• aglaca
    Nos hát akkor mégegyszer és utoljára a DViCO-ról:
    #22: Hát valóba nincs benne Wi-Fi és nem kezeli a 1080p-t ,de kezeli a 720p-t és az 1080i-t! amit az "almáslepény" nem. Persze van LAN(10/100Mbps) és USB 2.0 Host, multi I/O, és tud digitalizálni akár egy sima asztali DVD lejátszóról is.
    Ha túl hangos a 3,5·" vinyó akkor van másik megodás is házon belül:

DViCO mini

erre hajaz az Appel TV a leginkább, és 40G HDD-vel 43 312 Ft-ba kerül. Ez az ár bruttó és garanciával hivatalos forgalmazótól megávásrolható.
    Nem akarok a forgalmazónak reklámot csinálni ezért nem írom le a nevét.
    néhány részlet a lejátszóról:
    A robosztus alumínium házában 2,5" külső merevlemezt integráló TViX Mini-C2000U számos multimédia formátummal kompatibilis. Akár számítógépre is csatlakoztatható külső merevlemezként, vagy televízióra köthető kompakt digitális multimédia lejátszóként. A multimédia távirányítóval forgalomba kerülő TViX Mini-C2000U-vel megjelenítheti fotóit, videóit, hallgathatja zenéit és számos egyéb módon használhatja. "On The Go" funkciójával közvetlenül elérheti memóriakártyára vagy USB kulcsra mentett adatait. Támogatott formátumok: Audio: MP3, WMA, Ogg, PCM, Multimedia digital sound, DTS pass through Vidéo: MPEG-1, MPEG-2 (VOB,ISO,IFO), AVI Photo: JPEG Feliratok: smi, sub, srt, aqt, utf, lrc

és az előbb említett típus:

DViCO HD M-5000A

néhány jellemző:
    "Lehetősége van vele audiot, videot, képeket, CD-t és DVD-t olvasni vagy átvinni audio/video vagy házimozi rendszerére.Minden lejátszó funkció megtalálható rajta.A TVIX HD M-5000U jelentős csatlakozórendszerrel bír, melyben 2 db USB 2.0 Host port (fényképezőgép, MP3 lejátszó, számítógép,… csatlakoztatásához), egy audio/video csatlakozás digitális coaxiális és optikai kimenetekkel, egy 10/100 Ethernet port és egy digitális DVI kimenet található.Csak rá kell csatlakoztatnia a TVIX HD M-5000U –t az audio/video készülékére és már elvezheti is !"
    Támogatja: a WMV9 WMV9 Advanced profile), WMV HD, .avi, .mpg, .vob, .asf, .tp, .trp az XviD (felirattal is)
    Az ára pedig: 250G HDD-vel 91 851 Ft.
    Az Appel TV 300 USD-s (60.000Ft-os) ára szerintem itthon legalább 80.000Ft lesz az adók miatt.
    Félre ne értsétek nincs nekem semmi bajom az Appel TV-vel, csak rá szerettem volna mutatni, hogy van más alternatíva is. Bizonyára ezeken a modelleken kívűl számos hasonló termék van, akit érdekel némi fáradtsággal a neten keresgélve rátalálhat ezekre.
    Hát ennyi, és remélem ezzel nem gyalultam bele seniknek a lelkivilágába.