• Penge4
    #57
    Nem a böngészőkben a hiba, hanem a webfejlesztőkben. Írják meg az oldalt W3C szabvány szerint, azt amelyik böngésző nem támogatja az eltűnik a sülyesztőben, vagy megcsinálják, hogy támogasson egy egységes szabványt. Nehogy már a nyúl vigye a puskát.

    Az ACID2 tesztről annyit, hogy Operával sem tökéletes. Kezdd el scrollozni.

    "A lényeg az, hogy nálam az FF fényévekkel gyorsabb minden téren."

    Szégyen, de nekem csak 512 mega ram van a gépemben és az Opera gyorsabb, mint a Firefox kiterjesztés nélkül. (de próbáltam 3GHz-es Pentiumon is 1 giga 400MHz-es DDR-el, ott is gyorsabb volt az Opera, de ott már a Firefox is használható sebességű volt még 1 óra böngészés után is). És legalább 20 kiterjesztés kell, hogy olyan legyen, mint az Opera alapból, akkor meg már ne is beszéljünk az erőforrásokról. És még akkor sem olyan kényelmes. Pl a Firefoxxal mivel lehet megoldani, hogy a mondjuk itt az SG-n a szmájlikat ne külön ablakban nyissa meg és ne teljes méretű tabon, hanem a tabot méretezze át kicsire. Vagy ha letöltök valamit, akkor az All in One Sidebarban ha csak egy képet is mentek, akkor már kinyílik és nem záródik vissza magától. Ezt úgy lehet megoldani, hogy átállítom, hogy a normál letöltési ablak kell, de én a sidebarban akarom látni a háttérben a letöltött fájlokat és egy kattintásra megnézni.
    Meg a Fast forward kiterjesztés sem olyan, mint Operában. Az ehhez tartozó mozdulatparancsról már ne is beszéljünk. Operában pl bal click, jobb click fast forward, fordítva meg vissza. Sokkal kényelmesebb, mint előre-hátra húzogatni az egeret.
    Meg a jelszómegjegyző is jobb, mert csak Ctrl+Enter vagy gyors előre és már be is léptél, nem kell még az "Belépés"-re sem kattintani.
    Az Opera RSS olvasója beépül a levelezőbe, így sokkal jobb, mint a Firefox megoldása, widgetek közt is van sok hasznos és kevesebb erőforrást zabálnak, mint a Winfos Vista gadgetjei.
    Csak ilyen apróságok...

    És nem akarok ezzel senkit sem áttéríteni Operára, inkább Firefoxot használjon mindenki, mint IE-t.
    De azért nem kéne leszólni, meg ilyen "A Firefox mindent lealáz" stílusban beszélni róla. A Firefox egyértelműen többre képes, mint az Opera, mert van hozzá több ezer kiterjesztés, de a helyzet legtöbbször azt mutatja, hogy a felhasználók néhány olyan kiterjesztést haszálnak, amiről nem is tudják, hogy benne van Operában is, vagy megoldható. Azon kívül még komolyabb gépen sem muszáj felzabáltatni 5x annyi erőforrást, ha nem is nagyon tűnik fel, de ki hogy van vele. Amúgy meg