3093
  • DarkSector
    Jah nincs meg az a ruha, amivel a levegőben tudsz repkedni?
    De ha előszörre elakadsz, akkor így kapásból nem tudok mit mondani, de ha mondasz egy missziót...hogy hol akadtál el, akkor tudok segíteni...
  • DarkSector
    Háát azé az túlzás, mert előző 5-6 napon csak munka után 1-2 órám volt rá.
    most kb 2 óra max, és meglesz Son Of Sparda, és már remegve várom a többi fokozatot, mert kegyetlen ki akarom próbálni, hogy legendary-nal nehezebbek -e.

Legendary azért a legenehezebb, mert nem erőssek az ellenfelek, hanem egyszerűen nem hagynak mozogni vagy ütni.
    Nekem eddig az volt a legizzasztóbb.
    Főellenségek egyeltalán nem voltak problémássak, mert elején Devil Hunter-ben kiismertem már őket, nekem ennyi elég is volt, és már tudtam, hogy mit hogy tegyek.

Néhány fontos dolog.
    1-2-ről már biztos volt szó, de lehet nem így...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Jah kigyós csajnál is van egy faxa trükk, ami nem is trükk, csak először nem is vettem észre!!!
    Amikor felrepül és lecsapódik a földbe, akkor 2 lehetőség szokott lenni:
    Első, hogy lefúrja a csápjait, és egy sorfalat csinál maga elé, na itt csak meg kell kerülni, és a földön lévő kinyílt virágban ütni a csajt...
    Namost a második a lényeg!!!
    Először felrepül, és becsapódik, de úgy hogy a csápjaival egy kupola alakot vezs fel, és alá menve üthetjük a kis rózsaszínű bocsóját.
    DE!!! ITT FEL LEHET UGRANI HOZZÁ, ÉS UGYANÚGY KÉNYELMESSEN ÜTÖGÉLNI, MINT AZ ELSŐ ESETBEN AHHOGY A FÖLDÖN FELVETT POZICIÓJÁBAN VOLT....A BOGYÓ FELETTI RÉSZHEZ KELL DUPLA UGRÁSSAL FELUGRANI.

Meg van az a másik főellenség, Agnus, vagy ki....
    Az a szitakötő vagy mi a rákom....Ez pofonegyszerű ha lehet, hanem át változva, de ütni kell megállás nélkül, és ennyi...mert ha jól ütögéljük, akkor a legtöbb támadássát lockolni tudjuk, és ha megszédül, akkor 2-3 ütés, és megfogást neki....

A béka szörny az nevetséges...mindössze mindig ugrásra készül, akkor csak oldalt el kell ugrani az útjából...
    A kis csajokat, amik a csápjain lógnak (LEGENDARY-t kivéve) ha egyre koncentrálsz, és lefekteted, akkor meg kell ragadni, és kihúzhatod a békagecit, a sötétből, és már megint megfogás, hogy kimosd a száját....

Az angyal, aki a kör alakú platformon jön, azt meg egyszerűen kell.
    Szigonyok elől el kell ugrálni oldalra....
    Majd közelfutni, de csak egy pillanatra, és már fuss is visszafelé, mert elkezd egy kombót...Majd lecsap a földbe, ekkor minnyá azonnal CÉLOZ FORDUL SZÚRÁS FELÜTÉS GYILOK!!!!!
    És már hatástalan is ellenünk....

Kőszobor röhelyes.....
    Mindig csak ugráljunk gyorsan a kék körökön, amig el nem érünk egy szerkezethez, amit egy kapcsolóval aktíválhatunk...Indítás, és lebénítás...
    Gyors át kell ugrani a gömbökhöz, és átváltozva lővést leadni 10000rel....
    A kezére is fel kell mászni, ez gyerek játék....
    Végül csak ugrálni, és semmi egyebet sem szabad csinálni, és ha felugrottál a legfelső kis platformra, akkor észre fogod venni, hogy nem támad, hanem közel jön, és lentről lassan jön felfelé előtted, ekkor állj a szélén középre célzás átváltozás és gyilok....

