• ricsimaster
    Kis segítség :) néhány jó tanács :)
    [spoiler]
    Nekem eddig mindig úgy sikerült hogy oda mentem kapa kapa kap aztán rám ugrik ott gyors bukfenc jobbra... aztán kapa kap lefagyott... kapa kapa devil bringer bumm bumm kapa kapa és fekszik :)
    A másik echindánál( a kigyó+gyom=a növény boss) jó trükk amikor nyomja magából a gumókat akkor ugrás és devil bringerrel szét verni a kis kocsognek a nemző szervét :), másik amikor kinöveszti a földből a kis csápokat akkor átugrálni rajta air hike-vel aztán kapa...kapa majd devil bringer és olyan szinten leveszi a hp-ját hogy alig marad neki és kis pityúval simán leszedhető :)
    A harmadik dr. ÁNUSZ kinyírása gyerek játék dante-val :) csak luciferezni és yamatoo-zni kell mint az atom és szinte lehetetlen hogy meghalj :) 1.,-re sikerült full hp-val :) 1,5 perc alatt öltem meg :)
    A negyedik jó tanácsom... hogy amikor csak lehet nyomjátok be a démon formát(N) nagyon sokat segít :) én az elején mindig megfeledkeztem róla, csak mikor 3-4-szer nagyobbat ütöttem a boss-ba a chuck norris módban így elkezdtem használni :)
    na azthiszem vége a spoilernek XD
    [spoiler]