Vélemények, tapasztalatok, képek NEM!
  • Borg
    #44
    Itt a lényeg. Akinek gyerekkorában megcsinálják, az ahhoz szokik hozzá, hogy a makk sokkal érzéketlenebb. Viszont legalább fele annyi EÜ problémája sincs miatta.
    Akinek meg nem vágták körbe, az küzd esetleg a szükülettel, gyulladással olykor, de érzékenyebb is neki. Ami szexben nem hátrány. (bár kinek hogy :D)

    Viszont felnőtt korban metélni, hááát.. szerintem eléggé tortúra, maga a műtét még csak hagyján, de utána a lábadozás szar dolog lehet, és ez még semmi ahhoz képest, utána szexuálisan bevetni... egy teljesen új, szokatlan érzés. Mivan ha nem jön be? Visszacsinálni aligha lehet.

    Szerintem ha már gyerekkorban nem vágták, akkor később se... el lehet lavírozni azzal, hogy néha gyullad. Inkább ez. Fitymaszükülettel párosítva már talán elgondolkodtató, de még úgy se igazán...

    Egyébként a mai gyerekeknél ez már egyre inkább probléma, főleg kicsi korukban, szóval már a kórházban is próbálják rábeszélni az embert a metélésre. Mondjuk nekem lányom van, talán szerecse is. Nem tudom, hogy szeretném ezt a döntést meghozni a gyerekem helyett.