• NEXUS6
    Igazad is van meg nem is.

Ha okos vagy akkor vársz, de ha mindenki vár, akkor nem lesz mire várni, mert soha nem érkeznek meg azok a játékok, amire vártok, mert nem adnak el annyi gépet, hogy megérje rá kiadni!
    Igen is kellenek olyan emberkék, akik bizalmat szavaznak egy technológiának, még akkor, amikor az nem mutatja meg a képességeit.

Fanatizmus ez? Nem hiszem.
    Fanatizmus a PC-be olyan videokártyát venni, amit csak a jó két év múlva megjelenő játékok hajtanak ki igazán? (Persze addigra vagy 3 generációval későbbi vidkarit lesz divat venni).

A PS2 megjelenésekor hasonló dolgok játszódtak le, mint most a PS3 esetében. A konkurens Dreamcast játékai sokszor szebbek voltak a PS2-es exluzívoknál, és ugyan így a PS2-be épített DVD lejátszó is felesleges luxusnak tűnt. Az addigra majd 10 éves múltra visszatekíntő DVD piac marhára nem akart beindulni.
    Csakhogy a PS2 eladásokkal egyik napról a másikra milliók tettek szert akkori viszonylatban olcsónak mondható DVD lejátszóra, egyik napról a másikra a DVD piac megtöbbszöröződött, egy pillanat alatt kiszorítva a videokazit.

Kökemény fanatizmus volt akkor PS2-őt venni? Talán azért mégsem.
    Kökemény fanatizmus ma PS3-at venni?

Amúgy szerintem 170-ért nem hiszem, hogy a PS3 hardverével egyenértékű gépet fogsz összerakni!
    Ha 40 millió helyett 4 millióért meg tudnál venni egy használt Ferrárit, megvennéd, akár részletre is? Vagy azt mondanád, hogy: nem vagyok hülye ilyen szart venni, egyrészt használt, másrészt, úgy se tudom kihazsnálni, harmadrészt úgy is csak ellopnák.
    Én megvenném, és ez még mindíg nem kőkemény fanatizmus.