"Ha ott hagyom a kocsim a nyóckerben, benne a kulccsal és ráírom, hogy vidd el, akkor valaki biztosan haza is viszi. Ennél nekünk jobban kéne védeni a termékeinket."
De édeske... ha én lemásolom a kocsidat ott a nyócban, úgy, hogy az eredetinek semmi baja nem esik és ráadásul tejeltem az Artisjusnak szerzői jogdíj címen az alapanyagárban, akkor mé' zavar má téged, hogy nekem is olyan kocsim lesz mint neked? /Nem adom el, nem szerkesztem át, csak ha unatkozok megnézem, hogy be' szép kocsim lehetne nekem, ha tellene rá, de most csak ez a másolat van./
Ráadásul az enyém egy kicsit rondább is lesz, mert nem olyan szép a kasznija ;-)
Te viszont másolhatod a kocsidat (ami valójában nem is a tiéd hanem az alkotóé!), eladhatod a másolatokat aranyáron, de továbbra is beszedsz az Artisjus álarca mögé búja szerzői jogdíjat és magasról lexarod, hogy én az alapanyagra a tavalyi nyaralást mentettem el ^^
Tudod mit... halj éhen, én inkább közvetlenül a zenésznek fizetnék.
/De már azoknak sem, mert nincs miért./
Szerény véleményem szerint Pierrot úgy ahogy van 10x tehetségesebb, mint a felkapott, agyonhypolt repedthangú Ruzsa Magdi.