• Charybdis
    #41
    Ha csak szöveges böngésző lenne Windowsban alapból, és más nem, akkor annak se lenne sokkal kevesebb piaci részesedése, mint most az IE-nek. :))

    Az IE 6 annyira szar, hogy arra már nincs szó. De az a baj, hogy amíg minden oldalt behozu, addig az átlagfelhasználónak megfelel. Honlapkészítőknek rémálom, mert szabványokra magasról tesz. Lásd Acid2 teszt. Amennyire nem hasonlít a kép a mosolygós fejre, annyira nem támogatja aböngésző aszabváynt. Na most IE 6-ban nincs is fej, csak piros háttér, meg néhány elszórt pont. Ennyit erről a trágyáról. De persze ezt olcsóbb volt összehozni MS-nek, most mindek írtak volna olyan böngészőt, mint a Firefox, úgysem használták volna többen mint 90% a böngészőt. Ha nem lenne Firefox, szerintem még mindig IE6 lenne, mert jó az usernek.

    Nemtom, aki IE6-ot használ, jó ha tudja, hogy ezzel az egész Internetnek árt, ugyanis nehezebb emiatt jó honlapot csinálni. Ha nem lenne az IE, akkor szebb, jobb honlapok lennének mindenütt, és gyorsabb és olcsóbb lenne megcsinálni egy honlapot.

    Itt van jó sok bug leírva az IE6-ban egyébként.

    Szóval IE6-tal magatoknak is ártotok, nem értem mért kell használni ezt a trágya programot.