Körülmetélés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vajon minek teremtették azt oda ha olyan qrva felesleges?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Sil3nt
en egy hires sexologustol hallottam es olvastam, hogy felnott korban nagyon, de nagyon nem ajanlatos csak ugy semmi panasz miatt korulmeteltetni magad. Ha vanra komoly indok azaz egeszsesugyi problemad akkor is a vegso esetbe szabad megtenni... gondolom nem en miattam nem fogod megcsinaltatni, de megegyszer mondom, hogy nagyon nem ajanlatos... az okej hogy kis mutet stb... de szamos szovodmenyek es problemak is kialakulhatnak, nomeg mire hozzaszoksz ... tehat meg gondold at szerintem parszor... remelem kicsit segitettem azert

Pisálásnál meg alul fogjákbe? Szuper! Én rögtön kettõt is akarok! :(

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

<#worship>

Gladiator
Nos, utána olvastam. A lábadozásról annyit, hogy a mûtét kb. 25 percig tart, amibõl nem érezni semmit, csak az elsõ szurit, ami kicsit kellemetlen, de nem fáj. A 25 perc után a beteg a saját lábán hagyhatja el a kórházat, legközelebb két hét múlva kell visszamenni lecsekkolni, hogy minden rendben megy-e. Elméletielg utána is csak néha fáj, leginkább a reggeli merevedésnél az elsõ hétben. A varratok maguktól kipotyognak. Kb. 2-3 hét a lábadozás, utána minden mehet ugyanúgy mint régen. Végülis a sex olyan nagyban nem lehet más, hisz jó esetben ha nem vagy körülmetélve akkor sincsen bõr a makkon.
Hogy a makknak mennyi idõ kell, hogy hozzászokjon a "szabad" élethez, azt nem tudom. Gondolom az is pár hét.

számomra ujdonság volt (velveten olvastam), hogy kurvasokaknak van fitymaszûkülete, szóval a felnõttkori a "muszáj" kategóriába tartozik.

Match
Jah, hogyne...
Minden mendemondának ne higyjél már...
Ezt Veres Pali bácsi mondta sok sok elõadásán.
Továbbá hozzáfûzte hogy ez tök jó ötlet lenne, csak az ember gyakrabban szokott hugyozni mint kefélni (vannak kivételek biztosan :)), és akkor nem fér oda a lyukhoz, mert nem áll a mûszer...

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Itt a lényeg. Akinek gyerekkorában megcsinálják, az ahhoz szokik hozzá, hogy a makk sokkal érzéketlenebb. Viszont legalább fele annyi EÜ problémája sincs miatta.
Akinek meg nem vágták körbe, az küzd esetleg a szükülettel, gyulladással olykor, de érzékenyebb is neki. Ami szexben nem hátrány. (bár kinek hogy :D)

Viszont felnõtt korban metélni, hááát.. szerintem eléggé tortúra, maga a mûtét még csak hagyján, de utána a lábadozás szar dolog lehet, és ez még semmi ahhoz képest, utána szexuálisan bevetni... egy teljesen új, szokatlan érzés. Mivan ha nem jön be? Visszacsinálni aligha lehet.

Szerintem ha már gyerekkorban nem vágták, akkor késõbb se... el lehet lavírozni azzal, hogy néha gyullad. Inkább ez. Fitymaszükülettel párosítva már talán elgondolkodtató, de még úgy se igazán...

Egyébként a mai gyerekeknél ez már egyre inkább probléma, fõleg kicsi korukban, szóval már a kórházban is próbálják rábeszélni az embert a metélésre. Mondjuk nekem lányom van, talán szerecse is. Nem tudom, hogy szeretném ezt a döntést meghozni a gyerekem helyett.
egy dal a témáról, Honeyball - Metélõs <#vigyor>

CaviaR
Az amerikai lakosság 90%-a hamurgeren és hot-dog-on él. Közkedvelt kaja továbbá a mézes szalonna(!!!). Inkább nem vennék példát olyanokról, akik nem tudják mibõl készül a fehérkenyér..

A szokásokról meg annyit, hogy vannak olyan törzsek h a születés szabályozást a péniszük aljába vágott lyukkal oldják meg. Ha befogják ott jön ki ahol kell, ha nem, akkor a lyukon. Sokan csinálják és esküsznek is rá...

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Gladiator
Ügyesen kiemelted a lényeget, gratulálunk. Szia!

joebacsi
tibibá lecsapja kétezeré? :D

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Dragooon
ha amerika(i lakosság) 90% körül van metélve akkor csak is jó lehet...
próbáld ki.<#pardon1>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

GTFO, malajzia, azt hogy érted??ott vagy???
Télleg, semmi rossz nincs, csak az, hogy 2 hétig fáj egy kicsit a Brá mer kipolírozza a gatya...De semmi...

Ez érthetõ, más kultúra, más szokások.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Gladiator
aham...

Amúgy érdekes, hogy otthon azt nevetik ki aki körül van metélve, vagy tervezi, itt meg (Malajziaban) múltkor kérdezték, hogy körül vagyok-e metélve. Hát mondom, dehogy is, aúúú... És mindenki kinevetett, meg mondták, hogy akkor jövõhéten menjek is, mert sokkal jobb lesz. Persze akkor még mondtam, hogy anyátok, biztos nem vagdosom össze a kapitányt, de tényleg mindenhol csaj jó tapasztalatokat olvastam, egyetelen egy (!) rosszat sem hallottam még.

