• rgerg
    na most kirohanok a bokrok közül és azt kiabálom:"ide lőjjetek,ide lőjjetek!!"

Nekem tetszet a cikk.Engem nem érdekel hány másik fórumon írták azt hogy ujjlenyomatos a gépház..az sem hogy máshol ki mit mondott,ki mit tud urbán legendekről..leszarom.

Azt írták:Szubjektíven: PlayStation 3
    aztán ezt: ...Ötvös Tibor

Szóval hirtelen,a fény sebességével tudatosult bennem,hogy Ötvös Tibor szubjektív véleményét fogom elolvasni.Aztán megofontoltan elolvastam Ötvös Tibor szubjektív véleményét és akaratlanul is, de eltároltam xyz szubjektív véleményét.Nekem tetszett pölö.Látszik hogy nem kotlott rajta három hetet, de ez nem is baj(már csak azért sem,mert már reggel úgy keltem,hogy "úú bakke.De jó lenne elolvasni ma Ötvös Tibor szubjektív véleményét valamiről".

Megkapta, játszott és leírta.

most Tibi,kérlek..nyomj egy alt tabot és játsz tovább a stalkerral,azért hogy a héten még elolvashassam az "Ötvös Tibor szubjektív véleménye a stalkerról"-t.Nem baj ha nem tetszik,nem baj ha nem pozitív...asse baj ha tetszik és az új "Ötvös Tibor szubjektív véleménye" pozitív lesz.Engem az érdekel hogy mi a véredényed.

akkor csak még annyit:most akkor én is láma vagyok?