Szánalmas fájlcserélők és jogvédők: Ovis vita a közgázon

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"így máris csak 2500 Ft"
akkor mi a halál f@száért éri meg az amazon.com -nak 10 dolcsiért (kevesebb 2000 ft) adni egy cd-t???????? (hogy ha mondjuk a magyar meg az amerikai reálkereseteket összemérjük, akkor itthon kb 200 ft-ért kéne adni egy cd-t )

http://www.raphirek.hu

ja bocs én értettem félre... szóval õ levonja belõle... és itt nekem elmagyarázza hogy az a lemez amit 10ft ért nyomatnak darabját nagytételben + 5 ft szállítási egységköltség + leosztva darabjára a költségét annak hogy valami okádék zenét a sufniba felvesznek azért 2500 ft milyen kevés
"Áz ár tartalmaz 20% forgalmi adót, 25% kereskedelmi árrést, így máris csak 2500 Ft."
Ez hülye 😄

20% + 25% = 2500 Ft ? Matek zseni 😊
Alexease
- Magyarorszagon sosem fognak a lemezeladasokbol erdemben penzt szerezni, kicsik vagyunk, kevesen, keves penzzel.
- A "zenesz" szerezzen tamogatot, keszitsen lemezt, adja ki olcson vagy toltse le aki akarja, aztan menjen el ZENELNI, koncertezni, fellepni, stb.
- Lehet, hogy igy a sok szar, komppintos, gagyi, igenytelen zene eltunik, de kit erdekel?! Hig fos az egesz Magyar zeneipar;/

Termeszetesen, van eredetiben ~200 bakelit lemezem (😄), ~100 kazettam, ~200 CD-m. Es persze, van tobb tucat DVD tele MP3 es barataival😉 Ha van valami igazan jo, megveszem. De amikor tobb mint egy napi fizetesem 1 audio CD, sajnos nem fogok minden lutri szarert a boltba rohangalni😉)) Pedig, rohangalnek szivesen😉)
"maximum 14 éves korig"

MIVAAAAN? Mégis hány éves korosztálynak szól ez a portál?
mogyi925
Én a scene.org-ról szoktam zenéket tölteni, illetve ide gyûjtöm az általam hallgatott zenéket (elõadókat). Legális is, jó is. Ajánlom még a SoundClick.com-ot, illetve az elõadók saját honlapjairól letölthetõ zenéket.

Moziba meg úgyis elmegy az ember olyan filmért, amit érdemesnek tart rá (néha viszont nem árt belenézni a torrentrõl letölthetõ változatba sem, mielõtt pénzt adna érte az ember, sokszor eléggé más a trailer és a film), koncertre méginkább, abba pedig nem tud beleszakadni a szívem, hogy Robbie Williams vagy Britney Spears vagy épp a Metallica gyémánt helyett aranybudiba kénytelen szarni.

Van egy kék tó a fák alatt, Ha belet eszem, lehűti a lábamat.

"Szerény véleményem szerint Pierrot úgy ahogy van 10x tehetségesebb, mint a felkapott, agyonhypolt repedthangú Ruzsa Magdi."

Nem nagyon érthetsz a zenéhez... Jah, és egy örökérvényû szabály: attól még hogy valamit agybafõbe hypeolnak, még lehet jó, sõt, még az a lehetetlen eshetõség is elõfordulhat, hogy azért hypeolják, mert jó.

Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tűnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.

Minden háztartás fizet havonta 500 HUF -t (mint régen az Anten Adó vagy mi), és Matricás DVD/CD -t vesz, cserébe legális filmeket/zenéket letölteni megosztani.
A letöltõ siteok megosztják a statisztikai adataikat valmi ellenörzõ bizottsággal, amiböl kiderül mi menyire népszerû, aztán kiadók/zenészek osztoznak..
így talán még a hasznuk is több, neked is legális lesz, és töltögethetsz ezerrel.

Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml

az az igazán vicces h ezek a jó népek minden idióta indokkal ráteszik a q*va matricájukat a nyers adathordozókra. ez igen röhelyes. az az indok h úgy is warezolni fogsz, meg zenét tárolsz rajta az egyszerüen non sense.

amúgy nem értem mért mindenki a matrix hubot meg a DC-t veszi elõ ha fájlcserélésrõl van szó. már rég a BT trackerek azok amik a pálmát viszik...

kasznit is tudsz nyomtatni😉

A türelem rozsdát terem.

Két nap és indul a Torrentek.hu 😉

http://tibor.szasz.hu - Webfüggőség a köbön http://torrentek.hu - Mindenki meg van hívva

InfectedMann
u.i.: Mást stílusból meg ami bejön elenyészõ mennyiségû van a bejáratott helyeken és azok között is mégkevesebb a magyar... szerintem nevetséges ez az egész fájlcserélõk vs. jogszabály harc... sosem fogják megállítani a fájlcserélést amíg a fájlcserélõ site -ok még pénzt is gyûjtenek új szerverre stb... kár erõlködni...

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Tinman
"Ha ott hagyom a kocsim a nyóckerben, benne a kulccsal és ráírom, hogy vidd el, akkor valaki biztosan haza is viszi. Ennél nekünk jobban kéne védeni a termékeinket."