A tűzdémon, és a végbossz ellen még nem jöttem rá, arra, hogy hol lehet ellenük hatásos trükköt találni...
    De majd meglesz
    Tűzdémonnál annyi, hogy ha van demon csillag, akkor annak segítségével töltsd fel magad, és orrba szájba kombózzad...
    Akkor 1 élet segítségével hamar ki lehet nyírni.....
  • armageddon666
    DEnevér gúnya... milyen denevér gúnyA? :D meg ahhoz végig kéne vinni xD de pont azért kéne hogy végig TUDJAM vinni :D hiába lenne könnyebb ha végigvinném ha nem tudom xD
  • DarkSector
    Legalábbis én nem emlékszem, hogy gondom lett volna....
  • DarkSector
    Mondom ha már megvan denevér gúnya, akkor nincs lehetetlen....
  • armageddon666
    Ez kész... ez a szar 3 normalon (easyn az originalban) nehezebb mint a 4 LDKban :\
  • armageddon666
    Beowulfhoz help plz :S kerülgetem 1000-el ami bevális rendesen, nem nagyon talál el (jó mondjuk most legutóbb lowhpn jöttem már csak rá :D előtte elszúrtam párszor). De mikor ilyen tüskéket lő azt SEHOGY nem tudom elkerülni... így is úgy is eltalál :S ez ellen valami esetleg ? illetve milyen fegyverrel menjek? Mert pisztollyal lődözöm addig okés. csak ez így lassú -.- Nevannal az a gond hogy az AOE támadása az meg sem karcolja őt, a sima támadások meg... hááát lehetnének gyorsabbak sztem. Valami olyan fegyó kéne ami vagy nagyon megsebzi, vagy csak simán gyors. Agni és Ruda nem rossz, felugrok és levegőben csapom meg vele akkor eltakarja a szemét és vaktában csapdos... hogy ennek mi haszna még nem jöttem rá :S nem vesz le annyi HPt...
  • armageddon666
    huhh látom haladsz :D Amúgy Human sem feltétlen unalmas :P csinálj speedrunt xD Minnél gyorsabban juss rajta végig :D
  • armageddon666
    Nem turbóval nyomta. Azt is csak kipróbálta, és utána DMDt ahhoz hasonlította. Amúgy milyen ez a turbo, mi értelme? :D Gyorsabb lesz minden, és?
  • CalebJoe
    Látom keményen rámentél:)
  • DarkSector
    Jah és először nehéz fokon kezdtem, amik voltak azok közül legalábbis, ami szenvedés volt.
    Nemrég fejeztem beLegendary-t, ami sokszor kivett az észből.
    És hála a kemény edzésnek, most pl a Son of Sparda röhelyes...
    Asszem Human-t hagyom végére, és szólok egy haveromnak, mert a 8éves fia játszik ezzel, azt rábízom, mert ellunnám a fejem, annyi kihívás sem lenne ezekután.
    Még most Son Of Sparda-ban is kb 1-1.5 ora alatt 8 szintet megcsináltam...
    6-14-ig.
    Holnap meg gyors megcsinálom a többi 5-öt.
    Viszont kegyetlen fura, hogy max 4-5 ellenség jön egyszerre....Azt főellenségek is meg vannak oldva, mert mindegyik ellen találtam megoldást, ezért azok hamar meg is voltak...Dante-t csak úgy csapkodtam a földhöz...
  • DarkSector
    Jah persze a turbó, meg én nekem valszeg sok táp van ebben az idóben...
    És nekem volt, hogy monnyuk pálya felénél dolgom volt, és nem kapcsoltam ki, vagyis ment a számláló, ezek 5-10percek lehettek, csak sok kicsi sokra ment, de az a lényeg, hogy meglegyen, nem is annyira az idő.
    Haverodnak meg GRATULA...
    Nekem sokidő azt tudom legelején ment el, mert monnyuk erdősnél, amikor pl Dante-nak ki kell jutnia a ködből, vagy amikor a titkos erdőből kell kijutni, ott meg az irányokat nem tudtam, és egyenként kellett megnéznem, de mondom ez részlet kérdése.
    Én ennek is örülök.
  • armageddon666
    azt mondja 44 óránál áll az összes idő.
    ez tartalmazza

