• Mice
    #37
    "ám újságok is,azok eléggé naprakészek...." aham, hát amilyen a te véleményed a netről szakosodásról, köbö ugyanilyen szinten vagy akkor látom te is az újságokkal. a legdrágább vackokban is morzsákat ha elhintenek az újdonságokról, még akkor is ha épp számítástechnikai vagy mobilkommunikációs szaklapnak hívják. töredék az amit ott meglelsz mert minden ami átmegy egy présgépen és nyomdán már határidős kapásból-->ergó csak akkor nem veszít értékéből ha jóval előtte meg van írva (már avul) vagy a határidős kapkodás miatt elvesznek dolgok belőle. azt meg megnézem, hogyan csinálsz index alapú keresést az újságban bármire...

    ebből a pár mondatodból nagyon úgy tűnik egyiket sem erre arra használod hogy csillapítsd információéhséged hanem max tudsz róluk hogy vannak és max rájuk nézel.

    "a neten meg megvan mentalitásról" - sajna néhány begyepesedett felnőtt is így gondolkozik, hogy mindenért a technika a felelős. így küldik el gyerekeiket is az iskolába és ott is ilyen környezetet építenek köréjük. fel sem merül bennük, hogy nem a technika felelős a dolgokért hanem a személyek akik megismertetik az új generációt velük.. ja, csak hát igen ehhez egy kis törődés is kéne a nebulóval az meg manapság már ugye smafu. csak megyünk és felvesszük a zsét a többit meg oldja meg a szülő vagy aki tudja...pff. hányhatnékom van..