CaviaR
Háát, én nem vállalnám. Próbáljátok ki -akár otthon is-, milyen felhúzva ülni, mászkálni, futni stb. Sztem szar érzés.
A nõk persze h szeretik, mert egyrészt nem nekik kell kés alá tenni a legnemesebb testrészüket, másrészt pedig a sok surlódástól érzéketlenebb lesz a makk, így a sex is sokkal tovább tart.

Én ellene vagyok, amíg nem szükséges valóban.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Fõként a cukorbetegeknél jellemzõ a fityma és a makk gyulladása.

Gladiator
Errõl a cukorbeteges dologról még nem hallattam. Ennek mi köze hozzá?

Gladiator
Az legyen a legnagyobb probléma:D

Gladiator
Amúgy csomóan írnak nekem privátot, hogy õk is körül vannak metélve. Mért nem meritek ide beírni? Mondjuk meg is értem... Egybõl jönne a zsidózás, meg a buzizás...

2 hét, oszt annyi...
Utánna vígan elleszel, rejszolással viszont egy kicsi kimarad, mert a varrás lassan gyógyul....

Simán.

Gladiator
Na igen, az az ami nem hiányozna nekem sem, de elméletileg hozzá lehet szokni...

Hamár a vallás oldaláról feszegetjük a témát nem árt tisztázni, hogy nem csak a zsidóknál végzik el a metélést hanem a mohamedánoknál is (zsidóknál a 8-ik életévet betöltve míg mohamedánoknál a 13-ik év betöltése után). Az amerikai magas százalékú példa sajnos nagyrészt csak egészségbeli problémák miatt történik meg (cukorbetegség) stb.

aúú
King of Roads
<#nevetes1>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Davidus
nekem ne dörzsölgesse a makkom egész nap az alsógatya<#hehe>

V9ykn8_TZL0

Gladiator
Áhh, még várok vele, ha egyáltalán megcsináltatom. Csak tényleg akárkinek a véleményét olvasom, mindenki azt mondja, hogy sokkal jobb így. Aztán ha jobb így, akkor meg mért ne...

Minnál hamarabb csináltasd, mert késõn 30- tál más bajos....

Mersant
ne felejtsd el hogy ezt fiatalkorban szoktak csinalni, szal barataidnal mas teszta mint ilyen korban nalad, amugy hajra, aztan majd meselj <#nyes>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Sir Quno Jedi
Ezt mondják a dokik mindenre, rutinmûtét...Ja...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Gladiator
2...

Meg máshol is olvastam, hogy sokan zsidónak tartják, így még most leszögeztem, így talán majd a következõ vérpistike nem kezd el zsidózni.

nem azért mondom de eddig egy hsz zsidozta le õket..., de mind1 :P
szerintem csak simán elmebeteg aki ilyenre vállalkozik bármilyen értelmes ok nélkül, ennyi....

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Ez is igaz, de az õ saját döntésén fog múlni, hogy mit tesz!

Hangsúlyoznám, hogy az efféle mûtétnél aligha van komplikáció... Olyan, mintha elvágnák a kezeden a bõrt, majd összevarnák, kész.

Gladiator
Sarktúrára is akartam menni, de nagyon drága. Ez legalább olcsó<#idiota>

<#eljen><#eplus2><#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Gladiator
Amúgy magatokról állítotok ki szegénységi bizonyítványt így, hogy lezsidózzátok a körülmetélteket. Látszik, hogy sík hülyék vagytok a témához...
Amerikában pl. az emberek 90%-a körül van metélve, Ázsiában is a haverjaim kb. 60-70%-a. Közel-Keleti ismerõseim is mind körül vannak, és az Afrikai barátaim is. És egyikõjük sem zsidó.
Szóval gratulálok a 60-as IQ-tokhoz, most már mehettek szépen vissza Doom-ozni...

Sir Quno Jedi
Ne légy hülye! Ha nincs semmi gond a cerkával, NE hagyd hogy bárki hozzábuzergáljon! MINDEN mûtét/bevatkozás kockáztattal jár és HÜLYE az aki a farkát divbatból megmûtteti, ezzel kockára téve legnemesebb szervét!!! :DDD Mennyé inkább bázisugrani, vagy vadvizievezni, esetleg sarktúrára, ha már nagyon izgalomra vágysz (azok sem sokkal jobbak)...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Gladiator
Hmm...elméletileg az Sg-re regelt emberek átlagéletkora 25 év. Mért csak az ilyen 14 éves kis hülye gyerekek találtak be? Tisztelet a kivételnek...

PíszLávJuniti
Aztán majd kapsz kitüntetésnek egy sárgacsillagot is :SD::D:ASD:A

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

505thZajcev[PT]
Tudod mit? Csinaltasd meg, aztan majd vitetek viragot a korhazba :D

Ajánlom az urologia.hu-t, itt bal oldalt a Párbeszéd link, majd ott Fitymaszûkület, Körülmetélés. Ott jól ki van vesézve a téma, egyedi esetekkel.

Mersant

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Alexease
<#wow2><#zavart1><#csodalk><#wilting>
Igen!

Beast Machine
+fav

...vágod?

Azért, hogy a csajoknak jobban tessen biztos nem dugnám a gyíkon szike alá. Amondó vagyok, ha problémás a szerszám (fitymaszûkület) akkor meg kell oldani, egyébként jobb a békesség :)

<#csodalk>

King of Roads
<#pardon1>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*