hogy ne járjon úgy vele, mint a Beta-val. Nagyon sokan PS2-rõl 3-ra térnek át, nekik már lesz eleve egy Blu-ray lejátszójuk, nem fognak 1,25-ször annyi pénzt kiadni HDDVD lejátszóért. (nekem ez az elméletem)
Ezekben a témákban a legszórakoztatóbb az egyébként, hogy sokan képesek egymásnak esni itt a fórumokon. Mintha pénzelné õket valamelyik nagy cég, de hát errõl szó sincs, önszorgalomból csinálják. <#nevetes1>#nevetes1>
A vicces, vagy inkább siralmas az, hogy egy olyan országban vitatkoznak errõl emberek, ahol még normális DVD írót sem lehet kapni. Igaz Offtopic, de keresek egy 760SA Retail Plextor írót, de minden boltban úgy néznek rám, mintha a marsról jöttem volna... Ilyen helyre minek új formátum? <#mf2>#mf2>
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
Az M$ politikája meg elég tapló. Sokan bedõltek már ennek a cégnek, de mindíg megszopták akik összeálltak vele.
Jelenleg olyan szinten konkurál a két cég egymással, hogy ennek az egésznek nem sok alapját látom. Hülyeség ahogy van. Mi lehet mögötte?
A Sony vezetése jelenleg egyfajta válságban van. A PS3-mal kapcsolatban a Sony táboron belül sem mindenki látja rózsaszinnek a jövõt, volt már ilyen kijelentés 1-2 Sony vezetõ részérõl is. Pénzügyileg is állhatna jobban a cég.
Szerintem egy ilyen nyilatkozattal csak meg akarja osztani a vezetõket, akik azt mondhatják: hagyjuk a PS3-at, ami konzolként elég döcögõs. A BD üzletben viszont jók vagyunk. Dobjuk ki a ballasztot és koncentráljunk a BD-re, a HD piacra, amit úgy tûnik már megnyertünk. Kössünk üzletet az M$-el!
Ha így nézzük arról szól a dolog, hogy a M$ hogyan üsse ki a PS3-at saját táborán belül. Valószínûleg nem lesz az egészbõl semmi, de elég ha egy ilyen nyilatkozat hatására néhány Sony vezetõ tovább hezitál, ami eddig is jelentõs károkat okozott, és elég jól hövedelmezett az M$-nek.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Persze, akkor nyilván drágább lett volna a cucc és nem biztos, hogy ennyi elment volna.