Devil Hunter
    Son of Sparda
    Human
    LDK-nál most öli She-Vipert a kockás pályán (19).
    emellett Bloody Palace-zett egy keveset, asszem belenézett Heaven or Hellbe illetve Dante Must Die-ba 3. pályán van (DMD aszondja olyan mintha Turbo belenne kapcsolva, mintha gyorsabb lenne)
  • armageddon666
    Haverom most tolja LEgendary Dark Knightban. Most ölte meg a békátot. Nem tudom mennyi ideje tolja, majd kérek tőle screent a mentésről, de nagyon gyorsnak tűnik O.o
  • DarkSector
    Kerek 50 óra alatt....
  • DarkSector
    Jöhet Son of Sparda,,,,Legendary kivégezve.
  • DarkSector
    Mondtam én. A levegőben lehet osztani a geciket a repkedős alakkal!
    Ezután nincs lehetetlen...

Chuck ellen Dante kurvagyenge.
    Chuck az univerzum ura.
    Chuck Norrisz Foréver....

• armageddon666
    áh... nem gonoszok... 1 Chuck ellen nem lenne esélyed. De ha 2en vannak akkor megkarcolhatják egymást a kozmos semmivététele közben :C
    ---

Sikerült kinyírni Nevant :K Cerberus jó tipp volt... meg hogy mikor a földet villámozza akkor lőjek a levegőben és fennmaradok (soxxor használtam mégis kiment a fejemből :S). Nagyon durva a gitár :D Most Agniékkal és Nevannal megyek xD fegyónak az elmaradhatatlan E&I és a bejövős Spiral :D és végre LVL2 Trickster XD
  • DarkSector
    Jah durva most gyűrtem le LDK 18. fokozatát 2 L-es élet segítségével.
    Gondoltam megpróbálom, mert alig volt már életem, és venni sem tudtam...erre amelyik szinttől a legjobban tartottam...

• DarkSector
    Az lehetetlen Chuky-ból csak 1 van vagy max 2 fél...
  • Seth
    Kettő?? Ezek nem normálisak
  • armageddon666
    nem :) ott 2 ChuckNorris xD
  • RAZOR27
    Hell or Hell-ben meg 1millió perzsa? :D
  • DarkSector
    Most csináltam LDK 18-at, na ez a röhelyes, mert ez gyerekjáték volt, viszont 19-es rühellem, de eddig jól megy...
    Loagok ellen ugrálni kell, és néha megfordulni és egyet lőni pisztollyal, ha fel van tunningolva...
    És így nem tudnak közrefogni mind a 30-40-en
  • DarkSector
    LOL
  • armageddon666
    jah...

