Ezzel csak annyit vitatkoznék, hogy szerintem eddig az ő hangja volt a legmegragadóbb számomra... Igaz, az album amit készített csak vagy 3-4 jó számot ha tartalmaz, de a megasztáros dalait szeretem... Számomra jobb a Máté Péter dala is, mint magától Máté Pétertől.
letöltésről meg annyit, hogy tény, hogy sokan sokat invesztálnak néha, hogy valami megjelenjen (pl stalker), és szeretnék viszontlátni a pénzüket, de ha nem selejtet gyártanának (pl stalker :D), akkor visszajönne... Nem lenne túl nagy haszon, de visszajönne... Tiszta baromság, de mi mostanában szabad fölös időnkben ha játszani akarunk, 2001 előtti játékokat tolunk (én Master of Orion 2-t, szobatárs Alpha Centauri-t)... és igazán évente ha egy jó progi kijön, a zenészek is 1-1 albumot ha kiadnak (btw ebből tudom, van 1-2 ismerősöm, aki zenész, hogy alig pár nap alatt veszik/vetetik fel az albumot)... tehát lehúzás, ha szart termelnek, és a nevüket használják arra, hogy megvetessék... Kedvenc előadóim zenéit néha meg szoktam venni, DVD-ket meg akkor, amikor 1-2k körül van az ára (én spec ezért 5-6k-t adtam ki erre az elmúlt hónapban)...
Törésről meg annyit, hogy 100-200 ember dolgozik a védelmen, és legalább 100x ennyi a feltörésen... Zenénél pedig amit az ember hall, illetve a gép kiad, az rögzíthető is... A legjobb védelem az lenne, ha egyáltalán nem is lehetne hallani, de persze akkor meg mi értelme...