• kvarga
    Hehe, érdekes. Filecserélés terén tényleg érdekes dolgokat képesek kitalálni. Én pl múlt héten letöltöttem a STALKER nevű játékot. Miért? Mert egy héttel a magyarországi megjelenés előtt lehetett. Azóta játszok vele, és mivel tényleg olyan, ami megérdemli a pénzét, szombaton elmentem a boltba, és most itt figyel az eredeti példány. Szerintem a dolgozó emberek nagyrésze nem sajnálja a pénzt, ha valamit eredetiben meg tud venni. És ha szereti, akkor meg tudja, meg fogja venni. Aki pedig valami zenét elégségesnek tart mp3-ban párszor meghallgatni, az nem sokban különbözik a közönséges rádióhallgatótól!
    És nyilván, amivel kezdtem. Előbb ideér sok film, sorozat, játék a fájlcserélők folytán. És pl Heroes-t már láttam a teljes külföldön leadott terjedelmében, a tv2-s adást is megnéztem, mert érdekelt. A reklámokkal együtt.
    Amit meg diák létemre nem tudok megvenni, azt nem tudom. Majd ha lesz jól kereső állásom, akkor tudok rá szánni pénzt. Addig kell(!) vállalnom a kockázatot. Nagyrészt ez a helyzet.