De édeske... ha én lemásolom a kocsidat ott a nyócban, úgy, hogy az eredetinek semmi baja nem esik és ráadásul tejeltem az Artisjusnak szerzõi jogdíj címen az alapanyagárban, akkor mé' zavar má téged, hogy nekem is olyan kocsim lesz mint neked? /Nem adom el, nem szerkesztem át, csak ha unatkozok megnézem, hogy be' szép kocsim lehetne nekem, ha tellene rá, de most csak ez a másolat van./

Ráadásul az enyém egy kicsit rondább is lesz, mert nem olyan szép a kasznija ;-)
Te viszont másolhatod a kocsidat (ami valójában nem is a tiéd hanem az alkotóé!), eladhatod a másolatokat aranyáron, de továbbra is beszedsz az Artisjus álarca mögé búja szerzõi jogdíjat és magasról lexarod, hogy én az alapanyagra a tavalyi nyaralást mentettem el ^^

Tudod mit... halj éhen, én inkább közvetlenül a zenésznek fizetnék.
/De már azoknak sem, mert nincs miért./

Szerény véleményem szerint Pierrot úgy ahogy van 10x tehetségesebb, mint a felkapott, agyonhypolt repedthangú Ruzsa Magdi.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

diumvisu király nagyon! RULEZ!!
Internetrádió. Na ja Megagáz nyertesei millákat visznek, meg Kisszel meg Gyõzike, aki meg ezeknek írja a zenét, meg ért is a zenéléshez az meg alamizsnát.....
Ha ilyen szisztémában szórják a pénzt amit összelopnak, akkor grat.

Szûts László (ProArt) mennyi egy CD? Amit most mondott az 6000 eladott példánynál visszajön ha 333 forintot szednek be csak a 2millából. Egy DVD kerül 60-120 Forintba. Ha nyomják cégnél, még olcsóbb is lehet. Hogy az anyjába akarja megmagyarázni azt a rohadtnagy árrést? A németektõl neten rendelek valamit, akkor olcsóbban tudok DVD-t venni még póstaköltséggel is. Ott kihaltak már ezek a szervezetek, vagy csak nem ennyit lopnak???
InfectedMann
Zene téma: aki igényes elektronikus zenét akar leszedni az úgyis erre szakosodott külföldi oldalakról fog letölteni... szerintem mostanában az elektronikus zene kedvelõk vannak többségben úgyhogy zene témával nem is érdemes foglalkozni... nem hiszem el, hogy a zene témát hozzák fel példának... LOL
Magyar fájlcserélõn nincs is olyan zene ami nekem bejönne 😄

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

😄

A türelem rozsdát terem.

azt a 14-es korhatárt toldd már ki lécci mondjuk 20-ig 😊
egyébként meg:
Dallos Zsolt (Elite Defense ügyvéd) ezzel szemben így összegezte a letöltési helyzetet:
"Hát van a HUB, a torrent és a warez. Ez a három van."
Hát gratula, õ az az ügyvéd aki "ért" hozzá, és aki elmagyarázza a hozzánemértõ bírónak. Azért felvilágosíthatnák. Vagy lehet hogy csak azért ilyen fura a mondat, mert ki lett ragadva a szövegkörnyezetébõl?

Egyébként szeretem az sg-n a fájlcserélõs cikkeket, jók szoktak lenni.

http://www.raphirek.hu

bendegúz69
"Varga Zsolt (Matrix HU😎:
- Rúzsa Magdolna egy-egy fellépésért 990 000 Ft-ot kér.
- (Pierrot) Én az Old Mansben 15-öt kapok.
- (Varga) Te nem is nyertél Megasztárt."

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddd

amúgy eredeti albumok is vannak😉

A türelem rozsdát terem.

én igenis zenét töltök!!

(pl. ACDC, Iron maiden, Rage against the machine, Extreme) nem a legújabbak, de minõségiek, így ha találok valamit ami nincs meg letöltöm

A türelem rozsdát terem.

"A fogyasztókkal szemben a zenészek a gyengébbik fél. Nekünk ezért meg kell védenünk õket."

Ez mekkora lol. Nem is értem al capónenak miért nem ez volt a jelmondata. A fogyasztókkal szemben a kocsmárosok a gyengébbik fél. Nekünk ezért meg kell védenünk õket és persze a védelmi pénzt is be kell szedni...

Egyébként igen van olyan aki zenét tölt, általában egy albumon van 1 vagy 2 olyan zene amit szivesen meghallgat az ember, vagy legalábbis háttérzajnak elmegy. Na most ehhez képest persze hoyg az ember nem vesz meg egy cd-t amikor azon van 14 amibõl 12-13 töltelék sz@r...

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

Tinman
Egyáltalán van még olyan letöltõ, aki zenét tölt???? ^^
Minek? Tucatszar, silány szemet 98%-ban ami kijön (azt a 2%-ot meg meg lehet venni, nem nagy költség)... tuc+tuc, meg diumvisu rulz <#levele>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

← ElőzőOldal 3 / 3