Devil Hunteren jön 3 lovag...
    Legendary Dark Knighton jön 300 spártai :D
  • DarkSector
    képet tudsz nyomatni?
  • DarkSector
    én már 2x megcsináltam mission 11-et, de nem vágom, ebből hogy hol vagy.
    A 3 lovag az meg relatíve....
    Hali!
    A Mission 11-ben Neroval fent vagyok egy szinten, ahol egy szinte zárt erkélyszerűség van, középen egy piros oszlopos valamivel. Ide kellett felugrálni, de miután legyőztem a három "lovagot", utána merre kell menni, mert a két szélén engedne csak tovább, ahol nem tudok átugrani a közeli falrészekre. Na it mit kell csinálni?
  • DarkSector
    Jah de attól még a legnehezebb fokozat...
  • armageddon666
    Ezek már ilyen extra módok -.- nincsenek is listázva a scoreboardon...
  • DarkSector
    Még mindig azt mondom, hogy vegyük HELL OR HELL-t a legnehezebbnek.
    Aztán szerintem Legendary.....
  • RAZOR27
    igazából ha a mozdulatok megvannak véve rebellionhoz akkor megpróbálhatod, de a jég a gyengesége.Cerberus és agni és rudraából valameik jég típusú, plusz erősebb is azért ajánlom, én végig a/r-el mentem és nagyofasza.
  • armageddon666
    akkor Rebelliont hanyagoljam és Agni/Rudra?

Trickster legjobb esetben is csak LVL2 lenne mostanra :S szal így nehéz.
  • RAZOR27
    Willámló boszorka alatt nevant érted?
    Nemnehéz kifektetni.Megkell jegyezni a támadások elött miket mond, lekell csapni rá amikor alólad tör fel a villám (ezért mondtam, hogy trickstert kell lvl3-ra) , villámlépéssel elékerülsz és agni/rudrával vagy cerberussal pofáncsapod amíg nem támad megint, akkor ugorj el, de ha ügyesvagy még elötte legyengítheted.Meg a végénél kell vigyázni amikor sopntán "elszáll" az ereje, ha közelmész leszipkázza az életed, ilyenkor csak pisztollyal kell és ugorj el előle.
  • armageddon666
    "A helyzet egyik megoldását a digitális terjesztésben (pl. Steam, Direct2Drive) látja, melyet már a DMC4 esetében is szerettek volna elintézni, de a japán központból nem engedélyezték. Ennek ellenére a jövőben érkező Capcom címeket szeretnék így is elérhetővé tenni, így a Bionic Commando már digitálisan is megvásárolható lesz."

Yesss!!
    Ha lesz Steamen és ócsób mint boltban akkor köv gémek lehet megvételesek lesznek :D

Elolvasva a cikket... hát nemtom mennyi a valóságalapja, de LOVE CAPCOM!

(és kezdjék el DMC5-t ^^ 4 után játszódjon és tudjunk meg többet Neroról, de Danténak több szerepe legyen és ne kelljen mindent 6szor végigmászni xD)
  • armageddon666
    DMC4-ben is vegyük akkor Dante Must Diet (Die-t :D nem Diet xD) legnehezebbnek, és sztem megcsinálható. Ha nem az is csak azért mert muszáj harcolni szinte mindenhol...
  • Rage47
    PC-n nem igazán fogyott a DMC4.
    link
  • DarkSector
    Jah és már egyszer leírtam, de DMC3 legnehezebb fokozata 5 óra alatt mindenképpen teljesííthető.
    Próbáljátok ezt meg itt a 4.részben.
  • DarkSector
    Én emlékeimben már Dante Must Die maradt csak meg (pláne, hogy nemrég mégegyszer megnéztem...), oda meg tudom, hogy Spec costum és denevér gúnya is meglessz, mert én ezekkel nyomtam sprintbe végig.
    Sőtt nem is kell mindenhol verekedni, sokkal kevessebb megkötés van mint 4-ben.
    Mire első 3-at megcsinálod, már kiismered annyira a játékot, hogy simán lenyomod DMD-ban.

És ezek természetessen a tápot igénylik, mert táp nélkül is lehet, de így könnyebb.
    Ha tápolni akarsz, akkor azt tudom, hogy van egy hely.
    Egy alagútszerűség, amiben van egy ugrás magasságában egy "lyuk", ha ide beugrasz, akkor itt időre kell piros orbokat összeszedni, na én régen itt tápoltam, ki-be kell ugrálni----ki és be---ki és be----

Már DMC4 ben is megtaláltam a jó kis táphelyet.