• armageddon666
    Én viszont most tolom 3-t a 4 után és tényleg az van amit SHaiHulud írt (bár még elején vagyok. Most találkoztam először Ladyvel ^^ lelőtt a lány :S 2szer is O.o)

igazából korábban is én írtam hogy komplexebbek a harcok xD

szal 4-ben, fogod, odamész és ütöd ezerrel. sebződni alig sebződsz 1. 2 fokozaton...
    3-ban csomószor védik az ütéseket, már ha egyáltalán közel jutunk... mert ha közelmegyünk megcsapnak elég durván, kivéve ha fegyóval vagy legyengítettük, vagy pedig marha skillesek vagyunk és ütés után egyből elugrunk ^^ én maradok az első megoldásnál :D bár ez lassabb...

DMC4ben nehéz:
    -Blitz
    -Chimaera Assault
    -Angelo Agnus
    -Sanctus Diabolico

DMC3ban amit eddig tapasztaltam:
    -a sima ellenségek is faszán odacsapnak... sokkal gyorsabban mint Scarcrowok a 4ben. Arról nem is beszélve hogy változatosabbak. Szal ez a Seven Hell alapellenség ez... hát nem tetszetősek ^^ erősek :S (vagy csak még nagyon nincsenek képességeim -.-) Feketével elvagyok ha nincs segítségük más színből :D
    -bossokkal (meg bosshp-s nem bossokkal) nonstop szívok... elsőre még egyik sem sikerült :D Ja de, a soklábú... de csak azért mert az nagyon béna volt :\ De HellVanguard elején nagyon megfogott... Cerberussal is szívtam (mikor tetőröl jégdarabok esnek az rengeteget vesz le :S), a 2 karddal 2dszorra sikerült végeznem 1mm HPm maradt. de azért egyszer elkapnak az más dupla dmg... (nem jön össze akkor 3dszorra egymással nyiratom ki őket ^^)