"1. Én kérlek megtettem amit mondtál. Leraktam az asztalra az x360-am, mellé haverom odarakta nemrég vásárolt ps3 -ját és néztük... de akármerről is néztük az x360 kisebb mint a ps3. És nemhogy kisebb de dizájnosabb is. Az a "melegszendvics-sütő" talált-sülyedt."
Nono, te kis Rodolfó, mit csinálsz a lábaddal? Rugdalod be azt a hatalmas tápegységet az asztal alá? Te kis rosszcsont, vigyázz mert az M$ tünemény minnyár eltöri a lábadat! Úgy is van, rakd csak szépen fel az asztalra a testvérkéje mellé. És most csodáld meg a szépséget és a szörnyeteget (Xbox + tápegység) hát nem megható ez az ellentét? A dizájn maga!LOL
Talált + beégett (sajna valamelyik szó szerint)!
2. Haló???!!! Tessék???? ÁÁÁÁÁ!!!!! - "Ne, ne, kinemond! Á, megint kimondta!!!!" - Gyaloggalopp.
Hát, a diszkófények között ugrándozó űrturisták esete a vadmalacokkal című opusz kb. 1 óráig volt a vincseszteremen annó és ez az élmény örökre meghatározta a kapcsolatommat ezzel a játékkal. Nekem hihetetlen, hogy ezt normális FPS-ek közt tartják számon.
3. Lásd alant, valahol ingyen adják a PS3-hoz a HDMI-t!
4. De, de, nyissunk vitát az új HD formátumról! És a PS3 révén 10X előnyben van a BD. Ezt 300-400 ezer forintos asztali HD-DVD lejátszókkal nehéz lesz behozni.