• DarkSector
    Háát azé az túlzás, mert előző 5-6 napon csak munka után 1-2 órám volt rá.
    most kb 2 óra max, és meglesz Son Of Sparda, és már remegve várom a többi fokozatot, mert kegyetlen ki akarom próbálni, hogy legendary-nal nehezebbek -e.

Legendary azért a legenehezebb, mert nem erőssek az ellenfelek, hanem egyszerűen nem hagynak mozogni vagy ütni.
    Nekem eddig az volt a legizzasztóbb.
    Főellenségek egyeltalán nem voltak problémássak, mert elején Devil Hunter-ben kiismertem már őket, nekem ennyi elég is volt, és már tudtam, hogy mit hogy tegyek.

Néhány fontos dolog.
    1-2-ről már biztos volt szó, de lehet nem így...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Jah kigyós csajnál is van egy faxa trükk, ami nem is trükk, csak először nem is vettem észre!!!
    Amikor felrepül és lecsapódik a földbe, akkor 2 lehetőség szokott lenni:
    Első, hogy lefúrja a csápjait, és egy sorfalat csinál maga elé, na itt csak meg kell kerülni, és a földön lévő kinyílt virágban ütni a csajt...
    Namost a második a lényeg!!!
    Először felrepül, és becsapódik, de úgy hogy a csápjaival egy kupola alakot vezs fel, és alá menve üthetjük a kis rózsaszínű bocsóját.
    DE!!! ITT FEL LEHET UGRANI HOZZÁ, ÉS UGYANÚGY KÉNYELMESSEN ÜTÖGÉLNI, MINT AZ ELSŐ ESETBEN AHHOGY A FÖLDÖN FELVETT POZICIÓJÁBAN VOLT....A BOGYÓ FELETTI RÉSZHEZ KELL DUPLA UGRÁSSAL FELUGRANI.

Meg van az a másik főellenség, Agnus, vagy ki....
    Az a szitakötő vagy mi a rákom....Ez pofonegyszerű ha lehet, hanem át változva, de ütni kell megállás nélkül, és ennyi...mert ha jól ütögéljük, akkor a legtöbb támadássát lockolni tudjuk, és ha megszédül, akkor 2-3 ütés, és megfogást neki....

A béka szörny az nevetséges...mindössze mindig ugrásra készül, akkor csak oldalt el kell ugrani az útjából...
    A kis csajokat, amik a csápjain lógnak (LEGENDARY-t kivéve) ha egyre koncentrálsz, és lefekteted, akkor meg kell ragadni, és kihúzhatod a békagecit, a sötétből, és már megint megfogás, hogy kimosd a száját....

Az angyal, aki a kör alakú platformon jön, azt meg egyszerűen kell.
    Szigonyok elől el kell ugrálni oldalra....
    Majd közelfutni, de csak egy pillanatra, és már fuss is visszafelé, mert elkezd egy kombót...Majd lecsap a földbe, ekkor minnyá azonnal CÉLOZ FORDUL SZÚRÁS FELÜTÉS GYILOK!!!!!
    És már hatástalan is ellenünk....

Kőszobor röhelyes.....
    Mindig csak ugráljunk gyorsan a kék körökön, amig el nem érünk egy szerkezethez, amit egy kapcsolóval aktíválhatunk...Indítás, és lebénítás...
    Gyors át kell ugrani a gömbökhöz, és átváltozva lővést leadni 10000rel....
    A kezére is fel kell mászni, ez gyerek játék....
    Végül csak ugrálni, és semmi egyebet sem szabad csinálni, és ha felugrottál a legfelső kis platformra, akkor észre fogod venni, hogy nem támad, hanem közel jön, és lentről lassan jön felfelé előtted, ekkor állj a szélén középre célzás átváltozás és gyilok....

A tűzdémon, és a végbossz ellen még nem jöttem rá, arra, hogy hol lehet ellenük hatásos trükköt találni...
    De majd meglesz
    Tűzdémonnál annyi, hogy ha van demon csillag, akkor annak segítségével töltsd fel magad, és orrba szájba kombózzad...
    Akkor 1 élet segítségével hamar ki lehet nyírni.....